90

FUCKGOVERMENT

преди 9 месеца

Браво Владимире!!! В теб е надеждата и новия съюз БРИКС да спаси и оттърве света от този июлминатски фалшив долар, валутата на нацистите и репитилите които искат само войни и колонизация над целия свят!!! Пълно унищожение на долара и Сащ, без капка жалост!!!

89

Анонимен

преди 9 месеца

алкохола не прощава

88

СПАС

преди 9 месеца

ДАДОХМЕ 2 МИЛИАРДА ОТ ТЕЗИ ЗЕЛЕНИ КНИЖКИ И ДАЖЕ ЧЕРТЕЖИ ИЛИ РЕКЛАМНИ БРОШУРКИ НЕ ПОЛУЧИХМЕ?????.....АКО ДАДЕМ НА НА РУСНАЦИТЕ 100* 2 МИЛИАРДА РУБЛИ, ДАЛИ ЩЕ НИ ДАДАТ В ЗАМЯНА 8 МИГ30М??........МИСЛЯ, ЧЕ ДА, ЗАЩОТО ПЛАЩАМЕ В СТАБИЛНА ВАЛУТА, А НЕ ФАЛШИВ$!:)))))))))))))......................КАКВА ВАЛУТА Е ДОЛАРЪТ, КОГАТО НЕ СТРУВА ПУКНАТ САМОЛЕТ?!:)))))))))))))))))))))))))))

87

Сут

преди 9 месеца

Това го слушаме от 30 години поне другарю Путин. Ама найси.пустия долар още командва и вие няма да сте човека,който ще го детронира

86

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонименти не си добре, Русия е най-големият производител на зърно в света

85

Рус финансист

преди 9 месеца

И към какво да вържем рублата, за да изглеждат нещата по-добре?

84

Анонимен

преди 9 месеца

Много ми харесва как форумните специалисти, от смрадливата си дупка, критикуват действията на световни лидери, зад които стоят екипи от хиляди спецове и стратези.

83

Анонимен

преди 9 месеца

Москва е готова да доставя безплатно зърно на Африка ............ крадено от Украйна

82

ясно ми е

преди 9 месеца

Че путин не е добре, но тези които му вярват, те какви са ? От 60 г. слушам и чета, как още миг и ще се срути запада, а то става какво...известен е лаф от комунизма: Капитализмът бил като мушмулата, колкото повече загнивал, по вкусен ставал.

81

копейкин

преди 9 месеца

вай отивам вб банката да се прехвърля спестяванията в рубли.

80

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Има икономика Русия мумук. Обменят картофи за петрол.И петрола не е техен. Евразия потъна , било Брикс ха ха ха ха...ЕС се основа още в началото на 50 те години с милиарди ДОЛАРИ , колко години минаха докато минаха на евро.. Пудрин халюцинира.И тази война е загубена кауза.Въпрос на време е руснаците да го очаткат.

79

Анонимен

преди 9 месеца

Руснята от 100 г. си мечтае за смъртта на долара и въобще на запада, обаче всичките и опити да направи нещо по въпроса са тотален провал. Представяте ли си, Русия има икономика по малка от тази на Нидерландия а се напъва да командва света, смешен плач...

78

Паню Баирски

преди 9 месеца

Наближава краят на така наречената руска федерация и на жалкия убиец Путин, Русия щебъде напълно изолирана и презряна от целия свят!

77

оффф

преди 9 месеца

няма види свят без долар или новия световен ред...

76

Да прочете Маркс !

преди 9 месеца

И Ленин -- Путин изпада във грешката на Ленин ,че много бедняци от няколко бедни държави могат да направят нещо богато ! Няма как да направят конкуренция на богатия запад и да му се противопоставиш защото той ще ти издигне една ,,завеса ,, и ще ги смачка , а те ще трябва да ядат на Путин глупостите ! Със няколко уж богати на ценни елементи , но изключително бедни африкански държави привлечени за съюзници той се надява да го накриви на САЩ ,на туй отгоре там се водят и граждански войни .......

75

Алекс

преди 9 месеца

Защо Жужето не е в ЮАР? Не смее да се покаже от бункера.Иначе белезниците и на самолета за Хага.А краят на долара го чакаме още от времето на СССР.Аха да дойде и все не става.СССР отдавна зачезна,а доларът все още е доминираща конвертируема валута.

74

Анонимен

преди 9 месеца

Долара в момента е с по добър фен шуй и постоянно яде от рублата!

73

Анонимен

преди 9 месеца

ОБРЪЩАЙ ДОЛАРОВЕТЕ В КОПЕЙКИ!

72

Ранобудник

преди 9 месеца

А ти ко праиш 5 часа в нета ва? Надзирател ли си? Неноpмален ли си? Оди да спинкаш!

71

скоро в Крим

преди 9 месеца

скоро в Крим