28

Трезвомислещ

преди 9 месеца

Слава на самоковската даскалица!Слава на ремонтиращата ремонтираните ремонти!Слава Богу, че най-накрая ще се пръждоса!Сбогом, връщай се на село, където ти е мястото!

27

Никой

преди 9 месеца

Бул. Тодоров Каблешков коги се завърши България ке се оправи. Казала баба Ванга.

26

сс

преди 9 месеца

До днъкоплатецАко беше така щеше да е рай. Само че например в кв. Витоша няма улици, пък за тротоари да не говорим. Няма транспорт. Няма училища. Няма детски градини. Няма парк. Е .. Има апартаменти по 1800 евро на квадрат.

25

Въпросчета

преди 9 месеца

Аз си мислех, че след 3 години говорене ще пуснат Ломско шосе да околовръстното шосе, а вчера кнавайки от там видях, че става въпрос за 500 метра? Браво на Фандъкова, как е отпуснала толкова на загу беняци те от тази част на София. Гласувайте пак за ГЕРБ. Така ще оправят парка на Младост.

24

днъкоплатец

преди 9 месеца

Приоритетно е булеварда в квартала на Фандъкова. То друго не се очаква от тази коалиция?

23

Марчето и академика

преди 9 месеца

Не ви ли е срам от този бюджет? Пак обслужвате едни и същи квартали и интереси.

22

Западна София

преди 9 месеца

Фандъкова отново наливаш средства в квартали в които наличаш от 15 години?Защо няма инвестиции в западна София? КОга ще има бул Черни дрин? Кога ще ремонтирате бул Европа? Нали е важна евро интеграцията? Кога ще има бул Стефансон? Кога ще направите един парк или велоалея в западна София? Кога ще направите разширение на метрото към западна или северна София? Ще има възмездие и то няма да ви хареса.

21

Фандък-Кадън :

преди 9 месеца

"Пълня чекмеджето с евраци... да изкараме до ротацията!

20

Анонимен

преди 9 месеца

Какво стана с паветата кога ще ги пренареждат пак?

19

Анонимен

преди 9 месеца

Фандъка досега си бърка в носа, а сега ще строи за кикитата! Таман като дойдат кикитата няма да имат тежки проекти и ще се отдадат на екология, джендерно равенство и преход и още куп най- важни неща за модерните хора!

18

Анонимен

преди 9 месеца

да не говорим за кмета на Овча купел, който нищо не прави - разбити улици без тротоари, иначе похарчи сума ти пари за нови лъскави офиси на общината в луксозна сграда, а офисите втора година стоят празни и карат гражданите да ходят до един стари бараки.

17

Ха ха ха

преди 9 месеца

Факт, че от строителство и магистрали най- много може да се открадне.

16

123

преди 9 месеца

Едно време, разбирай по времето на Юрданка, учителки ставаха тия, които никъде не ги приемаха да учат.

15

до 6

преди 9 месеца

От ДБ има един дето става и той е на Слатина.Бих гласувал и за кмет на София за него,ако го допуснат да се кандидатира.

14

Много крадете ве

преди 9 месеца

Я ела у Люлин да видиш коф паркинг направихте, хлопат плочите а бордюрите се разпадат на съставни части

13

Анонимен

преди 9 месеца

А бе другарко учителница по руски остави София малко да си почине от вас, които я съсипахте и почти унищожихте. Ремонти, ремонти и пак ремонти и нищо полезно. Презастроена и съсипана нещастната ни столица ви моли да я оставите на мира.

12

Анонимен

преди 9 месеца

За кога,бе Данче?Нали след два месеца си аут.После кой ще прави ремонт на ремонта?А жълтите павета подреди ли ги?По-некадърен кмет не сме имали!Дано бързо те забравим и новия да свърши нещо по-полезни от теб.

11

до 6

преди 9 месеца

Не защитавам ГЕРБ,но кмета на Триадица е абсолютен некадърник и се оправдава с лобито в СО.А за кмета на Красно село дори няма да коментирам,е изгониха я на финала,ама колко неща забави не е истина!И без разрешение от СО,малките кметове на райони нищо не решават сами,без значение от ДБ ли са или от която и да е партия.

10

До Долният

преди 9 месеца

Е ти си от 12 години в София...Преди това, не знаеш какво е било

9

Анонимен

преди 9 месеца

Сетила се Мара да се побара.