14

Анонимен

преди 8 месеца

Некадърник!

13

Анонимен

преди 8 месеца

Меси е най-слабият за всички времена.

12

Анонимен

преди 8 месеца

'aйна, за да сейе пак 'айна. Докрорът така му е казал след като се оплакал, че сейе домати.

11

една жена

преди 8 месеца

До до 8 9 Трудно е, но може да се опита поне. Аз сутрин ям плодове, на обяд ям сурови ядки, защото е удобно да се носят на работа. Вечер си варя житни и ям салата. Не е кой знае колко скъпо, но наистина ще е по-добре цял ден с това да се занимавам :) Не знам как е за мъжете. Може и да не могат да се хранят така.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Сандвич с пилешко месо за обяд и пилешко месо за вечеря. Да ти шмам диетолога.

9

до 8

преди 8 месеца

Не ти трябват 500 милиона, но според теб как средностатистическият българин, който работи по 9-10 часа на ден (заедно с пътя до и от работа), шест дни в седмицата (айде събота е до обяд само) и със заплата 1500лв, може да си позволи да се храни по толкова пъти на ден и ли да яде редовно риба.

8

Анонимен

преди 8 месеца

до 7 Е, не ти трябват 500 милиона евро в банката които има Меси, че да можеш да си позволиш пресни плодове и зеленчуци, ядки, супи и риба тон каквото той яде.

7

да де

преди 8 месеца

Е да де, то всеки иска да яде здравословно, но всеки може да си го позволи. Да не забравяме, че ако нямаш лични готвачи (както са тези описани в статията), да си приготвяш и храниш така отнема много време, а да не говорим за пари. Един обикновен човек в БГ не може да си го позволи по никакъв начин.

6

Анонимен

преди 8 месеца

до 2 Едва от месец Меси е в Интер Маями, а оня ден при спечелването на купата като тръгна да дава капитанската лента на стария капитан на отбора за да вдигне сам купата и човека: "Не, не ,не, не!" В крайна сметка Меси и стария капитан заедно вдигнаха купата. Това не се е случвало в историята на футбола никъде по света. Стария капитан да не иска капитанската лента от "новобранец" който е на 1 месец в отбора, какъвто е Лионел Меси. За какъв респект говорим.

5

VladTepes

преди 8 месеца

Надали има нужната алкохолна подготовка. Да потърси помощ от учените от НСА и Боби Михайлов.

4

Гошо...Тъпото

преди 8 месеца

Меси,има хубава...диета,ама много бяга...горкият. Ако само се...разхождаше,щеше да е по...здравословно за сърцето му.

3

Шебек

преди 8 месеца

От тоя боб не ми се мисли как ще ускоряват..... Някои направи ли си труда да прочетете статията и по специално как да ядем боб с яйца....

2

Анонимен

преди 8 месеца

Направо ги разбива в момента в САЩ най-великият за всички времена. От 7 мача 10 гола и накрая грабна купата. Не вярвах че с този слаб отбор ще го направи. Буквално сам ги направи шампиони Интер Маями. А президента Бекъм и жена му Виктория му се радваха като на свой син. 8-*** златна топка за Лионел в края на годината!

1

Дедо Йов

преди 8 месеца

"но липсата на почивки от поне четири часа между храненията не позволява на организма да нормализира храносмилането си."Джон Сина от приема на хормонални препарати има толкова бърз метаболизъм, че 1 час след като е похапнал вече е гладен!