104

Анонимен

преди 10 месеца

Не знам как и дали Русия има някакво влияние у нас, но за онова посолство е ясно и на кучетата, че върти на пръста си всички ви - политици, медии, социолози, политолози... Вие за *** ли ни имате? Що не спрете с тъпата си пропаганда вече? Никой нито ви слуша, нито ви чете, нито ви вярва! Дори не прочетох статията.

103

Не съм 110

преди 10 месеца

Който не вярва на написаното в коментар 110, да отиде в някоя библиотека, където имат цялото течение на "Държавен вестник". В много наши библиотеки пазят всички броеве на този вестник. Вземете броевете от месец януари, 1884 г. Тогава вестникът е излизал веднъж седмично, така че лесно ще се справите. Единият от тези януарски броеве започва със съобщението, че България е направила последната вноска по изплащането на разходите за Освободителната война! Платили сме над 10 МИЛИАРДА рубли в ЗЛАТО!

102

Обективен

преди 10 месеца

" Хубавото " ( но вече грозно ) Наде - изучи щерка си в Швейцария с държавни пари от един фонд , "приватизира " за без пари многоетажния гараж на бившето УБО ,но продължава нагло да прави разни коментари.

101

Лекар ихтиманец

преди 10 месеца

Аууе, много важна новина-какво било казано по телевизията!

100

Анонимен

преди 10 месеца

Тя не е спирала има партии в парламента има президент и хора в енергетиката и службите.

99

Анонимен

преди 10 месеца

САЩ влияе ли на политическия живот в България или директно го ръководи?

98

сВила и коприва

преди 10 месеца

Надето Михайлова не беше министърката дето затвори атомните реактори на Козлодуй, и дето подари Софийски паркинги на съпруга си по него време?

97

Христо Христов

преди 10 месеца

Конкретно за тая да припомня, че партията и в сДС - Радикалната на Е. Константинова подкрепи Андрей Луканов да няма лустрация на ДС и партийните секретари на БКП. Това е Факт.

96

Христо Христов

преди 10 месеца

Ако бабите на евроатлантиците ни не живееха по селата в Делиормана или Гоце Делчев, можеше да имаме късмет някои от тях да са си играли с детските играчки - бомби, пускани от британските ни евроатлантически партньори на 10 февруари 1944г над северозападна България.

95

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 98 Онази дума не се пише с две букви "у", в първата сричка трябва да е "о". Тази дума тук винаги я заместват със звездички, но сега са я оставили. Защо ли?

94

Баба Надке,

преди 10 месеца

На онези предани седесарки - софийските бабички, никой не им върна парите, дадени за абонамент за вестника, който беше спрян преди да е изтекъл срокът, за който бяха абонирани. Не те ли гложди съвестта?

93

Анонимен

преди 10 месеца

До Надеждо, СДС с а буклуци а на политическия живот влияе и Луната.

92

Г-жо(другарко) Наде,

преди 10 месеца

Помним как софийските бабички отделяха от мизерните си пенсии за да се абонират за в."Демокрация" за по едно тримесечие, защото само толкова пари можеха да отгладуват, пък и не знаеха още колко ще живеят. Следващото тримесечие се абонираха пак и пак. За да подкрепят синята идея, защото от "Раковски" 134 се носеха стонове, че нямало достатъчно пари за издаването на в. "Демокрация" (?!?!) Докато се фръцкаше насам натам по света, не можа ли да осигуриш спонсор? Или не искаше?

91

Анонимен

преди 10 месеца

А Посолство, дето си назначиха правителството хич не влияят, ама хич въобще.

90

Надеждо,

преди 10 месеца

Спирането на в."Демокрация", който никога след това не продължи да излиза, беше мощен удар под кръста на крехката ни демокрация. Това беше част от плана за подмяна на дясното, за омаловажаване и игнориране на СДС. Този план ти и Ванката го изпълнихте блестящо.

89

Надке НеинскА,

преди 10 месеца

Помним, че когато СДС тотално спечели властта през бурната 1997 г., ти беше лицето от националното ръководство на СДС, което отговаряше за пропагандата (включително и за медиите). Остана в историята не само с крилатия израз "Нахранете журналистите", но и с това, че в рамките на твоя мандат на отговаряща за пропагандата ТИ ДОПУСНА ДА СПРЕ ИЗДАВАНЕТО НА ВЕСТНИК "ДЕМОКРАЦИЯ" и победилата политическа сила ОСТАНА БЕЗ ПЕЧАТЕН ОРГАН !!! По-голям резил има ли? Нареди ли ти някой да допуснеш това?

88

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 89 Леко, леко, чак слюнки ти потекоха, та се окапа! Много се радваме за новото строителство в Донбас, но трябваше ли първо да го обстрелват и бомбардират, пък после да го възстановяват? Какъв е броят на убитите и ранените там, имам предвид и от двете воюващи страни?

87

Анонимен

преди 10 месеца

Наде, Наде, защо не стоя на естественото си място - шофьорска съпруга и майка на две деца? С тези социални функции може би щеше да се справиш добре.

86

Анонимен

преди 10 месеца

Над.Нейнски е от Кърджали и това е неоспоримо и нрпоправимо.

85

Black River

преди 10 месеца

Влияе ти само на алкохолишката мутра и на прокисналия ти мозък!