26

Анонимен

преди 9 месеца

А защо в Ирладската сага - (история) пише, че Кинг Болг е основателя на Целтите, Келтите? Понеже синът на Българският Цар - Дядо Коледа през 7 ми век, пр. н. ера, за да изпълни свойта "Цел", взема част от българският народ от балканите - жените и децата и с лодки през черно, бяло и средиземно море отива на днешната територия на Ирландия, изпълнява соита "Цел" и от там са "Целтите", "Келтите".....А вторият син на Дядо Коледа - Брем отива на север и основава днешния град Бремен в Германия!

25

Анонимен

преди 9 месеца

Там на север има даже и през лятото зелена трева. И там нашите български деди от Балкана наш роден са ходили да си пасат конете на север в Дач, Дануба Дунав - там е бил нашият Ъгъл, Онгъл и след това сме се пренесли там където са Шотладците и Целтите и правиме Англия.... А защо на земята има само две места където хората свирят на "ГАЙДИ" - България и Шотландия? И в България и в Шотландия "Гайдите" са направени от *** кожи?!?

24

Анонимен

преди 9 месеца

А защо Българския празник "КОЛЕДА" в Полша се нарича "КОЛЕНДИ"? (В русия му викат "Дед Мароз"????". А защо полският език е толкова близък до българският, въпреки, че на поляците не сме им давали ни писменост, ни религия? Защо ли? Ами понеже до 8 век българският и полският Бог е било Слънцето което рано сутрин Изгрява на ХорИзОнта и вечерно време залязва на ХорИзОнта.

23

Бонго Бонго

преди 9 месеца

НОВ ИМИДЖ С РАДЕВ ЛИ ???? ХА ХА ХА ХААААА

22

Хитлерюгенд

преди 9 месеца

Чичо Ади беше прав!

21

McKennedy

преди 9 месеца

Няма пътища в Бг корумпирани чИнгета се крият в храстите с цивилни коли или на ботевградско. След моста където умишлено и те основателно от 70 пада на 50 да те снимат и да те глобят!Това са терористи за българския народ !Абсолютни престъпници и слуги на мафията на Дондуков!!!Заплатите са утизителни за човешкото достойнство в България!Да си българин е срам!!!

20

Бг Ню Мексико

преди 9 месеца

Старите камиони на разни строителни фирми които бълват черни кълба от пушек и смърдят на сто руски Кен е фа както и разни ро ми и селинджъри с дърти е класи които пушат като парния влак кога ще ги спрете ние за кво пращаме екотакси мамаВиДеебаПрозтаКорумпирана!БГеСРАМ!

19

Нисък бг стандарт

преди 9 месеца

19 Демек няма какво да копуване защото хората тънат в мизерия и Докъто с тези мизерни заплати някой успее да спести за електромобил хората ще измислят летящи коли вече.

18

Анонимен

преди 9 месеца

В смисъл да купуваме Полски зарядни станции за електромобили. Нищо че имаме наши производители. Благодарим. Не ни трябва имидж на балъци, каквито ни управляват

17

Ханко Брат

преди 9 месеца

11 Прав си колега с комунистически и русофилски

16

Къв имидж бе

преди 9 месеца

В БГто някой бг индиец като тръгне да бие българин че му е направил забележка че пуска силна чалга или като фане некой да ти краде в дома като му кажеш извинете гн р о м може ли да ви помоля да преустановите с кражбата на личната ми собственост най много да те пребие и теб а ако пък ти го пребиеш после корумпиран ушев ше те арестува а него ще го пусне.Щото са заедно в далаверите и кражбите!Това не е държава а срам да си българин!

15

Пази Боже!

преди 9 месеца

Пр0дажно шорошоидно НПО,острие на зелените глобаляги и представител на феминистките евро-истерички за правата на жените и равенство на половете,безлична калинка от $ектата на про100 КирчУ... Това нещо ще гради имиджа на България?!?!? 0т8рат!

14

Късно е

преди 9 месеца

Вече цял свят знае ме Бе Гето е руски Заддунайски Ке н е ф

13

Анонимен

преди 9 месеца

НЯМА ДА НИ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ АНГЛИЧАНИТЕ И ПОЛЯЦИТЕ

12

Хари

преди 9 месеца

Не е лошо,даже наложително е вече,нов имидж с толкова хубави неща,че се чудя-откъде ще се започне?Кое ни е наред,че и ...магарето да ни е отпред!Болни хора с ...болни мераци!

11

Анонимен

преди 9 месеца

Да бе, то така става тая работа.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Кел файда от имидж който не отговаря на действителността. Всеки нормален човек който прочете коментарите на този сайт където масово се плюе по ЕС и масово се благославя руския фашизъм, ще се отврати и никога не би се и замислил за инвестиции в България.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Може ли съвсем конкретно да изредите 2-3 иновации в какви фирми ще бъдат внедрени ? Че станаха иновациите като "руската заплаха в Черно море", "руските интереси" и "европейските ценности" - говорите непрекъснато за тях без въобще да кажете нещо конкретно. Празнодумци и словоблудци се некадърници нещастни.

8

Наблюдател

преди 9 месеца

Що така бе? Бойко баше толкова доволен, че сглобяваме инсталации и шием седаки за автомобилоцтроенето.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Стойчева мо, нал преди дни подметкаджийте ви проглушиха ушите на хората че сме най желана "дестинация" за инвенстинтори пък ся друго се оказва щом ще е градил Илия килия нов имидж. Последно ?