29

И.Б.

преди 8 месеца

Отглеждайте рапица. Тя е по-полезна.

28

1

преди 8 месеца

това не са земеделски производители а мутри, подкрепяни от правителството. на какви цени искат да продават, ако не на борсовите. а и всички земеделски субсидии отиват за тях и зърнопроизводителите. смешно правителство на смешна държава.

27

Анонимен

преди 8 месеца

В друага статия за слънчогледа ,същия тоя Янев - "Разполагаме с достатъчно количество слънчоглед. България годишно произвежда около 2 млн. тона. За вътрешна консумация са необходими около 250 хил. тона. Цялото останало количество е предназначено за експорт. Тук пък - "На страната е необходим внос на слънчоглед от порядъка на поне 1.5 млн. тона годишно," ???????

26

Анонимен

преди 8 месеца

В друага статия за слънчогледа ,същия тоя Янев - "Разполагаме с достатъчно количество слънчоглед. България годишно произвежда около 2 млн. тона. За вътрешна консумация са необходими около 250 хил. тона. Цялото останало количество е предназначено за експорт. Тук пък - "На страната е необходим внос на слънчоглед от порядъка на поне 1.5 млн. тона годишно,"

25

Стоян Стелий :

преди 8 месеца

Аха,и всичкия този рев,вой и писък е че не може да се изкупува безмитно,радиоактивно и неотговарящо на изискванията на ЕС украинско зърно... За да си направите далаверите и да ни тровите,докато читавото качествено зърно го изнасяте за запада и да си пълните чекмеджата! Нямате наяждане,алчни пр0дажници!

24

Анонимен

преди 8 месеца

Ами отварят фабриките, уволняват персонала и готово. Пък онези да продължават да го пазят в складовете

23

Жиката

преди 8 месеца

Лъжа и пак лъжа.

22

Не са гъвкави

преди 8 месеца

Не знаят кога да разрешат евтин внос и в какво количество, при какви квоти, за да не затворят маслодобивните фабрики, и за да поддържат нормална, но не пагубнна конкуренция за местните производители на слънчоглед.

21

11

преди 8 месеца

Секна им далаверата на тия отпадъци. Нямало български слънчоглед. Има, ама не могат да го изнасят и след това да го внасят, за да оправдаят високата цена на олиото.

20

Еххх

преди 8 месеца

Алчноста на субсидираните,като не искат да продават да връщат субсидиите .Значи ще уморат народа от глад ама джоба трева да им е пълен .Както нацонализираха росенец така да се национализира и ЕРПТа та и слънчогледа и всичко крадено и раздавано.

19

Анонимен

преди 8 месеца

ВИЦА НА МЕЧО ЕДИН МЪЖ ПИЕ КАФЕ И МЪЛЧИ И ГО ПИТАТ АБЕ КАЖИ КАКВО СТАВА АЗ СЪМ ДОШАЛ ДА ВИДА ОТ КЪДЕ ШЕ МИНЕ СИНА

18

Сашо

преди 8 месеца

А бе откаде сте вкарвали преди сънчоглед?Каква Украйна!България беше 8 по насаждане на сънчогледов масив!

17

Гумичка за триене

преди 8 месеца

Не разбирам? Слънчоглед има от миналата година,чакаме по три ? Някой иска да стане бързо милионер и това не е обикновеният българин! Алчни хора братче кво да ги правиш!

16

Анонимен

преди 8 месеца

Свършва украинското зърно и слънчоглед. Русия не дава коридор.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Явно само рафинериите мислят за цената на олиото, правителството заедно с маститите зърнопроизводители хич не им пука на каква цена българина ще купува. Същите тези зърнопроизводители,които със заплахи и принуда вземат и обработват земите на бедните хорица. Това се отнася и за зеленчукопроизводителите. Вносната продукция много по-евтина от българската, а напоследък се забелязва,че единственото й предимство-качеството и вкусът,който имаше, вече липсва.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Бойкот на слънчогледовото масло. Варива и печено без масло. Да фалират като са толкова алчни. Това увеличение което направиха над 100% сега ще им излезе през носа.

13

Анонимен

преди 8 месеца

аз ли нещо не съм в час или въпросните мрънкащи . слънчоглед беше доставен от Украйна , но въпросните в бранша нададоха вой ( че даже и блокираха пътища) , че са им пълни хамбарите със стока и министъра спря доставките .... що за дивотия . пак искат да вдигат цените .... уро ди , аз не консумирам олио , така че ми е все тази .....

12

Анонимен

преди 8 месеца

След като изкуствено надуха цените за да се напечелят, а в същото време даваха минимална на работниците си, блокираха евтиното украинско зърно, сега вече се наиграха селските мутри. Нека им.

11

Гумичка за триене

преди 8 месеца

Да фалират!!!!!!!!! Нали пет лева бре нали нямаше,??????? Убиха човек в Бургас заради олио?????????? Преработвайте и го пускайте за два лева както беше преди две години 1,78 ! Ако не щете по-надолу са ви дали друг акъл !!!!! Картофи и тва е ! Ама лимузините кой ще ви плаща? Още утре обявяване на фалит !!! Смешници

10

В.

преди 8 месеца

Да се регистрира като продукт Слънчогледово олио с Български слънчоглед. На разните майонези и други продукти са пише задължително откъде е суровината!