120

Анонимен

преди 8 месеца

До Малко за политика"Руският" се прави в Тайван - нещо като "руските" коли, на които само емблемата се лепи в Русия.

119

Анонимен

преди 8 месеца

Космическият апарат се е разбил - официално.Да живее Руското превъзходство! Слава на Русия, слава, слава, слава!

118

Анонимен

преди 8 месеца

Според московски космолози, Луна-25 не се е провалила, а е изпаднала в т. нар. специална аварийна ситуация... Всичко върви по план... За три дни ще я оправят...

117

Iordan Ivanov DOUSER

преди 8 месеца

Древни станции следят с интерес 49 Конник преди Апокалипсиса..!6 кораба разтоварват оборудване и храни на станция близо до НИБИРУ../NIBIRU // Подават в региона..

116

Анонимен

преди 8 месеца

руско корито се носи и БУМ, Черно море го погълна със шум

115

Анонимен

преди 8 месеца

ВСУ СИСТЕМНО ЧИСТИ СВЕТА ОТ ПУТИНИСТИ

114

ЩЕмиКАЦНАТнаКУРА

преди 8 месеца

113

Малко за политика

преди 8 месеца

Тъй като тук цяла тумба т'ролове се упражняват да дават сведения за процесори за пералните, да им поясня, че Русия вече произвежда процесор Байкал-М с тактова честота 1.5 GHz. Не е от най-бързите, но се доближава до тях. По времето, когато първият американски космонавт съпва на Луната, а Русия изпраща луноход, за такива процесори никой не е и мислил, че могат да се създадат.

112

Слава на Русия

преди 8 месеца

Първите космически странции (серията Салют) са създадени от Русия още през 70-те години. До преди две-три години единственият начин американски космонавти да достигнат до Международната космическа станция беше да се качат на руска ракета. Сега вече се редуват - един полут на руска ракета с американски космонавти в екипажа и един полет на американска ракета с включени руски космонавти.

111

Анонимен

преди 8 месеца

До Паню Баирски. А ти можеш ли ? Пробва ли ?

110

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 118. Тотално си зле. Не си чувал за програмата "Луноход" и то доста преди американците а ? То с писане на глупости и тотално незнание не стаа бе ...

109

Анонимен

преди 8 месеца

До Itso до 120. Въшки става за всичко. И за какво ти е "мощен" микрочип в пералня ? Все пак слава на руските инженери щом могат от всичко да правят всичко.

108

Анонимен

преди 8 месеца

До Загрижен. Още ли си под стола ? Да не си нарани кухарника ?

107

Анонимен

преди 8 месеца

До Случаен минувач. Е щом изостават се успокой. Освен това чиповете са вече на 4 нм

106

Загрижен

преди 8 месеца

Как пък не разбраха, че някои неща като ги гледаш по телевизора не е достатъчно, за да ги направиш... а за 'западането на Европа' не искам да коментиеам, че паднах от стола.

105

Случаен минувач

преди 8 месеца

До 120Руснаците изостават технологично. Те имат само един завод за ИС в Москва. Той произвежда ИС най-много до 120 нм... Те самите си го пишат. Това е нивото на процесор 386DX40, който беше актуален 1994... Тука руснаците наистина изостават драстично. В Китай правят 18 нм микросхеми. Интел вече говорят за 12 нм технологии, много трудни за реализация, но ги правят. Така че в технологично отношение единствено Китай е реален съперник на САЩ. Краварите наистина започнаха да си притесняват от тях.

104

Itso до 120

преди 8 месеца

Това с чиповете е вярно, недей да лъжеш народа, специялно се търсят перални и микровълнови на Whirlpool защото използват един и същи чип навсякъде - 32битов на 200 MHz на Микрочип, който е доста мощен и става за всичко - балистични ракети, космически кораби че дори и джобни компютри.

103

Анонимен

преди 8 месеца

Прекъснат ли реално отношенията си с руснаците краварите не само ракети но и самолети няма да имат

102

Загрижен

преди 8 месеца

Ай ай ай, специалната лунна операция получилась как всегда! Обществена тайна е че дори 'първият' космонавт е бил 6ти или 7ми, другите са отлетели изпържени из космоса..., но да здравствует чебурашките!

101

Анонимен

преди 8 месеца

Много е смешно когато плюете по Русия, че били некадърни.... Ние и околните колко лунохода имаме и каква ни е космическата програма?За разлика от нашите "стратегически приятели", морзилките ни включваха с тях и имаме двама космонавта! Колко бг астронавти се качиха с Наса????Относно чиповете за перални.... Толко ва кухи овце сте, че се връзвате на всяка глупост. Това го създадоха едни леки жени хохли-укри и като искаха доказателства потънаха в дън земя. ПРОВЕРЕТЕ!!!!!НЕ вярвайте на *** лъжи.