367

ами

преди 9 месеца

"С хората от записите и с техните ортаци от тъмните поличически сенки ли да го свикам?Това е да кажеш всичко случващо се през последните месеци само в едно изречение.......

366

Реалист

преди 9 месеца

Ами унищожи мафията г-н Президент, нали си държавен глава.

365

Анонимен

преди 9 месеца

Така е, но кой е шефът на мафията.

364

Никола Козлев

преди 9 месеца

2020 заради два шамара на 2-3 комунистически внука закрихте сумати специализирани служби. Върнахте на власт червените лихвари по махалите сега след 3 години свободно падане на държавата все още Киро се осъзна .След няколко месеца идвад ГЕРБ на власт и ще има вендета затова е този вой...

363

Чисти комунисти

преди 9 месеца

Депутатката на ГЕРБ Дани Каназирева ви призова да не пипате службата за борба с организираната престъпност , но вашите *** изрязаха думте и като показахте само "Не пипайте организираната престъпност" и със смях и майтапи закрихте специализираната прокоратура и сега се правите на праведни куртизантки-партизантки.

362

Падаря

преди 9 месеца

Кой закри специализираната прокуратура и службите за борба с организираната престъпност-вдигнатия юмрук ... Сега се правят на ни лук яли ни мирисъли ***...

361

aZ-ът

преди 9 месеца

До 389 и останалата анонимна либерална г..меж. Толкова сте надолу под мен, че дори не мога да ви видя. Чувам само вой на джагали.

360

Анонимен

преди 9 месеца

До карачанаков - Видях знаменцето, самотно, срамежливо, тАлАвизията го мерна само, стрхливо! Чуждото знаме не пречеше на Радев, май даже го вдъховяваше да си плюнчи още по-ожесточено брадата!

359

Анонимен

преди 9 месеца

Този човечец тотално е изтрещял! Толкова злоба изписана на човшко лице, виждам за първи път!

358

карачанаков

преди 9 месеца

Вчера ясно,синьо небе,слънцето пече жарко и изведнъж оооо ЧУДО....заваля дъжд. Пускам снощи телевизора и гледам ами то не било никакво чудо преЦедента Радев бил на Шипка и оттам яко оплюл управляващите,онези които той събра от кол и въже и зад които застана ,а после им викаше ШАРЛАТАНИ.И друго от това което видях се вееше само едно руско знаменце за разлика от други години що ли?

357

aZ-ът

преди 9 месеца

Президентът Кефи. Герболибераслъка се пънат , пънат , говорят ... Излиза Президентът, казва две думи и ги хвърля в нокаут. Почват да влачат г...за по асфалта и да вият към слънцето, като пребита мастийка. Яко. Давай Радев. Мачкай либераслъка. Никаква милост, никакви съжаление не бива да изпитваме към подобна ..змет.

356

Анонимен

преди 9 месеца

Вдигнатият юмрук искаше така със служебни кабинети да си управлява...

355

ЛоШо

преди 9 месеца

Радев, вие сте срам и позор за България!

354

Анонимен

преди 9 месеца

Мафията в БГ е силна! У нас има разни кланове! Начело сега, с държавен глава, е една част - клан пенсионирани военни! Боричка се за макс власт! Зтова присвива очички и съска!

353

Анонимен

преди 9 месеца

Радев- представителят на Русия в България.Това не е български президент.

352

Анонимен

преди 9 месеца

Браво на Президента, истината трябва да се казва в очите и да се борим за нея ,а за троловете които пишат тук само да кажа, че една лъжа повторена 100 пъти не я прави истина !

351

Държавата е слаба!?

преди 9 месеца

Да, държавата стана слаба след вдигането на твоето юмруче! Радев, след изтичане на мандата му трябва да го съдят за предизвикване на безредици през 2020 г.!

350

Анонимен

преди 9 месеца

Като се сетя колко народ гласува за тоя. А и тогава си беше казал, че Крим е руски.

349

Агент

преди 9 месеца

Радев - едниственият представител на Русия в НАТО.

348

Военен

преди 9 месеца

Радев толкова си може, но петни българския пагон. Заради него военен стана отрицателон понятие. А имаме толкова достойни и честни офицери, най-важното аполитични. Военните не бива да имат партийни пристрастия. В случай на нужда, трябва да защитават всички, а не само свойта групичка.