31

скоро в Крим

преди 8 месеца

В района на Спирни на Сиверското направление украинската артилерия отблъсна атака на окупаторите. Руснаците загубиха 7 Бойни Машини на Пехотата и 5 танка T 80. ВСУ също отблъсна руска атака в района на Клищиевка, унищожи 3 танка и 3 БМП. Понеже се движат през минни полета, които сами поставиха, един от руските танкове при опит за маневра, връхлетя върху друг руски танк.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Мъск си е от елитите. Вижте само семейството му какво е - потомствени аристократи от време оно. "Бедният" Мъск започва малко така като Бил Гейтс своята кариера. Мама и Тати му купуват една малка фирмичка - ПейПал, той после я продава на печалба и така. Не му е било лесно на горкия.

29

Анонимен

преди 8 месеца

"ИЛОН МЪСК Е ТАКЪВ ИЗВ-ЕРГ, ЧЕ МЕ ХВАЩА СТРАХ КАТО СИ ПОМИСЛЯ КАКВО ЩЕ СТАНЕ КАТО СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ! СЛЕД ДЖО БАЙДЪН ОБЯВИХА, ЧЕ СПРЯГАТ МЪСК ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ!" - СЛедя новините и политиката в САЩ, защото буквално работта ми зависи от това. Никой, ама абсолщтно никой, не е предлагал Мъск за президент на сериозно.

28

Анонимен

преди 8 месеца

"Мъск не е нативен американец, така че той никога няма да стане президент, колкото и да му се иска (освен, ако не променят техните си закони)." - Демек никога няма да се слуи, ама може да се случи ... ам ... КОЕ Е?

27

Анонимен

преди 8 месеца

"Мъск не е нативен американец" - Нативен? Брат!?

26

Анонимен

преди 8 месеца

До Илийчо Мъскинов - Трябва да си покаже "превъзходството", някъде. На живо, ще му теглят една майна, може и да го нашамарят, а може и просот да спрат да го викат нявсякъде.

25

Анонимен

преди 8 месеца

До До Дедо Поп - Стига си пичйвал бате, че се изтърка ... А и "И ще стане президент на Щатите - ТОЧНО никога." - Ако съберере масивна подкрепа и излезе на края на втория тур на управляващата партия, може и да има лееееека поправка в конституцията. Било е обсъждано и преди, просто нее имало толквао силен каднидат. А и нека не се правим на улави - президентът на САЩ не управлява сащ от поне 70 години насам.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Путин е звъннал на съпорта че им е бавен нета и е вдигнал Мъск, че много ги уволнява и няма кой да работи...

23

Анонимен

преди 8 месеца

И какво лошо има в това?

22

До Дедо Поп

преди 8 месеца

Да сигурен съм че Тесла ще има ГИГА фабрика в Русия, НО когато Путин си отиде, и когато се освестят, че е по добре да търгуват отколкото да стрелят.Но това няма да е в обозримото бъдеще и нито Мъск , нито ти ще го видиш , и между впрочем Мъск не е роден в САЩ , а в Република Южна Африка, /Тогава се е казвала ЮАР/. И ще стане президент на Щатите - ТОЧНО никога. Поздрави от Ото фон Щирлиц

21

ха-ха-ха

преди 8 месеца

Поредната нелепица от този автор на брътвежи.Източника на поредната лъжа е измислен ,както повечето цитирани източници.Защо не пише брой ,страница ,дата и да може всеки да прочете оригинала?"Една жена каза , но само аз я разбрах."-Н.Х.

20

Илийчо Мъскинов

преди 8 месеца

До Граматик ... На кого му пука ? А на тебе май ти липсват даскалските години в които със строг поглед си мъмрил малки дечица за пропусната запетайка .... ахахахахаха .

19

АНГЕЛ

преди 8 месеца

Бая хляб има да изяде още че Путин да му обърне внимание. Да вземе да се кандидатира за Президент

18

Граматик

преди 8 месеца

Ама колко пъти да ви обяснявам, че малкото име на Мъск се пише и произнася ИлЪн!

17

АнонимеН

преди 8 месеца

До Така е .. ПУТИН НЕ Е ЛУД , ЧЕ ДА ИМА НАЛУДНИЧАВ ПОГЛЕД! ПУТИН ИМА ЛУКАВО ЕХИДЕН ПОГЛЕД, ПУТИН Е ИДИОПАТИЧЕН ПСИХОПАТ.ИДИОПАТИЧНИЯ ПСИХОПАТ Е НЕЩО ПО-РАЗЛИЧНО ОТ ЛУДИЯ! ЧИКАТИЛО, АНГАРСКИЯ МАНИАК, ШАХМАНТИЯ УБИЕЦ ТОВА СА ПСИХОПАТИ ТЕ НЕ СА ЛУДИ. ЛУДОСТ ЗНАЧИ ДА СЕ РЕЕШ В СВОЙ СОБСТВЕН ИЗМИСЛЕН СВЯТ КАТО МЪСТ И ХИТЛЕР МОЗЪКА ТИ ДА ЖИВЕЕ ДРУГАДЕ В ИЗМИСЛЕН СВЯТ :D

16

Анонимен

преди 8 месеца

До Разум в действие 16 : Дали не можем да го навием да купи и ТОЗИ сайт? Тук не са фенове на свободата на словото....

15

Разум в действие

преди 8 месеца

Няма либерал, който да харесва Мъск. Все пак той вкара ред в туйтър и в момента свободата на словото е наистина такова. Да не забравяме, точно туйтър колко разследвания и статии блокираха за да изберат мумията Байдън. Мъск беше нападнат от либералните екстремисти когато каза Украйна да се откажат от историческите руски земи и да се приключва с войната. Промитите русофоби в България също го мразят, но те мразят най-много себе си...

14

Анонимен

преди 8 месеца

Мъск не е нативен американец, така че той никога няма да стане президент, колкото и да му се иска (освен, ако не променят техните си закони).

13

пак от 8

преди 8 месеца

До Анонимен 10 : Не че е особено постижение някой да е по-умент от теб де....

12

от 8

преди 8 месеца

До Анонимен 10 : Напълно ме устройва да съм по-умен от ТЕБ. И това е ФАКТ.