84

Ха-ха

преди 8 месеца

Ам те комунистите се прекръстиа на демократи. От БКП създадоха СДС и пратиха половината комунистическа челяд. Те са демократи, колкото и във ФАЩ им е демократическа партията.

83

:))))))))

преди 8 месеца

Като чуя за българин демократ и ми става смешно!

82

До От 46

преди 8 месеца

Никой в тази дискусия не е споменал за личен провал. Не знам кого си видял за последен път някога си и защо ти се иска около теб да има нещастни, провалили се хора. На кого разправяш, че не политиците ни са виновни за проблемите на България? Политиците са пионки в ръцете на една шепа семейства, заграбили богатството на България. Днес децата им са милиардери, но стоят настрани и дърпат конците така, както бащите им са ги научили. Не знам какво си постигнал. Семейството е от огромно значение.

81

ВСЯКА ЖАБА...

преди 8 месеца

ТРЯБВА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА. ЕДИН НАСЛЕДНИК НА ДС-БКП, НЯМА ПРАВО ДА ПОЛУЧАВА ДОСТЪП ДО ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ В СОФИЯ. СТИГА ИМ ТОВА, КОЕТО ОТКРАДНАХА ДО 1989...

80

от 46

преди 8 месеца

До Анонимен 73 : Ти нормален ли си? Бях на 8 когато го видях за последно. Каквото съм постигнал в този живот си е плод на моите лични умения и усилия. Не политиците съсипаха страната ни, а лошият мат'рял - тези малки, злобни, завистливи и мързеливи душици като теб, които винаги търсят да минат тънко и да обвинят друг за провалите си.

79

Стоян Стелий :

преди 8 месеца

И седесе,и терзиев, и цялата демократична пребоядисана $екта от 90 досега е срам и позор за България!

78

Паню Баирски

преди 8 месеца

Браво!

77

Алекс

преди 8 месеца

Промяната ни донесе ДС.Не я искам тази Промяна.

76

Анонимен

преди 8 месеца

Васил Терзиев е син на народен враг. Никой не трябва да гласува за синовете на народните врагове. Долу реформите към фашизъм и мутродиктатура на Подмяната, промяна на историята и реванш на фашизма и оправдаване на фашизма от 1923-1944 година. Проповядването и оправдаване на фашизма е престъпление.

75

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 76 - Имаше. Продължи 45 години.

74

Анонимен

преди 8 месеца

До 74 (до до 18) Нищо вярно не си написал. Никога в България не е имало такъв период.

73

Анонимен

преди 8 месеца

СДС - първите унищожители на България.

72

Анонимен

преди 8 месеца

До До 18 - За съжаление, имало е у нас период, в рамките на който, ако не си дете на АБПФК ще имаш шанс за напредък само ако те закриля някой силен на деня или поне шеф там, където учиш или работиш. Днес връзките също играят голяма роля, но все пак има разни възможности, чрез които умните и амбициозните биха могли да постигнат нещо и без да разчитат на връзки.

71

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 46 Защото всеки един от нас, които сме раснали в семейството на родителите си, а не в сиропиталища, от техните пари сме папкали и получавали каквото ни е било необходимо. Възползвали сме се и от полезните им връзки, и от преимуществата, които са били свързани със социалното и служебното им положение. Затова сме свързани с деянията на родителите си и сме нещо като съучастници, макар и косвени.

70

Анонимен

преди 8 месеца

Ще се разберат по роднински!

69

Анонимен

преди 8 месеца

МОЖЕ БИ ОБИДА ЗА ФАШИСТИТЕ ДЕМОКРАТИ

68

Анонимен

преди 8 месеца

Все пак, ако Терзиев бъде избран, ще види какво е да протестират срещу избирането ти още от първия ден.

67

Анонимен

преди 8 месеца

Ние, които не сме гласоподаватели на ПП-ДБ, нямаме пробрем с техния кандидат. Проблемът си е на 100% на ПП и ДБ. Той има потенциал с присъствието си да предизвика победа на кандидат от ГЕРБ или СДС. Еми, благодарим, какво друго да кажем?

66

Анонимен

преди 8 месеца

Бoлшeвишkи peнeraт, copocoиg ли oтнoвo? He, блarogapя!

65

Зозо

преди 8 месеца

Тоя koмyнягa няма стигне до балотажа в София. Даже оная дyхaчкa от синдикатите ще го мине.