78

Анонимен

преди 9 месеца

Прокурора иска 10. Ще му дадат 6. Една ще е минала в ареста. От оставащите 5 ще му махнат 2 за добро поведение. След 3 години е вън. Тоя дето вика "ако бях баща" - добре, че не си. Аз бих умрял от срам ако стане публично достояние, че дъщеря ми се мурвее на поразия с по няколко едновременно.Проблема е, че със съвременните "културни традиции" определящи женския манталитет, семейство не става. Блогерки, ютубърки, онлифанки или просто "свободомислещи" ***. Или феминистки. Не стават за семейство.

77

ББ

преди 9 месеца

минимума 20 г...тежък!!!или ще запалим България и ЕС!!!Война е!!!

76

ББ

преди 9 месеца

До Деборанадяваме се руската пропаганда насаждаща насилие,да публикува и снимки с "усмивката "му след третият ден в ЦСЗ!!!

75

Анонимен

преди 9 месеца

или до 2г условно след като на политягите вече не им трябва за параван това дело. а детето което сгазиха с джипа, а момичето на кръговото....ко прайм.

74

Дебора

преди 9 месеца

Кефи ме усмивката му. Бих му се отдала...

73

До 73

преди 9 месеца

Тогава да изпее кой е виновен. Ще помогне и на себе си, и на много момичета, не само на Дебора. Но едва ли ще посмее. Затова и ще поеме цялата вина за деянието си, дори десятка ми се вижда малко.

72

Анонимен

преди 9 месеца

Дано да не лежи толкова. Той не е виновен.

71

Анонимен

преди 9 месеца

Като личен изпълнител на наказателни акции, този селски бек явно се ползва от пълната подкрепа и корупционните връзки на работодателя си мутра! Съдебния медик, следствието, прокуратурата, съда - всички са направили всичко възможно бияча-касапин да те понесе наказание или то да е минималистично, спрямо деянието му! Трудно е да се докажат подкупите и зависимостите в съдебната сисгема, но водящия краен резултат е видим!

70

една жена

преди 9 месеца

До До 79 84 За сведение на незнаещите, проституцията в България не е престъпление. Но сводничеството е. Та, ако Дебора е такава, значи трябва да се добави още едно обвинение към Георги.

69

До 79

преди 9 месеца

Така бих постъпил и аз. Кажи сега ако дъщеря ти е платена труженичка, какво ще направиш?

68

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 64Ако нямаше възмущение на хората щеше да получи най-много 2 години и да излезе до 1 година за добро поведение.В затворите трябва да се въведе изучаване на библията и да викат различни пастори които да пропавядват на затворниците.

67

до 76, 78

преди 9 месеца

Бегай, тp0лей!

66

Анонимен

преди 9 месеца

Ако бях баща на момичето, този касапин нямаше да е жив в рамките на 2 часа след освобождаване от ареста, ама що да е тъй! 10-те години, които ще му дадат са си жив късмет за него! В затвора ще му сменят пола и ще спре да бие и реже жени!?

65

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 70Момичето беше постригано.Косата за да и стане отново дълга поне 6 месеца ще трябва да расте.Едно време комунистите така са ни тормозили нас мъжете за да влезем в казармата са ни остригвали - сякаш не може да се служи с дълга коса.

64

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 75В Сащ понеже е имал предишни престъпления сигурно щеше да удари и 20 години затвор

63

Анонимен

преди 9 месеца

10 години е малко за садист-рецидивист, но е добро начало ...и предупреждение към всички останали любители на насилието! Само нулевата толерантност ще ги излекува от това им влечение!

62

Анонимен

преди 9 месеца

В затвора ще усети мъжката любов.

61

до 70

преди 9 месеца

Сложи си снайпер. Или чети доклада с допълнително увеличително стъкло. Ще ти помогне много. Имам и очен лекар добър, ако искаш ще ти дам контакт.

60

комунист

преди 9 месеца

При социализма си живяхме спокойно.

59

Анонимен

преди 9 месеца

Обикновено се говори за обезобразяване,когато е засегнато лицето. Не видях белези по нейното лице. Освен да е обезобразил оръдието на труда й?