16

Mногознайко

преди 8 месеца

35 години реформирате и нищо не се получава. Май е време да се спрат реформите и да започвате да мислите с тиквите си, па чак тогава може да стане нещо.

15

Неразбиращ

преди 8 месеца

В столицата на тая ,,държава" стои съветски паметник.Във втория град стърчи на най-челно място съветски войник с автомат.Народът порусначен.Партии защитаващи агресор.Болшинство гласуващи за президент-военен.Че това си е чиста 16-та република.

14

ля ля

преди 8 месеца

още еедин интелектуалеец! оп от аристократите ще да е!

13

Радослав

преди 8 месеца

Какви реформи с дърти комунисти начело? Бойко дъртото БКП личния чехълоносач на бай Тошко, цялото Герб бъкано до пръскане с червенокнижковци, СДС същата работа - комунист до комуниста, ПП-ДБ и те приседнаха на БКП, ДПС турската реплика на БКП, Възраждане - БКП 2.5 версия. Само дърти ***, тръгнали държава да правят. Каквито некадърници и изпълнители на господарска воля бяха до 1989, същите са и сега!

12

Анонимен

преди 8 месеца

Желаещите реформи ще ги пратим да реформират нещо по-просто - каменна кариера или строеж на пътища. Ако там се справят с работата по реформите, ще им дадем да карат самосвала.

11

Анонимен

преди 8 месеца

"Реформа" означава ремонт и безотговорни и вредни промени на работещи системи от неквалифицирани и опасни "техници", които са повредили много други системи на държавата, само за да симулират дейност и да получават заплати и пари от кражби и далавери.

10

Не,мерси!

преди 8 месеца

Айде по-добре недей! Щото от реформите на разни седера3ти,реформатори,демокрадци,царели3ци,гербера3ти и неолибера3ти почти сме изчезнали като държава! И лево и вашТа $екта!

9

Анонимен

преди 8 месеца

Вашите реформи са рефашизиране на държавата. Връщане на дясната диктатура и репресиите от 1923 до 1944 година. Идеалът на десните градски фашисти е периодът 1923-1944 година. Този период хвалят историчарите на десните. Този период на убийства и фашизъм по примера на Мусолини и Хитлер. Периодът е копиран от Запада, от нашите европейски партньори Италия и Германия.

8

Анонимен

преди 8 месеца

"Не пипайте нищо, само хранете кучето"

7

Анонимен

преди 8 месеца

Откакто те роформира мавъра нямаме държава , бе ***.

6

Алекс

преди 8 месеца

Като спечелихте изборите защо не направихте правителство и не я реформирахте тази Държава? Вместо това Славчо Чалгарски се изсули като мишок.Сега Митко се е курдисал отстрани и раздава акъл.Айде,няма нужда.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Сигурно е някаква грешка...Кирчо на онзи запис каза за овладяване на държавата,а не за реформиране.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Ако сме спрени за шенген трябва да има веднага отговор и той е само един -- отлагане на влизането в еврозоната докато мафиотите в ес махнат пречките и ни приемат в шенген.

3

Реформатори медалист

преди 8 месеца

От една година разправят, че ще махат трудовата книжка - нещо дето само в България и Киргизистан го има и още не са я махнали.Толкова за наще реформатори.Всеки закон пълна манджа с грозде тия и за нощни пазачи не стават ние в парламента ги вкарахме даге.

2

единна държава

преди 8 месеца

Връщане към единната държава от 1989 г. без богати.

1

Грешния

преди 8 месеца

Ами Доган откога говори за рестарт на държавното управление. Е никой не разбира какво иска да каже, Ами питайте, от времето на Костов нищо не е променено. Въпреки, че това може да се извърши само от качествени хора.