82

Анонимен

преди 1 година

За комунистически ку чки не гласувам , дори и да ми бутат безплатно...!

81

до 88

преди 1 година

Преди години разговарях с висш функционер от БСП.Той сподели как в родното му място напрежението на тока било под 200 волта и редовно му горели хладилници и фризери.След като му предложих разумно решение,той каза,че според ннего друго трябвало да стане. И така разбрах,че човека уж инженер,не е инженер. Та толкова за кадрите на партиите.Специалист партиец не става-той си се занимава с това което е учил,а не с политика!

80

Ангелина

преди 1 година

БСП има доста професионални кадри. Тази кандидатура показва ,че нямат намерение да имат кмет на София. Тази "дама" е известен синдикалист ,който говори популистки и изпразнени откъм съдържание красиви фрази. Демократичната общност пък имат свой доказал се през годината човек ,с качества за кмет- Борис Бонев. те предлагат друго лице ,който е ерудиран професионалист и ум в неговата област и успешен бизнесмен ,но това не винаги значи добър кмет,за което се изисква по - широк набор от качества .

79

Това ви е най-добрия

преди 1 година

кандидат за кмет на София. Смейте се, но то ще е за ваша сметка :D Другия господин, (дето е предвидено да спечели изборите) който се отрече от семейството си ще превърне София в гигантски кол-център.

78

Анонимен

преди 1 година

Оправя си зъбите с профсъюзни пари, комунягата!

77

Анонимен

преди 1 година

Тия руски агенти колко още години ще извират бе? Да неги клонират?

76

Така е ..

преди 1 година

Кмета на София трябва да бъде мъж архитект с прогресивни виждания , а не политическо назначение.

75

Анонимен

преди 1 година

Тръц!

74

Анонимен

преди 1 година

Ето защо обикаляше всеки ден телевизиите тази. Иска парче от пицата.

73

Анонимен

преди 1 година

Маргинали, обратни, мързеливи и луди- тези защитава Ванка с танка. Никкъв шанс. БСПто да не се хабят.

72

Анонимен

преди 1 година

Каквоооооо???? Отново обратна във властта?

71

Анонимен

преди 1 година

Кой ще гласува за тази путинска агентка?

70

Анонимен

преди 1 година

Защитничката на маргинали и лесбийки, странно!

69

Анонимен

преди 1 година

За кметица на някоя екзотична маала може би става.

68

Дядо Мразий

преди 1 година

На *** не им останаха хора за политическа работа и почнаха да вземат от синдикатите и малцинствата. Какво падение и за едните и за другите!

67

Политкоректен

преди 1 година

На Ванчето й търсят работа защото "Отворено общество" спира финансирането на структурите си в България. Това е истината. Тия приказки че била чистачка в макдоналдс пък завършила икономика и станала синдикалист са пропаганда само. Отдавна грантаджиите я гласят за високи постове нещо евродепутат или министър затова я инсталираха в Подкрепа да стане известна, но явно ще се задоволи само с кметуване и ще оглави БСП в края на краищата то не остана друго какво.

66

Ах,каква изненада!

преди 1 година

Още като се вихреше Ванчето по телевизията да се бори с вятърните мелници си го мислех:кои точно ще я издигнат за кмет Левицата,БСП или $ектата на Маямата :) :) :) Но все пак е по-добра опция от Фандък-Кадън и представените досега пребоядисани ДС-креатури на Интимната коалиция...

65

Анонимен

преди 1 година

ВМЕСТО РАЗШИРЕНИЕ НА ПЪТЯ НА вЛАДАЯ УПРАВНИЦИТЕ СТРОЯТ ЗА ОГРОМНИ ПАРИ ОГРОМНА ПОДПОРНА СТЕНА ЕТО ВИ ПРАВИТЕЛСТВО НА СТРОИТЕЛНАТА ОЛИГАРХИЯЗАДРЪСТВАНИЯТА ОСТАВАТ ЕВАЛА БЕЗРОДНИ МУТРОПРЕДАТЕЛИ.НЯМАЛО ПАРИ АМА НАГЛИ ОЩЕПрочети още на: https://dnes.bg/politika/2023/08/21/petkov-otseche-radev-ne-iska-negoviiat-glaven-sekretar-na-mvr-da-byde-smenen.580239#comment-newest

64

Анонимен

преди 1 година

Добро попадение. ДС ще има проблем.

63

Ахахах

преди 1 година

Ахахахахахаха, оооххх, ахахаха!