37

До 37 кристина

преди 8 месеца

Ще ти повярвам,когато си обмениш еврото в валута на Брикс. И даже зная,кога ще стане това...НИКОГА.

36

кристина

преди 8 месеца

Браво! БРИКС ще стане най голямата световна банка, която ще отпуска средства, в националната валута на всяка държава.. д.е.д.к.о отвъд океана жив ще се изяде, не можа да спре руснаците, търговията с долари му се изплъзва бавно, но сигурно.. а хегемона без долари или война ще се срути.. остава им или да ни думнат с някой нов вирус или някоя ядрена глава и после да викат, че руснаците са ни виновни..

35

Бонго Бонго

преди 8 месеца

Ха ха ха ..те нямат още съгласие коя валута и ще ги пускат кредитите в която си поискат.Рупии, динари, рубли и ще се появи някой с долари и филма свърши.

34

Дон Хуан

преди 8 месеца

Даже третия свят не иска кредити в рубли. Макар че с представянето си тази валута едва ли ще генерира разходи заради обезценяването си.

33

Айде пак

преди 8 месеца

Кредитни милионери!

32

Алекс

преди 8 месеца

Доларес,евро,швейцарски франк и британски паунд е истината.Останалото са политически изказвания на измислени герои като Дилма Русев.Най-вероятно си държи личните спестявания в долари.Който има излишни пари може да ги обърне в индийски рупии,бразилски реали и други тапетоподходящи валути.

31

Kopche

преди 8 месеца

И с какво ще ги обезпечите тез кредити естествено с долари и евра. Пък и ще отпускате 8 милиарда долара кредити пък същевременно независимост от долара..... Офф незнам незнам. Света полудя.

30

big meech

преди 8 месеца

абе тая не ви ли мяза на хищника

29

Анонимен

преди 8 месеца

Познай каква ще ми е първата работа ако изтегля кредит в южноафрикански рандове? Ако не се сещаш, питай кредитните милионери от 90-те, как на едното гише теглят кредит в левове, и веднага отиват на съседното да ги сменят за долари. Тези явно са решили да ограбят народите си.

28

Анонимен

преди 8 месеца

8 млрд долара? Нали нямаше да са в долари :))) така никога няма да се откачат. Ако ги дават в рубли или аржентинско песо аз също искам да взема кредит :))

27

Злоба

преди 8 месеца

Те хората са с акъла си ще решат трябва ли им или не долара, ограбват ли ги или не, пък вие си злобейте на воля сигурно имате много долари.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Бидона и деРмократите унищожиха САЩ, както едно времеГорбача унищожи СССР

25

Ръмпела

преди 8 месеца

То, добре да се бутне долара, много ми е любопитно от чисто геополитическа точка какво ще се получи ама няма как да стане от тези клоуни (сложили калинка за шеф на Банката този жена дори няма финансово образование). Всичките БРИКСове са на едно кихане от фалита. Само Индия имат стабилна и растяща икономика но никога не знаеш кога ще се запукат я с Пакистан, я с другия бриК. Криптото е заплаха за доларес но е много разводнено, Федерал резерв хич не са глупави и ще подливат вода още дълго.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Кого лъже проститеее си съграждани? Каква зависимост от долара имате ? Просто вашата валута не струва нищо, защото сте бедни корумпирани и глупавии. Не ви е ниновен долара , а акъла ви :))) Това важи за всички

23

Анонимен

преди 8 месеца

С най-големи шансове за членство засега се спрягат: Аржентина, Египет, Индонезия, Обединените арабски емирства и Саудитска Арабия.Щом и Саудитска Арабия се врътнаха срещу ФАЩ ,колко ли им е писнало от тях

22

Анонимен

преди 8 месеца

Една българска пази долара и друга българка се бори да *** бутне.

21

Компютръджията

преди 8 месеца

Истината е в криптовалутите.

20

Анонимен

преди 8 месеца

До 17 Либийската валута си беше стабилна. Затова байтошовите българи ходеха да ги ебъът в либия. Няма да стоят в НРБ за 180лв заплата я.

19

New York

преди 8 месеца

ха ха , това няма как да стане!смешници!!

18

На къде отива светът

преди 8 месеца

Начело на Световната банка стои Кристалинка (бивша Сталинка), а на нейния антипод Дилма Русефф (пак с български корен)... най-търсената и известна с търговия с биткойни-Ружа... пак българка. Просто не е за вярване....