105

Анонимен

преди 8 месеца

Престанете да наричате принцеса тази пияндурница! И престанете да наричате цар оня дето най-нагло ограби България! България е Република!

104

Анонимен

преди 8 месеца

МВР няма никакви правомощия да иззема каквото и да било имущество. Това може да стане единствено със СЪДЕБНО РЕЩЕНИЕ! Четете законите и престанете да пишете откровени тъпотии и лъжи. Това, че някакви кре*тени се събрали да вършат крет*ении, не означава, че го вършат законно!

103

Анонимен

преди 8 месеца

България е РЕПУБЛИКА - няма нито цар, нито княгиня...... Оня проску,баняк баща й окраде страната ни!

102

Топчо

преди 8 месеца

Много ми прилича на Майкъл Джексън тая лелка. И двамата и не са много фотогенични.. Чакаме последен ъпдейт на картотеката.

101

Анонимен

преди 8 месеца

Китният *** защитава Чипоноска.

100

Поредната Калинка

преди 8 месеца

Кацнала, а даже я представят с титла, която няма. И на кое царство е калинка и цвъка точици? Фейк насекоми.

99

вики

преди 8 месеца

Ако си попийва и се друса като принц Хари с джойт, кучето ще избяга от стопанката си.Само двама от синовете на Симеон излязаха читави, другите се оказаха разглезени.Единият който е лекар и децата му също са медици ,но 1 птичка пролет не прави.Бая ги е разглезил баща им,особено принцеската.... оправдават я с ексцентричност!И сега ли ще е такъв случая?! От мъка по избягалото куче се напила, кърти бариери, гази охрана...отказва и проба, сигурно заради синята кръв ще да е!

98

вики

преди 8 месеца

1.2 промила едва ли са 1 чаша вино от тези облите 150-200 мл. По скоро един бокал с вино. Или на две водки.Китин се опитва кавалерски да оправдае жена си и майката на детето си замазва гафа,ала фактите сами по себе си говорят.Калина е имала повече късмет от брат си Кардам, само 4 дни след фаталната дата 15 Август и тя катострофира, подпийнала си малко,колкото за отскок и резултата е налице. Отказ от кръвна проба, може да има за цел да скрие друго вещество.Нищо чудно,че кучето избягало от нея :)

97

отговор

преди 8 месеца

Бащка й беше министър-председател на РЕПУБЛИКА България, каква княгиня е това момиче???? Нещо като Лорд Евгени Минчев - самотитулувани!!!

96

Така

преди 8 месеца

В ареста там й е мястото за случая. Не е никаква княгиня. Баща й довлече Борисов и маса други ДС гангстери.

95

Анонимен

преди 8 месеца

Тая се е направила като Michael Jackson, ужас!

94

Анонимен

преди 8 месеца

А нали отказа от кръвна проба щеше да се криминализира?Или за едни може,за други не.

93

Анонимен

преди 8 месеца

Това е нашия вариант на Хари. Ние си имаме Калина. А и двамата са братовчеди. Симеон втори е бил чичо на Елизабет втора.

92

Ханко Брат

преди 8 месеца

Бай ба о да не ме срещне к ягиня Калина)))

91

Със сигурност

преди 8 месеца

Чашка, чашка колко да е чашка - царска, колкото 3-литрово бурканченце! В каушаааа!

90

Анонимен

преди 8 месеца

Грешката беше че ,, лошите" комунисти оставиха царското семейство да си ходи по живо по здраво, вместо да ги обеси с главите надолу на площада.

89

Дедо

преди 8 месеца

Еми пийнала си е жената, то и нейната не е лесна. Дедо Симо се закучи и ще до драпа до стотака ,че и повече, а това е проблем за наследниците и чипоносата княгиня.

88

Анонимен

преди 8 месеца

Тя колата е един сто годишен зелен джип, така че голяма работа. Сигурно е на някой от персонала им. Не е ясно като какво веществено доказателство е отнета при положение, че историята е ясна: бабата се е напила, ударила се е в паркинга, а някакъв тип, който не я харесва, и е взел ключовете и е викнал куките.

87

Анонимен

преди 8 месеца

101, по-красива е, естество, не че това, като гледам снимката, е трудно.

86

Анонимен 11

преди 8 месеца

95 оня,твоята онази,сигурно е по-грозна,от тази.