33

Ангелина

преди 9 месеца

Има нужда от качествен елит - в България има толкова много умни и морални хора ,които да доведат страната до просперитет .За съжаление - по- голямата част от намиращите се в НС са по- скоро "***" провъзгласила се за "елит".Най- трагичното е ,че голяма част от тази "***" мястото и е в други сгради със специален строг режим.

32

Анонимен

преди 9 месеца

До Тихомир Ти от личен опит ли знаеш?

31

Тихомир

преди 9 месеца

Чета долните коментари и виждам, че тук има много хора дето като сънуват Радев или Русия и после зацапват гащичките вечер. Ама нема страшно то вечерното наакване минава някъде към 55 годинки. После на 70 отново се завръща със страшна сила.

30

Аноним

преди 9 месеца

Той и един друг президент направи партия но къде е сега

29

Питанката

преди 9 месеца

Райчев, как хем Президент обединител, хем лидер на партия прокарващ партийни интереси? Това го няма дори в бай *** на Алеко! Пак ли се продадохте? Вече девалвирахте социологията с партийно инженерство.

28

Разбрахме

преди 9 месеца

Внуците на Столетницата вече са на пенсионна възраст или я наближават. Време е да се помисли за правнуците. Ако са такива по майчина линия, те носят фамилните имена на на бащите си и нЕма страшно. Именцата на тези по бащина линия в повечето случаи бяха ловко променяни около 10 ноември. Наближаващите местни избори са удобен начин да бъдат издигнати кандидатури на млади хора, за делата на чиито прадядовци много хора не знаят или пък няма представа кой на кого е прадядо. И ето ти го новият елит!

27

карачанаков

преди 9 месеца

Я туй нещо колко прилича на онуй нещо.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Национален предател. Готов е да даде България на русия само за да е във власта

25

Анонимен

преди 9 месеца

Схемата е : Русия те прави фактор в България .Ти като фактор започваш да получаваш пари от Европа. Но работиш за Русия .

24

Кило

преди 9 месеца

В записа киро ясно се каза , че ако се направи импйичмънт на президента, ще се създаде най-силната политическа партия. Недяйте да се пените толкова много , кирчо и кокорчо са си направили домашното и знаят че партията на президента ще ги срита от сцената пуснете си запису преди да се изказвате

23

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Отдавна можеше, но е бъйьлю.Айде де нека да си подаде оставката и да направи полит партия,ще гласувам за него. Айде да пробва.Май няма а???!!! Симерингата не държи.Слезе ли ще го арестуват.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Сегашния "елит" като го гледам... не, мерси! и сега сте прекалено много негодници!

21

ахахаха

преди 9 месеца

Горкият Андрей Райчев . Единственият вакуум който той познава цял живот е да коленичи между краката на руZZкия б0tyш правейки му "вакуум" с уста. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

20

хало

преди 9 месеца

за елити имало, а за грънтове и чакали що нема?

19

След изборите с нови

преди 9 месеца

цени, вакуум синдром на джоба имаш ти.

18

има

преди 9 месеца

огромен по стойност вакуум в главата на Райчев! Какъв елит може да са Рундю Решетников и съпругата му Деса простакессса?!

17

ох

преди 9 месеца

а нещо за Барби модата ?

16

РАДЕВ, СЪБУДИ СЕ..

преди 9 месеца

150 ГОДИНИ РУСКО РОБСТВО И ТИРАНСТВО СТИГАТ...!!!

15

леле

преди 9 месеца

кои точно ше подкрепят фигуранта хич не е ясно :) къв политик може да е този ?!

14

Анонимен

преди 9 месеца

Вакуумът не е възможен при постоянното снабдяване с антиселекция от посолството