138

Анонимен

преди 8 месеца

Само Левски!

137

Анонимен

преди 8 месеца

Само така!

136

Тихомир

преди 8 месеца

Абе вашта ммм.мммммма да е....а, я направете няколко американски паметника, но извън територията на посолството на САЩ, че да видите кво ги чака!

135

Анонимен

преди 8 месеца

Учудващо е , че след 33 години те още съществуват.Това ни връща към въпроса....Къде е победата на демокрацията.Тъкмо тия които издигнаха и изградиха паметниците бяха физическите убийци на демокрацията .Така ли зачитаме и отдаваме почит към загиналите.Или поне отдаваме дължимото.Как искаме да градим бъдеще след като миналото ни тъне забравено.

134

Анонимен

преди 8 месеца

Няма лошо паметника да е боядисан в червено.Така ще напомня на поколенията чий е .

133

Анонимен

преди 8 месеца

На тираните и насилниците - паметници в България колкото искаш! А за жертвите някой помисли ли, да увековечи?! Тези, чиито живот е бил отнет принудително, защото са дръзнали да критикуват насила натрапената диктатура. А днес дали сме достатъчно свободни да казваме истината без последствия? Аз мисля, че присъствието на такива паметници като ПСА (***), Альоша и като този в СЗ, все още всяват страх и ни правят не-свободни!

132

Ури

преди 8 месеца

Вече мога да спя спокойно след тази топ новина

131

от Зара Стагора

преди 8 месеца

На заралии открай веме им хлопа дъската (примери - колко щеш) От Мариците ще да е - финансово им действат добре , но умствено - не ...

130

Анонимен

преди 8 месеца

И всеки партиен секратар заради кариерата си инцианирал такива паметници за да има кьде да славят развития социализьм на шумкарите.И сега какво културна ценост ли станаха ? Не. Идеята че ги правят олтари за пропагандата си наследниците на тази хунта. Щом не се преборихме за лустрация значи са още силни.

129

Анонимен

преди 8 месеца

Че на много селища целият център е оформен като мемориал. Сега да ги накарат да изчистят паметника като нов. Ако не успеят - много тежко глоба. Миналото трябва да се помни. И на едните и на другите, на палачи и на жертви.

128

До 137 копейките

преди 8 месеца

Не намирам разлика в поругаването на български военни паметници в РСМ и тези на съветската армия в България.Защо поругаването при съседите е осъдително,а днес и сега в България е похвално? Можете ли да обясните?

127

Теди Хитлера

преди 8 месеца

Не на всякаква руска намеса в вътрешните работи на Бъргария!Руските ро би като не им харесва да си заминават в Сибир!Тук е България и ще ядът бъргарски шпек народен ако много знаят!

126

Левски София 1914

преди 8 месеца

131 Дадох ти плюс какво да ти кажа освен евала за този коментар

125

Кочо

преди 8 месеца

Грешка: не са го заляли, а са довършили дизайна на това произведение с цел зрителя по-точно да разбере и запомни посланието.

124

Копейките

преди 8 месеца

Се пръскат от яд. Сега и за тоя кюп бетон ще трябва да мислят опорки, а надника същия.

123

Анонимен

преди 8 месеца

Там е пълно с укроуроспии.Преди време змиите бяха изпълзяли да ги търсят да си поговорят с тях на технкя език да си посъскат.Ето така се заплащат с даването на подслон!Като дават идеи да се руши и само раздори правят.Във фвйса често съскат,а за какво и те не знаят.Просто им се съска.Уроспии.

122

Анонимен

преди 8 месеца

В СЪВЕТКСКАТА армия е имало много украинци, които са загинали. Осквернявате и паметта на любимите си украйнци. Но невежеството човешко не прощава.

121

Анонимен

преди 8 месеца

Щом проблемът ни е в паметниците, сме цъфнали и вързали. Всичката Мара втасала, ако бутне паметниците и ще стане щастлива и свободна. Вервайте си. Какво се проеня с тия или без тия паметници дето и без това всички под 30 не знаят за какво са. То и без това герои не останаха неосквернени, независимо от кой етнос са.

120

факт

преди 8 месеца

Ганиа знае само да вандалства и руши. Да сте го видели да създаде нещо? Няма и да го видите

119

Анонимен

преди 8 месеца

Егати модерацията ЦСКА пише *** на моя коментар на същата дуна излизат *** някои си 101 коментар се обръща към 104. Защо триете истината като не ви харесват паметниците и празниците тръгвайте си. Аз не харесвам паметника на американските пилоти, но съм се примирил, не проявявам вандализъм