32

Евроатлантик

преди 8 месеца

Това е.. Такова е положението. Такива са ценностите и всичко друго, на което ние ръкопляскаме и лелеем да бъдем погалени от Западните народи.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Въпросът е дали е действала сама, по свое убеждение или е част от някаква група, секта или организация, която е решила да ликвидира недоносени бебета или такива, които са се родили с малформации?

30

Anonimen

преди 8 месеца

Глупости Мама Браунинг през 16 век избива буквално хиляди бебета в онези времена която жена не е можела да си позволи дете го е давала на по заможен да се отгледа за по добър живот оная 40 години взима и удавя в реките бебета още има песни за нея

29

Кило

преди 8 месеца

Англичаните са същите ненормалници , като производните си сащ , канада и австралия за сега седят на задна позиция

28

Котка

преди 8 месеца

До Христо Христов Я прочети кво става накрая.

27

Тая новина откога е?

преди 8 месеца

"извършила престъпленията, когато е била на 25-26 години," нещо и преводите май не са това което бяха!

26

Do 27

преди 8 месеца

Нетфликс ще имат интерес, но само ако в главната роля е чернокожа

25

Бон Бон

преди 8 месеца

Предлагам сценарий за филм с работно заглавие "Изперкала британска @@куку@@вица в щъркелово гнездо". Първоначална цена 50 000 .

24

Щъки

преди 8 месеца

Христо, като толкова ѝ съчувстваш на тази британска @@куку@@вица@@, можеш да ѝ изпратиш цветя и бонбони с поздравителна грамота от собствено име, ако обичаш.

23

Христо Христов

преди 8 месеца

Тя до живо, а Байдън президент, а?

22

Мдаа...

преди 8 месеца

Основните пациенти на неонатолозите са новородени изискващи специални медицински грижи бебета, заради тяхната недоносеност, ниско тегло при раждане, множество малформации, сепсис.. С една дума, Както Посочи Колегата по-долу, тя е "Била е убедена, че по този начин помага на децата и родителите им." . И това не е първия подобен случай по света с недоносени бебета и старци. В Античноста такива новородени са били убивани, очевидно мед.сестрата е била твърда Атеистка! Но и това не е оправдание!

21

Анонимен

преди 8 месеца

За една друга присъда, пожизнена

20

Щъки

преди 8 месеца

Когато някой ви каже, че британците са @@лу@@ди, недейта да спорите с него.

19

Мисльо

преди 8 месеца

Наскоро четох мислите на един умник, който се чудеше защо извънземните все още не са установили контакт с хората на земята. Ако един извънземен прочете тази статия, какво друго чувство може да изпита освен от@@враще@@ние@@. Е как да търси след това контакт с хората на земята?

18

Бълб

преди 8 месеца

Господ да пази България и българите, защото иначе този свят ще се затрие сам.

17

Анонимен

преди 8 месеца

Ски Народе последното изречение: "Тя е едва третата жена в историята на Обединеното кралство, получила доживотна присъда." От него следва че няма да има спиране в производството на престъпнички които убиват расистко съдистически и брутално бебетата на Англия

16

Яципаш

преди 8 месеца

Тази отка1че***на@ британка е избила , както се разбира, седем невинни човешки души. Обърканото общество на Англия и дава само доживотна присъда. Ще я хранят, обличат и обгрижват още 120 години. Справедливост по британски.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Островитяни, сър! Забавляват се.

14

Щъки

преди 8 месеца

Британските @******оти@ все по-трудно прикриват ******отската@ си психика. Тази страна деградира колективно все по-силно.

13

баба мара

преди 8 месеца

това са убии-ци по генезис пръснали са се по целия свят и убиват хора и държавиникакви отношения с подобни индивиди