62

Анонимен

преди 8 месеца

Пренаредени или подменени това е принципен въпрос защото и това сме виждали.

61

Анонимен

преди 8 месеца

Сто пъти да ги редят павета та не са както бяха няма майстори и трябваше да се прави от чужди фирми турски или гръцки, в нашата кошара са останали пишман майстори, ама не така се крадат пари, и следва някой *** в управлението да се сети да спре трафика през центъра както се вижда това се ползва като прек път от села и квартали на изток към кварталите и околовръсното Южна дъга, а околовръсното е за бала мите. Спрете трафика, спрете всички мероприятия на *** пред НС има други .

60

Анонимен

преди 8 месеца

То самото заглавие е абсурдно. Няма да се учудя ако ги заменят с ментета сори .

59

Анонимен

преди 8 месеца

Също и за метенето на улиците. Да оставим на страна че това е допотопен метод и че преди трийсе години имаше малки роботизирани машини с четки които изчезнаха и се появиха бедни жени с метли но защо няма поне един човек който да им дава оказания и да ги наблюдава къде ходят и какво правят.

58

akudф

преди 8 месеца

а защо се редят прави а не риби на кост дебилиииииии престанете да ловите необразовани хора от етносите в България все още има наследници на хора които могат да редят камъни...... страх ви е че струва малко по-скъпо ли???

57

Анонимен

преди 8 месеца

Не знам за жълтите павета в нашия град за строителна компетентност не са чували. Виждам само отрудени работници едни компетентни и съвестни и до някой такъв седем осем които нищо не могат да правят те не могат да четат и да пишат. Не е сигурно дали познават часовника. Първия им изкарва заплатите но едва ли е във възторг от това. Защо не се изисква квалификация.

56

Анонимен

преди 8 месеца

Някакво много странно предизборно градоустройство тече и в по малките градове.

55

Анонимен

преди 8 месеца

След влизането в ЕС някъде тогава започна това пренареждане на павета не е само за жълтите павета но и в провинцията е така някаква съмнителна работа.

54

Анонимен

преди 8 месеца

Няма по-*** държава от България!

53

Анонимен

преди 8 месеца

После кажете че системата в която живеем не е позорна. 2 години не могат да наредят едни павета, ама парите ги опънаха в стократен размер.

52

Анонимен

преди 8 месеца

Нашите баби и дядовци точно са изследвали материалите и са ги диагностицирали в лаборатории едно време за да го наредят тоя булевард. Абе аланкоолу какви ги вършите, какви ги говорите бе? Прости българи! Ракета в космоса ли ще пращате или редите с павета булевард? Сега ще изплюят една разписка за милиони колко скъпо е струвало и колко трудно е било да се направи и някой пак ще източи бюджета. *** проста българска!

51

Анонимен

преди 8 месеца

Като се наредят, трябва върху паветата да се циментира.Ще стане яко.

50

Анонимен

преди 8 месеца

С такива *** ръчички като на снимката, качествена работа не очаквайте да се свърши.

49

Анонимен

преди 8 месеца

До Подаръчно пликче 43 Паве идва от павио и означава удрям, така се поставят "нещата" като ги удрят. Да, приличат на тухли и не са като квадратните гранитни павета но са пак павета защото се поставят по горе долу същия начин с удряне.

48

Анонимен

преди 8 месеца

България постигна европейската си интеграция - вече едни павета не може да нареди, което означава, че територията е готова да се колонизира окончателно.

47

Анонимен

преди 8 месеца

Тези павета на снимката са фалшиви жълти павета, не са оригиналните от Унгария. Явно оригинала са го изпочупили и сега ни баламосват с имитации.

46

Анонимен

преди 8 месеца

Няма да станат както трябва ! Залагам 100лв на тва на 1.1коеф

45

До Бико

преди 8 месеца

Всеки път като се спъвам в кривонаредените плочки в градинката до Графа се сещам да герб и крадливата им шаййка. А ако ти не се сещаш какво направи Софиянски - разкопа и преасфалтира Христо Ботев и то така, че 15 години един ремонт не се наложи да се прави. И стартира проектът за метрото, с което тия от герп толкова се бият в гърдите - те само продължиха линиите, а за качеството на новите се съди в момента, в който се изсипе поредния порой.

44

Анонимен

преди 8 месеца

да захващат и да ги пренареждат пак ама с жълт асфалт щото по тия павета се едно караш влак.

43

Бико

преди 8 месеца

Това което направиха кметовете на ГЕРБ за София никоя друга партия не го е правила. И няма да го постигне и за в бъдеще. Спомнете си такива кметове като Междуречки, Каракачанов и Софиянски. Нещо да ви идва наум за тях. Сега внуците на рода от агенти на ДС , милионери и бизнесмени се протягат пак към властта над София. Паметниците на Съветската армия ще ни стърчат като циреи дълги години.