93

Анонимен

преди 10 месеца

Морскияг надводен дрон е с половин до 1 тон тротил, струва около 275 000 долара и извади от употреба танкера SIG и есминеца Еленегорский Миньор. 100 такива дрона в 10 глутници по 10 дрона действащи едновременно през нощта могат да потопят един флот. Има електро подводни дронове, които в близост до целта правят изчисление, фокусират се и превключват само на дизел ! Радарите не ги засичат. А ако в акциите едновременно участват и отвличащи вниманието въздушни дронове, всяко корито Е ОБРЕЧЕНО !

92

Пак копи пейст?

преди 10 месеца

До Анонимен 105: Колко пъти ще я публикуващ тази г'лупост. Леки повреди получиха два кораба, това са им резултатите на украинските дронове.

91

Какво следва

преди 10 месеца

До Анонимен 106: Украинците напредват чувствително към оня свят. При тия загуби на хора и техника няма да изкарат до догодина.

90

справедлив

преди 10 месеца

За всеки дрон ,по два Кинжала.И явно руснаците трябва да карат наред.Киев ,Лвов и Херсон веднага.Одеса и Харков след като евакуират руснаците от там.

89

Какво следва

преди 10 месеца

До toti: По зле ще става на Зеленски и дружинката му. Милиарди получиха а резултати от знаменитото контранастъпление няма. Спрат ли им доларите, това ще им е краят.

88

toti

преди 10 месеца

По зле ще става!! Скоро и по укрития ще бягат,пожари ще гасят,милиони ще имигрират/незнайно каде/щото в живота всичо се ВРЪЩА !!Добре е да идат и те в Африка при оня главорез !!

87

Анонимен

преди 10 месеца

До КОНСТАНТИНОВ - мнението на русия е известно: на върхушката е грабливо към околните, к p e п o c т н и т e нямат мнение!

86

Анонимен

преди 10 месеца

В отговор на московския терор, украиците тренират и напредват чувствително! Много скоро ще има доста фойерверки по Москва, ЧФ и другаде!

85

Анонимен

преди 10 месеца

Морскияг надводен дрон носи от половин до 1 тон тротил, струва около 275 000 долара и извади от употреба танкера SIG и есминеца Еленегорский Миньор. 100 такива дрона в 10 глутници по 10 дрона действащи едновременно през нощта могат да потопят целия руски черноморски флот. Има подводни дизелови дронове, по скъпи, но руските радари не могат да ги засекат. А ако в акциите участват едновременно и десетки въздушни дронове, тогава всяко руско корито Е ПЪТНИК ДО СВЕТИ ПЕТЪР !

84

Луна 25 -извода

преди 10 месеца

До Луна 9Значи сега са по-зле от 1966г технологиите им...

83

Стамболов

преди 10 месеца

Русия и САЩ са съседи в Аляска откакто я продадоха на САЩ за няколко милиона навремето и там няма проблем -просто имперски амбиции на Путин към слаби съседни държави като Чечня ,Афганистан, Грузия,Украйна и тнт....

82

е46

преди 10 месеца

Ееее баш на БМВ то на младежа шибидаха ли уцелиха отсколките ,как си го гали само мъка голяма.Жив и здрав да е де ама нема да прости на управляващите за войната, БМВ не се прежалва туку така.

81

Путнята

преди 10 месеца

Не дронове, направо ракети по руските бляяядове докато страната им не бъде изравнена със земята

80

Реалността

преди 10 месеца

Как за една година нещата от за три дена в Киев , а за седмица в Берлин се промениха на "Какво става с контра настаплението? И "дроновете в центъра на Москва били хвърчила "Вече се радват,че могат да опазят Москва ,а не, че ще превземат Киев. Слава на безстрашните украински герои , поклон!

79

Пацифист

преди 10 месеца

Браво на украинците руснаците като усетят поне малко какво е да живееш под страх и война ще се сетят, че войната е лошо нещо и ще си проведат демократични избори .Време е да свалят оковите на олигархичната структура на КГБ ,която ги управлява от над 20 години.

78

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна се превърна в гнездо на бандити, терористи, олигаси-престъпници, наркомания, управляващи-престъпници, които убиват цивилно население и собствения си народ и това трябва да спре, трябва!

77

КОНСТАНТИНОВ

преди 10 месеца

В ТОЗИ САИТ НЕ СЕ ПИШЕ МНЕНИЕТО НА РУСИЯ,ДАЛИ ЗАЩОТО Е НА ПОДЧИНЕНИЕ НА КОЗЯК?

76

Анонимен

преди 10 месеца

Самият факт че тези дронове без проблем достигат до центъра Москва показва че руската защита е гола вода. Няма значение дали са ги свалили или. Важното е че дроновете са там. Сега са малки и се разбиват в сгради. Но утре може да са големи и да носят атомни бомби или биологично оръжие. Достатъчно е от 10 дрона един да удари където трябва.

75

ХХХ

преди 10 месеца

Това щеше да се случи ако Русия не беше нахлула в нацистка Украйна ! Тия дронове защо не ги използват за защита ? Защото не им пука за Украйна ...просто чичо Сам иска война в Русия !

74

Тето

преди 10 месеца

До До БългаринКолко ?