145

тя

преди 9 месеца

Запалихте тая война да се избиват руснаци с украинци и много ви е кеф - лицемерни западняци !

144

Щерю

преди 9 месеца

Лоши от Изток, лоши и от Запад. България да си стои мирна и добра посредата...

143

Анонимен

преди 9 месеца

Густав е забравил съветските танкове в Берлин през 1945 г. Явно иска повтор.

142

Българин

преди 9 месеца

Амииии, обичат да си воюват тия руснаци и украинци ! Между тях няма разлика - всички са закърмени с лозунгите на КПСС и няма какво да ги раздели. Нека си воюват хората! Искат-воюват! Ние за какво да се безпокоим ? И защо се навираме между шамарите , не е ясно !!!

141

Бай Дрън

преди 9 месеца

Тоя "експерт" не е разбрал, че Русия не я интересува паричните потоци в Украйна, а военните. Русия удържа фронта, не защото спира паричните потоци на Украйна, а защото успява да дезинтегрира голяма част от западната техника, както една част от натовския офицерски състав. Това са целите на русия с блокадата на Ч.Море и ударите по театри.

140

Бай Кор

преди 9 месеца

Кораби на НАТО, нямат работа в Черно море. И едва ние сме слабото звено в НАТО. Наше бойно знаме, не е пленявано никога. Германският експерт, да си гледа работата. И да чете повече книжки, че там пише за ВВ. Май много скоро позабравиха, кой бутна орела от Райхстага и кое знаме се вееше горе от купола. Да не дърпат мечката за опашката, че нови 45г. надолу нещем.

139

Анонимен

преди 9 месеца

Ред и спокойствие и Путин ви изглежда способен да ги осигури.

138

Анонимен

преди 9 месеца

Като прочетох , че Байдън щял да спечели изборите и спрях да чета. Може да спечелят ( подменят ) изборите демократите , но Байдън няма да е президент. Спокойно могат да сложат мумията на Тутан Камон , същия резултат , и магаре да сложат пак.

137

Анонимен

преди 9 месеца

Излишно остър , мъ факт, мисля. Остра реакция към нещата от съвремието уж разпаднал се морал , некакви мсл'мани фърчат наляво надясно наляво, местните се карат за простотии, дезинформация обърканост , страх , шпек. На човек му *** и да удари по масата. Що не с някоя крайна идеология нацизъм , комунизъм? Не съм ли прав?

136

Анонимен

преди 9 месеца

Ем кво да е Путин силния мъжага, да ги шляпа изодзад. Удобно извинение да хвърлят всяка трезва мисъл зад борда. Още повече някои сънуват доброто старо време , пренапудрено в мъгливите им спомени, останали са и с старата омраза към САЩ, и съвремието ги плаши, за последното не е като да нямат основания, му не по тоз дърварски метод. Вече е пробван!

135

Анонимен

преди 9 месеца

Аман от гадатели и врачки. Но по това дето чета , рашистката позиция по - крайна. Дано скоро си вземат хапчетата и седнат на масата.

134

Кравар Евроатлантик

преди 9 месеца

Войната вече се води 9 години, откакто великия пацифист Путин окупира Крим и половин Донбас. Време е да си получи нобеловата награда.

133

Анонимен

преди 9 месеца

германците са големи експерти. леопард 2 са го проектирали да може да се движи само по магистрала.

132

Анонимен

преди 9 месеца

Последиците от скорошните въздушни атаки по арсенала на въоръжените сили на Украйна в Хмелницка област. Кратерите се виждат ясно от космоса, което говори за силата на детонацията на боеприпасите, които руските военни са нацелили. Добра работа на разузнавачите и руските въздушно-космически сили.

131

Анонимен

преди 9 месеца

Киевският наркокартел хвърлят в бой последните резерви в запорожското направление край Работино. Според турски източници Киев е пуснал за утилизация последните четири бригади от общия резерв на южния фронт. НАТО продължава да оказва натиск върху хунтата в Киев, така че зомбираната по натовски стандарт биомаса да постигне поне някакъв успех на бойното поле. Досега без резултат. Чуждестранни експерти смятат, че опитът за пробив на линията Орехово-Работино може да бъде решаващ в цялата активна фаза на контранастъплението.

130

Анонимен

преди 9 месеца

Повече от 50 000 граждани се присъединиха към Народната милиция на Нигер. Това обяви днес бунтовното правителство на страната, което преди ден започна да набира милиции, за да защити държавата от евентуално нападение от страните от ЕКОВАС.

129

Гошо

преди 9 месеца

До Св--118--- Какви санкции ще наложат бе Те сега ,не ги ли виждаш ,докъде я докарах с тия санкции дето САЩ ги принуди да наложат ? ЕС освен гологъзи *** друго не произвежда вече

128

Анонимен

преди 9 месеца

Кога нашите русофили- путинофили не са били национални предатели? Ако Путин нападне България ,те ще го посрещнат с хляб и сол! Никой обаче от тях не отива да живее в Русия!

127

До ананимния путиноф

преди 9 месеца

За разлика от тебе моята родина е България! Аз няма как да лежа в родния ти ГУЛАК! Сега аз знам и ти го доказа, че путинофила е предател и продажник на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ по заповед на господарите си от кремъл! Та сега ми кажи как е родината ти рашистан! :)

126

Анонимен

преди 9 месеца

Ненужни безполезни форумни ***!