99

БайБоцимир

преди 9 месеца

Това е подкрепа за терористичен режим.

98

Дочо Булгуров

преди 9 месеца

Дания и Фащ може, Китай не може .... айде де!

97

Анонимен

преди 9 месеца

"Международни санкции"?Откога незаконните санкции на САЩ и пудела им Европа са международни?Целият свят си има нормални търговски отношения с Русия. А след като "международния" запад директно праща не суровини а оръжия на урките, защо Китай да не прави същото за своя партньор?

96

Анонимен

преди 9 месеца

ТСВ е факт. Прекалено много страни се намесиха. Жалко за нас - миролюбивите хора. Животните надделяха.

95

Обективно

преди 9 месеца

А Вие какво очаквахте?!?! Китай беше подпомогнат от Русия при изгонването на монархията им, както и Виетнам -при войната със САЩ, така че няма нищо за учудване. Сащ и Китай са всъщност основните врагове в света и Китай подпомага Русия във войната им е решен Сащ на територията на Украйна. Но и НЕ всичко от статията е вярно.

94

Анонимен

преди 9 месеца

На 6 август в Саудитска Арабия Пекин участва като официален наблюдател на Президента Путин във втория кръг от опитите за консолидация на подходите на колективния запад и глобалния юг.

93

Анонимен

преди 9 месеца

Посока Южнодонецк, Времевски район. Зомбитата на киевският наркокартел се опитват да се закрепят в горските пояси в източните покрайнини на Harvest. Руските войници вече са напуснали селото, но не позволяват на зобинацитата да се укрепят - нанасят се артилерийски удари, използват се FPV дронове за атака на вражеска техника както на предната линия, така и локално в тила.

92

2

преди 9 месеца

На запад от Вербовое, след прехвърлянето на два допълнителни отряда на два бронетранспортьора Stryker, парашутистите от 82-ра бригада успяха да изтласкат ВС на РФ от няколко опорни точки. Сега зомбитата на киевската хунта се опитват да се окопаят в района, въпреки загубите.

91

1

преди 9 месеца

Посока Запорожие, район Ореховски. Зомбитата на киевският наркокартел продължават да атакуват позициите на ВС на РФ на рубежа Работино-Върбовое. В северните покрайнини на Работино зомбинацитата продължават да действат, опитвайки се да се закрепят на позиции. По тях работят артилерия и авиация и периодично са изтласквани от позиции, но те се завръщат с нова сила. Всъщност северната част на Работино е в сивата зона.

90

Анонимен

преди 9 месеца

Артьомовск и околностите. Зомбитата на киевският наркокартел атакуваха позициите на ВС на РФ на южния фланг - в района на Андреевка (той се намира точно на юг от Клещеевка). Зомбинацитата загубиха няколко единици техника и се оттеглиха. Като цяло обстановката в района остава относително стабилна, интензивността на бойните действия значително е намаляла.

89

Анонимен

преди 9 месеца

Източно от района на Харков, Купянски район. ВС на РФ продължават да атакуват позициите на зомбинацитата в района на Синковка. По-рано имаше съобщения, че селището е почти освободено - тази информация се оказа преждевременна. Основните битки се водят на изток от селището, артилерията и авиацията работят по зомбитата на киевският наркокартел, като методично се изтласква от укрепените им позиции. Има принудителна евакуация на граждани от 68 населени места на Харковска област.

88

2

преди 9 месеца

"Наблюдаваме внимателно пазара за възможни нарушения на тавана на цената. Струва си да се отбележи, че транзакции над 60 долара, които не използват коалиционни услуги, не са нарушение на тавана на цените и значителна част от руските петролни транзакции все още използват коалиционни услуги", каза говорителят на Министерството на финансите на САЩ Меган Ъпър. Заплахите и натискът не помогнаха Русия да бъде поставена на колене - време ли е за пазарлък?

87

1

преди 9 месеца

Западът купува руски петрол над тавана на цените - Bloomberg. Прагът, определен за цената на руския петрол от 60 долара, се провали - цената на суровините непрекъснато се покачва, а петролните танкери от ЕС продължават да акостират в руските пристанища. Западът успя да постигне само лек спад в обема на превоза на товари и застраховките (до 40%). В същото време в САЩ започнаха да говорят за вратички в законодателството, според които на западните страни не е забранено да купуват руски суровини.

86

Анонимен

преди 9 месеца

АМИ КОМШИЯ БЕ! - КВО СЕ ЧУДИТЕ.

85

Анонимен

преди 9 месеца

Китай изпраща на Русия, всичкото оръжие необходимо за бойните действияя, от Стингери и Джавелини, то Брадли, Леопарди, Челинджери, Абрамси а сега и Ф16... Това е военната помощ на Китай за Русия превишава 200 милиарда долара до сега. Още въпроси за тая помощ има ли????

84

Анонимен

преди 9 месеца

А не бе, ще стоят и ще гледат.. гръмнаха пристанището с "гъби" през 2015 в Тянцзин. Всеки се бори за място под слънцето и вероятно за ресурсите на света. Човека, макар и интелигентен все още не се е научил да работи в сътрудничество, вместо в конкуренция, нито пък в хармония със себе си и природата. Резултатите са налице - фалшиви ценности и свят на войни.

83

Bond

преди 9 месеца

Каквато флашка им пратят от ПосолствоТо, такива бъллвooчи публикуват мисиркте. За да може е щастлив умнокрасивитета... щото е зает да си определи пола. Дали е 28-я или 35-я!

82

миш

преди 9 месеца

Много ясно че дава. И без глупавото ви разследване се знае така както се знае кой е истинския виновник да се води тази война . Просто ми е чудно до кога ще ни заблуждавате и да представяте реалноста изкривена. Хора ние не сме ***. Знаеме че чичо САМ отвъд океана прави белите и протрива доволно ръце гледаики как два брадски народа се унищожават

81

Анонимен

преди 9 месеца

Санкциите срещу Русия тотално разрушиха енергетиката и вътрешните връзки на европейсктата икономика. Първата година ситуацията се облекчи от редица благоприятни фактори най-вече меката зима и дгуги, но сега прогнозите за мрачни. Болният пациент Европа вече е напуснал лекарския кабинет и диагнозата е в джоба му - ще живеете, но не дълго.

80

Вярно е

преди 9 месеца

Много американски шпиони навсякъде. Америка няма да се откаже от схватката с Русия, нито Русия ще се откаже. Ясно е, че този път ще е "до край". Но си мисля, че сякаш ще е по-добре да е победител накрая Русия, иначе ще бъде много зле за целия свят. Русия няма амбиции да властва над целия свят, като САЩ.