10

НА Мадуро Машините

преди 8 месеца

Ха хА хаА... Ето след проверките ще разберете, че всичко е чисто и точно. И пак виновен ще е вятъра и дъждеца, че е отмил 2 слоя авалт : )))

9

Аноним

преди 8 месеца

Кога най после управляващите ще спрат разрухата по инфраструктурата на държавата

8

Анонимен

преди 8 месеца

Идат избори и корпоративните спонсори трябва да се дициплиниртат

7

Йосарян

преди 8 месеца

Жив офроуд си е това у нас. През две години сменям карета.

6

Тъппи журррналя

преди 8 месеца

Благодарим за предизвестието, очакваме да дращите кога проверките спират за да карам отново без колан в обратното платно с 3 промила :))))

5

Радослав

преди 8 месеца

Древен Рим е направил с една тумба диви селяни, с ръчен труд и пръчки за измерване пътища които изкарват хилядолетия, а нашите некадърници с модерна технология, с висшисти проектанти завършили през соца, с цяла гора "висококачествени" служители немогат 2 метра прав път да направят! Първобитните хора са правили по прави и гладки пътища, с по малко ресурс и в пъти по качествено! Аман от некадърници в тази държава! Като не сте способни платете на немска фирма да ги направи!

4

36542

преди 8 месеца

Участъкът от Хемус около гара ЯНа изтекла ли му е гаранцията? Вероятно. С други думи - ами то си е така, няма виновни. Обаче съдба - така се клатят Тировете , ама не се обръщат, вълшебно място е. Няма дори един знак за ограничаване на скоростта. КеВ

3

Троян

преди 8 месеца

Някъде си още стоят хитлеровите магистрали. Тука е нещо като офроуд. Едно нещо няма направено като хората.

2

Зевс

преди 8 месеца

От сега мога да ви кажа, че всичко ще е точно при проверките, подобно на "чистата" морска вода :)

1

Анонимен

преди 8 месеца

Добре че непрекъснато има предни, които да са виновни нещо...Ако бяхме тоталитарна държава с несменяемо правителство нямаше да има как да се извиняват с предни.