139

ПФФ

преди 9 месеца

Въпросната г-ца Сакскобурготска има вина и е била пияна до козирката, но глупостите които се тиражират от вас и всички медии гонене на сеназии и създаване на слон от муха надминава всякакви граници на морал.Кой нормален ще изпие 6-8 млека по 500 млл в пияно състояние без да повърне или да се ***? Дори в трезво състояние лактозата от 6-8 млека които са 3-4 литра мляко ще докара всекиго до повръщане и осиране. Спрете да пишете манипулативни глупости.

138

Анонимен

преди 9 месеца

що не и купи една баничка тогава?

137

не е яла но е пила

преди 9 месеца

не е яла но е пила- значи е алхоколичка

136

до 141

преди 9 месеца

До Анонимен,затова българите са се самозабравили,защото всичко им пада от небето

135

Анонимен

преди 9 месеца

Пита се защо не е била тествана за наркотици?

134

Анонимен

преди 9 месеца

Малкия Хасанчо по колко ракии на ден изпива?

133

Анонимен

преди 9 месеца

е тая не мезе ли бе? аматьор!

132

Анонимен

преди 9 месеца

Айнщайн се е произнесъл за човешката глупост.А моята баба казваше ,че не е важно само колко пари притежаваш,а как ги печелиш и за какво ги харчиш. Лесните пари могат да се превърнат в най големия бич в живота ти.

131

Анонимен

преди 9 месеца

Чак ми става тъжно за тази жена. Можеше да бъде последната княгиня, ако вместо да води безсмислен живот и да го полива с алкохол, се беше заела с благородни каузи. Щеше да бъде известна, почитана и обичана. Благородник в съвременния свят е носталгична титла, изпълнена с романтика, но не и когато е изпразнена от съдържание.

130

Анонимен

преди 9 месеца

Незнам дали ако караш пиян на ЧАСТЕН ПАРКИНГ ще може да ти залепат същите обвинения като на пиян каращ по национален път.

129

Галя от посолството

преди 9 месеца

На тези целия джинс им е такъв. Алкохолици, комарджии и цял живот на народна хранилка.

128

до ZARSTWO RUSIA

преди 9 месеца

До Анонимен 123 Бе ти едеот ли си,или сега усилено го тренираш!?

127

Анонимен

преди 9 месеца

какви умилителни извинения намират българчетата, не беше яла тя, другата пък си изсипваше урината за да си наточи вода в същия съд че била жадна, другия бързал за работа, третия му се пърдело, 150тия си мислил че спи...съдебната система няма лигитимност, тук са за да си изпълняват първата мисия която е подривна дейност, всичко друго е второстепенно.

126

Анонимен

преди 9 месеца

Не беше яла, но вече беше пила! Това е характерно за алкохолиците. При тях пиенето заменя храната.

125

Интриганти само тук

преди 9 месеца

Не разбрахте ли най-вече,че жената си има свои си здравословни ментални проблеми.не е добре!Какво сте я зачекнали толкова.Седи си в къщи под надзор,и я пазят много-много да не излиза извън имението им.Иначе се случват подобни инциденти.Нормално е човек да изгуби разсъдъкът си и от по-малко алкохол,ако е на психотропни медикаменти.

124

Най-вероятно

преди 9 месеца

Калина,която не мога да нарека княгиня,има проблем с алкохола!Добре,че бетонът на стената е излязъл по-здрав от колата и главата!?И след,като те "знатните" нямат достатъчно ум в главата,да платят на някой простосмъртен да ги научи как повече да не се излагат в обществото!Като се почне от съпругът и,и се стигне до слугата,то не бяха лъжи,обяснения,оправдания,извинения от противоречиви по-противоречиви!Хайде стига вече с тази тяхна потомствена или наследствена излагация,да си носи последствията!!!

123

Кармазъ Сикиш

преди 9 месеца

Ама то Grinch дето открадна Коледата, ***!

122

Потомствено пиянде

преди 9 месеца

Бе и аз съм се "нареждал" по обед. Че и по сутрин. Че и в безпаметна серия от десетина дни. Ама ме возят по кръчмите като куфар. Имам си пари, пийвам си, но няма начин да шофирам. Аз съм се изпускал в гащите, срам голям, каква ти кола?

121

Анонимен

преди 9 месеца

Не се пие на празен стомах, особено ако не си млад и не можеш да държиш :)

120

My Niyya

преди 9 месеца

Таз като я гледам, би трябвало да се казва SaxКобургНЕ_Еготска