36

Саботаж ли?

преди 8 месеца

По новините ясно се виждаше кафявата водна ивица, широка поне 20м, непосредствено до плажа. Незнам кои плажове бяха снимали, но беше ясно че това е фекално замърсяване. На Св инеморец отдавна в разгара на сезона си мирише из цялото селище на немита тоалетна. Българското черноморие отдавна е съсипано и превърнато в бетонен коптор. Какво се възмущават такава е истината.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Цялото море е мръсно. Но най ужасното е ,че вече няма гори ,поляни, блата, плажове и дюни... За всичко това са виновни същите тези собственици на хотели , ресторанти.....,паркинги....плажове. Никога повече няма да стъпя на българското черноморие. Пожелавам на бизнеса по Бг черноморието да фалира.

34

Активни

преди 8 месеца

Потребители да вземат и да им проверят на реснжравтьорите храните, алкохола и хигиената, за да има поне за какво да ги съдят, щото морето не е тяхно , нали? А другото си е тяхна работа и е под всякаква критика.

33

Еххх

преди 8 месеца

По мизерно чудо нема ,тръбата от ауспуха на хотела до чадъра ,аууууууу ,голям кев да са къпеш в изгорели газове.

32

Код КАФЯВО

преди 8 месеца

Не ходете там

31

Анонимен

преди 8 месеца

Плашат гаргите. Нали ако се стигне до съд ще се иска независима експертиза, а не фалшивата на РЗИ и ще лъсне истината, че водата на всички плажове е силно замърсена.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Ами това не е саботаж, нито е негативна кампания. Неправителствените организации са заинтересувани да казват истинските факти които държавата съзнателно крие.

29

Общ работник

преди 8 месеца

Тия дни се канех отново да направя един дълъг уикенд някъде по-наблизо до границата у комшиите, но тия пожари станаха страшни. Но въпреки това на нашето море съм се зарекъл и от 2021г не съм стъпвал. Който ще да съди, да се пъне, за мен и семейството ми нашето море е изключено от плановете ни за дълги години напред. Като фалират и изринати бетона и боклу7ка, може и да се замисля. Дотогава от мен една стотинка няма да видят.

28

Анонимен

преди 8 месеца

А бе в тая България само ресторантьори у хотелиери ли има ДВЕПМ !

27

Ддт

преди 8 месеца

Чудя се на кого да вярвам, на ушите или очите и носа?

26

Иванова

преди 8 месеца

Ами ако се окажат прави и всичките ресторантьори и т.н. .../не зная как да нарека тези наглеци/ ще си признаят ли публично?Ден година храни и като оберат когото могат,след тях и потоп.Но ОБМИСЛЯТ,моля ви се,да съдят.Да си оправят обслужването и цените ,не обмислят.

25

Аноним

преди 8 месеца

Че то се вижда с просто око

24

Анонимен

преди 8 месеца

Започват репресии и фашизъм срещу свободното слово и правото на мнение. Картелните сдружения на олигархията и новата фашистка власт ще преследват неудобните и свободните хора. Оформя се дясна диктатура на богатите, картелите, богаташите във властта. Ситуацията е тревожна и съдбовна. Демокрацията ще бъде само лозунг и лъжа, а зад нея ще има фашизъм и преследване на всеки неудобен на олигархията и богаташката власт. Свободата ще става все по-малко, терорът ще стане норма, защитавана от властта.

23

Анонимен

преди 8 месеца

По бг черноморието плуват само фекалии, умрели крави и живи овце.

22

Анонимен

преди 8 месеца

Нека да ги засъдят да излезе смръдливата истина, ама те я знаят и няма да посмеят, а че фекалиите се изливат свибодно в пика на сезона всеки знае и повечето са го усещали през годините.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Проби не са нужни, достатъчно е да имате нос. На места вони, та се не трае.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Мълчете за мръсотиите, че пишман кръчмарите няма да могат да си продадат буламочите. Цирк Буш.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Аз пък искам да съдя мутрите печалбари, които през изминалите години източиха милиони помощи от държавата за Ковида, за скъпия ток, за войната в Украйна... Намалиха им ДДС то и още не знам си какво, а те се помислиха за богоизбрани. Взеха да имат претенции държавата да ги глези и обслужва до живот, а те само да лапат...Да не говорим за качество на храна, за обслужване, за цени.. Над 90% са за затваряне

18

Отговор

преди 8 месеца

Колкото и да струва, и то си плува в морето с останалите и мирише.

17

Един Българин

преди 8 месеца

Принципно ич развалят далаверата. Много скъпи са ресторанти и хотели по Черно море. На това трябва да наблегнат. Мъртвото вълнение не пречи ако няма спасители да надуват ***. Мръсно...само изглежда така. Просто Бяло е по-солено и няма микроорганизми. Водорасли като боза съм брал и там. Ако искат да има клиенти цените на половина.