113

Анонимен

преди 10 месеца

Каква е тая карта в нета с разделението на украйна от Запада по региони според военната помощ която са давали. Гаранция Франция и прочие Запада.

112

Анонимен

преди 10 месеца

Има само една страна която може да гарантира сигурността на страните в региона но тази страна е на изток а не на запад зеле .

111

Анонимен

преди 10 месеца

Най силната страна на света е македония че едва тогава идва украйна.

110

Анонимен

преди 10 месеца

Опитай се да цитираш бандера на чист руски език в братска Полша да видим какво ще ти се случи драги украинец. Намерихте прекалена свобода в България но злоупотребявате с нея.

109

Гаранцията

преди 10 месеца

за сигурност на остатъчна Украйна, е Зеленски да бъде назначен до живот за Президент на безлюдния Змийски остров.

108

Някой трябва да

преди 10 месеца

му каже да спре вече с невнятното си дърдорене,стана мегадосаден.А и медиите прекаляват:с повод и без повод,като стане дума за Украйна,и този цъфва с гъгнивия си глас да раздава присъди и дава указания на чужди държави,от които зависи,без които не може.Неприятно и отблъскващо,ефектът за Украйна е отрицателен,негативите са повече от позитивите.Да се маха,да си назначи някакъв приемлив говорител,никой не иска да слуша стара изтъркана плоча хиляди пъти.

107

ха-ха-ха

преди 10 месеца

Фенитрила му е в повече.Зеле Наркомана вече халюцинира.

106

52847

преди 10 месеца

Жалкия комик -еврейн търси гаранции в грешната посока.Оссрайнината ще бъде изравнена и е въпрос на време това да се случи.Колкото по-скоро ,толкова по-добре за целия мирен свят.Фашизма няма място под Слънцето.

105

Анонимен

преди 10 месеца

Мисля, че е време да престанат експериментите със Зеленски - всички видяха, че наркотиците, която тестват върху него, са много добри.

104

Анонимен

преди 10 месеца

"Зеленски видя гаранции от Запада за сигурността на Украйна" -------------- то като дръпне две линии, какво ли не му се привижда на човек

103

Анонимен

преди 10 месеца

Стигнах докъдето според Зеленски "страната му е направила стъпка напред към това да се превърне в една от най-силните държави в света" и спрях да чета. То даже вече не е и смешно.

102

Анонимен

преди 10 месеца

Украинската армия напредва в контраофанзивата си към окупирания от руснаците важен град Токмок, който е на пътя им към град Мелитопол в Запорожка област.Руски блогъри заявиха в четвъртък в интервю, че украинските войски са пробили минното поле на руските сили северно от Токмок и вече са достигнали до първата отбранителна линия на руснаците, с която те са укрепили града.

101

Белия прах

преди 10 месеца

има халюциногенно въздействие. Резултата е вече видим!

100

Нова киевска тактика

преди 10 месеца

Ето резултати от рекламираната нова тактика на украинската армия: Руските бойци от групировката "Днепър" унищожиха отряд на Въоръжените сили на Украйна състоящ се от около 150 души, който са се опитали да се закрепят на левия бряг на Днепър. Украинската военна част, състояща се главно от наемници, е била допусната да слезе на брега и след това разтоварващите лодки са били обстреляни с артилерия. В резултат на боевете руската армия е заловила десетки образци чуждестранно оръжие и боеприпаси.

99

Да си припомним

преди 10 месеца

Да си припомним, че Русия изтегли войските си от Киев през пролетта на 2022 г. по искане на украинските власти за сключване на окончателно споразумение, но след това те се отказаха от всички споразумения. Това заяви руският президент Владимир Путин по време на среща с лидерите на африканските държави за Украйна в Санкт Петербург, цитирана от официалния сайт на Кремъл.

98

Рано е за мир

преди 10 месеца

Прочетете последното изречение на статията: "Президентството в Киев заяви, че се надява дотогава Русия да е капитулирала". От Киев показват поразителна липса на здрав разум. Какви преговори с Украйна? Преговори за края на войната трябва да има между Русия и САЩ. С Киев е безмислено да се преговаря.

97

Анонимен

преди 10 месеца

Русофили вие ако имахте мозък в кратуната си... нямаше да сте русофили...

96

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен "Русофили невежи вие сте толкова т_пи и елементарни , че за вас всяка публикация която ви изнася е "истина", а всички останали са пропаганда на Запада и Украйна..." И затова ли Брюксел Цензурира руската "Пропаганда". Атлантиците май повече ви е страх от Истината!!!

95

Да дойде Превратът

преди 10 месеца

На тва ШмуцигГрюненШайзе има какво да му предявът след дебелата черта: Опропастени >200 милярда$ и >150 милярда Евро от бюджетите на натовските държави;злоупотребите с оръжията и боеприпасите които продадоха на азиоафриканите и не малка част прехвърлиха през оградата на Опълченците; чудовищната многолетна 3D инфлация вЕвропа и превръщането на>150 000 укр граждани в пушечно експортна месо и овесването на Европейската шия на >15 милиона нахални, мързеливи и подли укродрисняри. АтентатПревратКуршум

94

Анонимен

преди 10 месеца

Русофили невежи вие сте толкова т_пи и елементарни , че за вас всяка публикация която ви изнася е "истина", а всички останали са пропаганда на Запада и Украйна...