66

Анонимен

преди 8 месеца

Сптете се вече с тази "ученичка ",ясно е заниманието и .

65

Анонимен

преди 8 месеца

До Хм.... - Така или иначе ще се стигне и до изявления на извършителя пред пресата. Не знам докъде е стигнало делото и дали покрай този неприятен случай не разплитат и други гадости, но ще се чуе. Що се отнася до Истанбулската конвенция, ако търсят такива безобразия основание за приемането й, у нас те възникват ежедневно. Достатъчно е например в продължение на една седмица да наблюдават само една махала на защитения вид и ще се окаже, че там ежедневно много жени, моми и деца ядат бой.

64

Анонимен

преди 8 месеца

До Един баща Стига глупости ,всеки разумен знае това е манипулация .

63

Хм....

преди 8 месеца

До До 54, 55, 57, 60, Не става въпрос за отърване на някого а за справедливост.ЗАЩО не направят делото ПУБЛИЧНО? Да дадат дума на всички. На жертвата , на обвиняемия .. на свидетели .. на експерти. ПУБЛИЧНО... Не знам кой е виновен и ми е много подозрително как се дава думата САМО на едната страна ... Очевидно е как разни НПО-та наливат много пари в "спонтанни" протести и медиен шум. Има ОЧЕВИДНА МАНИПУЛАЦИЯ. Ясно е че Истамбулската конвенция е крайната цел а момичето е за еднократна употреба...

62

До 54, 55, 57, 60,

преди 8 месеца

62, 64 - Колкото и да се стараеш, няма да отървете Георги от възмездието.

61

Анонимен

преди 8 месеца

До Аматьор 62 Всичко маи е един водевил

60

Анонимен

преди 8 месеца

ДА, ДА... ДА ЯХНЕМ ВЪЛНАТА И ДА ПРИЕМЕМ КОНВЕНЦИЯТА, ДА УЗАКОНИМ ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ. ТОГАВА ЩЕ СПРЕ НАСИЛИЕТО. СМЕШКИ.

59

Анонимен

преди 8 месеца

Стига лъжи ,нито е ученичка ,нито е "обезобразена ".Всеки знае за какво ги посригват такива ......

58

поредния цирк

преди 8 месеца

ни разиграха евро-атлантическите педдераси - няма да си пробутате педеррастката конженция !!! Тази ддриссла няма и един белег по тялото си - не сличайно никой в Стара Загора не е искал да се подпише под поредната глобалистка постановка

57

Аматьор

преди 8 месеца

Нещо не виждам счупения нос. А съм виждал счупени носове. Включително и моя. То нос не се оправя с пластика за два месеца. И не говорим за хрущял - счупени синосови тръби. Ами не изглежда така счупен нос и след 15 години. Нали имам огледало.

56

Анонимен

преди 8 месеца

Дайте думата и на Георги, какво криете от народа?

55

Анонимен

преди 8 месеца

Всички к..ви се събудиха и изведнъж решиха, че преди 15 години някой ги е изнасилил?!

54

Анонимен

преди 8 месеца

Само удара с тежък предмет,а възможно с бокс,защото още с отварянето на входната врата е нанесъл удар по лицето и причинил тежки телесни увреждания,едва ли е носил тежки предмети след като такъв не е описан при разпита и не е намерен на местопрестъплението нито на др. места захвърлен и още толкова много порезни рани дълбоки на различни места по тялото,лицето с изтичане на много кръв за спешна сложна хирургическа намеса за зашиване на раните,тежки увреждания да се засегнат важни кръвоносни съдове

53

Ц до 57

преди 8 месеца

Какви 15 години като момичето е само на 18???? Явно си невменяем.

52

Подсказвам

преди 8 месеца

тази труженичка явно яко е сгазила лука.

51

Защо спорите?

преди 8 месеца

Тук пише един единствен, който иска да злепостави момичето. Няма значение дали е близък на насилника или е съвсем страничен, несвързан със случая човекоподобен, който мрази целия свят, но е безсилен да причини истинско зло на някого в реалния свят. Затова сипе тук гадости срещу жените. Просто не му обръщайте внимание.

50

Ще припомня нещо

преди 8 месеца

Д-р Димитров от Пловдив се беше справил подобаващо с рецидивист с прякор Плъха. В медиите имаше информация за престъпленията на Плъха, за издевателствата и инквизициите, на които е подлагал самотни старци, за да ги принуди да му дадат парите си, ако крият такива у дома. Един от методите му е бил нарязване с точно такова ножче. В информацията се споменаваше, че сред жертвите му е била и старица, починала преди да получи правосъдие. Направете си извод какви *** използват този "метод".

49

Анонимен

преди 8 месеца

Всички тия, които не вярват и плюят срещу онеправданите Господ да ги накаже!

48

Анонимен

преди 8 месеца

Едва ли нормален човек би повярвал на тази " експертиза " . С месеци краваро фашисткият решим търсеше продажни патолози

47

Анонимен

преди 8 месеца

Тази е много хитра. Натопи момчето без нищо.