7

majorsf

преди 15 години

Аз съм от Лозенец...и кво от тва?!Хубавото е ,че е близо до центъра(да,наистина е СУПЕР удобно да стигнеш докъдето си поискаш),НО например нямаме една свестна улица.Само дупки и строежи, и още, и още и то нема край!Е са има някъв *** нов квартал до нас(до американското посолство) -Стар Сити,където кв.м. е 6000евро!!!Какво?!?!Ама Вие господа строители ЛУДИ ли сте или хората са адски изтъпяли,че си купуват там?!Явно всички са се побъркали много яко...Да ви кажа истината е не Лозенец,не Младост ами че няма един наистина свестен квартал.И въпреки цялата простотия дето е квартала ми пак не бих отишъл да живея в друг...

6

SD

преди 15 години

Редакторът да се беше кординирал за гостуване с къпане с Жоржета (вместо с Жорката)...

5

no name

преди 15 години

Абе каква е тази новина, какви Жорки и редактори?!? Живейте в София! Как се радвам, че в града ми има все по-малко *** и - просто всички отиват към София. Надавям се да се запази тази прекрасна тенденция. Е, да: няма вода, мръсничко е, пълно е с "интересни хора", за трафика там трябва да се измисли нова дума... София е развален град. Представям си един ден какво ще представлява 3 милионна София :)

4

преди 15 години

Е защо се на.ака така? От кварталите, които са близо до центъра Лозенец и Иван Вазов са най-хубави и най-скъпи. Говорим за стария Лозенец, долната част към Римската стена... Иначе горната част е лудница, много застроено. Младост също е добър квартал, но не може изобщо да се сравни с Лозенец. Ако ти харесва да живееш в панелка на 10 етаж хубаво, но не се изказвай неподготвен.

3

Веселин

преди 15 години

Този лозенец е един от най-мизерните квартали в София,аз съм си в младост и си ми е супер хем си имаме топля вода в целия квартал а не само в отделни блокове ккато е в умрелия лоценец,хем като си излезна на балкона не гледам в чинията на съседа :D

2

sanski

преди 15 години

боли ме кофата, какви са тези работи? какви ти бойлери- виждам само бройлери, за букви да не говоря, отг 20 минути го пиша това нещо сега, какви ти токове, какви ти смокове..... какво като е Лозенец- другаде хора не живеят ли или живота е само в село София? ъм? та, с това само да си начешем езиците- мръсните- Лозенец, та .... Лозенец. на света освен София няма ли? омръзна ми от тази селска СОфия... пръц.

1

Sadik

преди 15 години

A ako sprat toka, ili ne moje6 da otkradne6.Ako ne znae6 kak se pravi most ili obratno vartene .Va6iya Vallio znae li tezi raboti.