37

До дебила от N40

преди 9 месеца

Каквато и да е, такова зверство не може да бъде оправдано!

36

Браво бе !

преди 9 месеца

Най-накрая се намериха съдебни медици от съседен град които да издадат така желаната от всички НПО-та експертиза , а "виновника" е държан далече от медиите докато не научи наизуст листа с "самопризнанията " си. Не случайно, ВСИЧКИ СЪДЕБНИ ЛЕКАРИ ОТ СТАРА зАГОРА СИ НАПРАИХА САМООТВОД . п.с. За проблемите на "жертвата" с наркотиците и алкохола - нито дума. Вредно е за "добрия" изход на делото... А защо ли профила на така милата Дебора беше тотално изчистен от всички компрометиращи нея снимки?

35

Анонимен

преди 9 месеца

До 37 Да бъдем по-точни разрезите са 20 с 400 шева. Но все пак няма как нещо такова да е лека телесна повреда. Макар че в закона за средна се води нещо което застрашава живота. Което е абсурдно ако те обезобразят. Жив ще си,но целия в белези. Това е доста травмиращо емоционално. Като цяло законите са писани от некадърници и продължават да се пишат от некадърници.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Г-жа Василева е минала с меката четка по грешките на съдебния лекар, следващото заключение на наблюдаващия прокурор и като следствие - лекото,повърхностно заключение на съдия Гьонева за степента на нанесената травма. Игнорирани са информацията на съседката на жертвата за многото порязвания с течаща кръв от тях, счупения нос при пребиването на момичето,няколкократните закани за убийство от насилника и психичния срив на Дебора.Тук четем:след новата експертиза телесната повреда МОЖЕ да се промени

33

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен,k..36 Съдия Гьонева, която беше докладчик на триумвирата, намалил телесната повреда от средна на лека, на интервюто се държеше високомерно, за да не кажа - направо нагло! Подхилваше се презрително, с което искаше да каже нищо не можете да ми направите. И май че си беше права: до нея стоеше председателят на тричленния състав, а председателят на СЗОС беше вдясно на него.Може би е прав мин.Славов да иска реформа на съдебната власт. За някои хора независимост означава слободия.

32

Анонимен

преди 9 месеца

400 разреза да правиш на някой и още се обсъжда дали е лека телесна повреда. Абе вие в бг тотално сте изкукуригали.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Щом никой не е съгласен, а нова експертиза е добре, значи така е нужно. Хората грешат. И съдиите. Голям обрат . Знакови дело . За трафик. Присъдите ще ги видим.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Стига занимавахте хората със сводници и ***

29

Alex

преди 9 месеца

Гръмнете го тоя

28

Анонимен

преди 9 месеца

А то има ли доказателства, че т,н, Дебора е била обезобразена, ти виждал ли си я?

27

Анонимен

преди 9 месеца

Естествено, че ще направят всичко възможно да фалшифицират експертизата, за да осъдят момчето. Всичко това е под натиска на НПО-тата на Иирил Петков!

26

Анонимен

преди 9 месеца

Може пък и да му хареса затвора и интимните приятелства, които може да започне там.

25

Рише

преди 9 месеца

Какво е рише? Използвайте български думи! На много хора им липсва контекста на чуждиците, които използвате и не ви разбират!

24

Ц до христо христов

преди 9 месеца

Рише се Удобно, с У, неграмотнико!

23

Психолог

преди 9 месеца

Всеки трябва да си получи заслуженото. Няма как обезобразяване да е лека телесна. При това - докато е в безсъзнание!!!! И това ако не е Принуда - какво Е???

22

до 8

преди 9 месеца

Баце, с тая твоята "тежка морална травма" ме удари право в морала. Моралът ми се горчи и превива от твоя изказ.

21

ха

преди 9 месеца

бе туй още ли се казва георги ?!

20

Анонимен

преди 9 месеца

Аз предлагам да му приложат същите методи за наказание,каквито той е приложил към жертвата.А после за дълго в панделката,за назидание на останалите ербапи,които биха се осмелили на подобни действия.

19

Анонимен

преди 9 месеца

До кога ще се занимаваме с това момиче? На всички стана ясно че истината покрай нея удобно се премълчава за да не й се развали реномето на жертва. Не оправдавам постъпката извършена спрямо нея но наскоро имаше интервю-ми то нямаше следа от белег нито по лицето, по врата, по шията, по деколтето и по ръцете. Къде са тези белези?? На мн места пишат че е наказана от сутеньор и ако е така обществото трябва да е уведомено а не че била жертва на домашно насилие. едното е наказание от работодател

18

мхмхм

преди 9 месеца

Георги ще го"определят" за две или три средни, за една многостепенна средна отдавна е обвинен.Така пише.