244

Анонимен

преди 8 месеца

Големи успехи на спецобосрацията, грамадни успехи на спецобосрацията :)

243

Анонимен

преди 8 месеца

Самоотбрана е когато се пазиш на своя територия. Когато го правиш на чужда територия е нападение и тероризъм

242

Анонимен

преди 8 месеца

Германия подкрепя тероризма, защото това, което правят украинците е тероризъм спрямо цивилни граждани на Русия.

241

Страшно е

преди 8 месеца

Да нападнеш 25 пъти по-малка държава и да те спукат от бой.18 години да строиш ракета и да се пукне като пуканка. Армия от пандизчии да събереш и тя да избяга. Флагманът да лази по дъното.Страшно е!

240

Itso

преди 8 месеца

Вчера на Златни Пясъци лежа си аз спокойно на шезлонга и по едно време усещам прекалено много гларуси се събират около мен. Оглеждам се и какво да видя - една украинка с една чиния пържени картофи им подхвърля и те съответно се събират на ято там, никой не смее да и направи забележка но аз не изтраях и и викам - ало, не хвърляй буклуци на плажа, кошчето е ей там, а тя ная нагло - това е храна, птиците ще я изядат. Нагли, Нагли до безобразите, да ги избият до крак ДАНО!

239

Младенов

преди 8 месеца

На тия германци им е много къса паметта и затова пак ще изядат боя!

238

Българин

преди 8 месеца

Кои санкции на ЕС спрямо Русия са незаконни, ти нормален ли си бе?! САЩ дадоха касетъчни боеприпаси, не ЕС. Хайде да заминавате вече всички подобни чв-орове към Северна Корея, Китай и Русия.

237

Анонимен

преди 8 месеца

Касетъчните бомби разрешени ли са на фронта не са но ги използвате срещу Русия. Санкциите ЕС срещу Русия са незаконни. Потушаването със сила срещу населението в Донбас което никого не е нападало също е агресия на украйна срещу нейното собствено население. Нещо двойни стандарти ЕС

236

Анонимен

преди 8 месеца

Аналена ги подкрепя но това не знам да е официално потвърдена немска позиция.

235

Анонимен

преди 8 месеца

Украйна обявила ли е война на Русия. Не. Следователно те правят терористични нападения.

234

Анонимен

преди 8 месеца

Тая аналена нанесе много щети на немския имидж...

233

Анонимен

преди 8 месеца

Когато Русия напада украйна медиите го наричат агресия но когато украйна напада Русия било самозащита таки ли бе алексито щото според мен украинските нападения са си чиста агресия и тероризъм понеже обектите са цивилни.

232

Алекс

преди 8 месеца

Това не са нападения,а законна самоотбрана.

231

скоро в Крим

преди 8 месеца

В района на Спирни на Сиверското направление украинската артилерия отблъсна атака на окупаторите. Руснаците загубиха 7 Бойни Машини на Пехотата и 5 танка T 80. ВСУ също отблъсна руска атака в района на Клищиевка, унищожи 3 танка и 3 БМП. Понеже се движат през минни полета, които сами поставиха, един от руските танкове при опит за маневра, връхлетя върху друг руски танк.

230

Анонимен

преди 8 месеца

Аналена малелей вагиналена..берлинска народна песен

229

Моралист

преди 8 месеца

Дори във футбола или по време на боксов мач няма такова положение само единият отбор да рита топката и да вкарва голове, а другият да наблюдава, или единият от боксьорите да бие и нанася удари, а другият - да си трае.

228

Достойна позиция

преди 8 месеца

Щом Германия открито приема това..чакайте нови атаки по руснаците. Но това за руснаците е нищо.....те се радват за получено колело,като компенсация на убития син и са готови да умрат,но да унищожат света. Комплексари,сър!

227

Възмутен

преди 8 месеца

Ама моля не генерализирайте така! Аналена не е нито Берлин, нито Германия. Тя си е просто една нескопосна министърка и повечето германци се срамуват от нея

226

Уф

преди 8 месеца

Това недоразумение на немската политика до кога ще излага Германия

225

Анонимен

преди 8 месеца

Тя си е фашистка,нормално е да подкрепя тероризма