29

Коментатор

преди 8 месеца

Слаб плувец. Това все едно гларус спасител да тръгне в планината да спасява сина си в преспите и чукарите.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Скоро се върнахме от морето. Такова не бях го виждала досега- бурно, силен вятър, огромни вълни, които удрят, завъртат и въвличат навътре бързо, ако се отпуснеш. Входът към морето на места до колене или дълбока дупка до гърди. Пред очите ни спасителите на северния плаж в Приморско спасиха момче и момиче. Жалко за този човек спасил детето си.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Ужас!

26

:

преди 8 месеца

Чермо море няма черен свят , името му е свързано с опасностите , които крие , винаги внимаеайте на нашето море. Жалко за човека и семейството му , но си струва дори да умреш за да предпазиш най-скъпите си з а по-скъпо от децата няма.

25

Елементарно Уотсън

преди 8 месеца

Е той като го извадил на брега ли се удавил? Нещо не се връзва. Като спасиш някого го вадиш на брега и как ще се удавиш на брега?

24

Анонимен

преди 8 месеца

Жалко за човекът. Едно почернено семейство. :-( Морето е много лошо! Преди 2 дена убеждавах приятелка да не влиза във водата, че е опасно за нея. Сърди ми се доста и накрая на пук влезе. Завъртя я два пъти.. едвам я изкарах. Силни вълни, които дърпат навътре яко. Отгоре вълната те събаря, отдолу те влачи навътре. Много опасно море.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Звучи като фейк нюз , като кандидат президент Митьо Пищова. Знае , че нападателят е в чужбина. Как . Аз ако ходя със син на море ще се огледам за спасител, ще го попитам . Ако е неохраняем плаж ще погледна статистика за удавени там . Децата трябва да се пазят. Глоби има . Сигурно е била много трудна и сложна ситуация. Хората грешат. В чужбина закона е като тука. Нападателят ще го хванат . Ще го осъдят . ПСС да си имат комуникация и със спасители, и с богати собственици на хеликоптери .

22

Истински мъж!

преди 8 месеца

Браво, на пръсти се броят! Светла му памет!

21

Анонимен

преди 8 месеца

Съжалявам за трагедията, ама ако е нямал водна застраховка, близките му да платят 100 000лв. Нали така мутреят в планината?!

20

Гиб Мелсън

преди 8 месеца

Водното спасяване няма нищо общо с планинското спасяване. Това простолюдието няма как да го разбере. Колкото общо има между гинеколога и очния лекар

19

Анонимен

преди 8 месеца

Горкото дете. Дано да успее да носи този товар...

18

Анонимен

преди 8 месеца

До Руси 19 Това не е мъжество а последствие от неговата небрежност. Този за да позволи на сина си да попадне в такава ситуация че да застраши живота и на двамата явно не е имал нужните качества да научи сина си да внимава. Жалко е че има смъртен случай но природата не прощава такива небрежности. В природата си има закономерности и когато някой не се съобразява с тях си плаща.

17

Анонимен

преди 8 месеца

А дано всички българи да са като него :))))

16

Руси

преди 8 месеца

Поклон пред един достоен мъж ! Мъжеството му е огромно и аз лично се прекланям !

15

Колко гадно

преди 8 месеца

Баща даде живота си за детето.... Ужасно, съболезнования на близките!!!!

14

Анонимен

преди 8 месеца

Морето си има особености. Каквото могъл направил.

13

Някой

преди 8 месеца

За съжаление, морето е опасно толкова, колкото и планината! Хора, пазете се и не разчитайте на някой друг да Ви пази!

12

Диньо Халембака

преди 8 месеца

Някои държави с доста развит туризъм са оставили къпането в морето на собствената воля и преценка на всеки плажуващ. Опасността е различна за всеки, а децата имат родители- да решават вместо тях. В крайна сметка, никой няма да ходи след теб цял живот да ти селектира опасностите.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Нашето море не случайно се казва "черно"! Който е ходил другаде, знае че няма нищо общо. Изключително опасно е!

10

Tенгри кан

преди 8 месеца

Стойте си у дома, поливайте си зарзаватя;))) Офф, забравих, чи вечи нис ейти зарзават, ами си го внасяти от Турция, Гърция, Македония, картофи от Египет, хахахахаха, а вий ша хойкати... Ми, да би мирно седело, не би, чудо видело!;)))