19

Анонимен

преди 9 месеца

Хайде стига сте го величали Алексей Петров, че току виж някои "експерти" го приравнят с Левски и Ботев. Беше си един бандюга, нараждач с много връзки и познати, крадящ безнаказано, грабещ чужди бизнеси и толкова. За такива господин Калашников отдавна е създал знака за равенството(само 8 грама).

18

Лустрацията щеше

преди 9 месеца

да ги излекува ! ПО цял ден по ТВ-то се изказват всякакви ВЕЧЕ преподаватели НО бивши изчцяло червени комунисти хора които са били убедени че Запада е нашия враг това са хора който и за миг не са си признали че не са били прави искат да се изкарат че са били пазителите на държавата само ако знаете със каква стръв са преследвали инакомислещите точно те са били найверните тошовисти --Петров е също от онова време -за всички тях трябваше да има лустрация ! Сега те пак са на власт !

17

Самопризнанието:

преди 9 месеца

Славейчето селяшко чалгарско Слави Трифонов с невинна девственост разправяше че СЛУЧАЙНО разбрал че имало безработни милиционери от ДАНС разбирай ДС и от ГДБОП и така да не умрат от глад решил да ги наеме за лична негова охрана..............знаеме Трифонов.......не преди Жоро Илиев.........а още преди Васил Илиев щяха да те свикнат ако не беше МВР.............Предаване Ку-ку го създаде Андрей Луканов и куклата му Жельо Митев Желев на кръглата маса

16

Анонимен

преди 9 месеца

Консумирането на власт е отговорност Това първо ..Вие политиците взехте властта от народа .Тези които скачаха по митингите.Не се вслушахте в тях.Свързахте се с престъпността Станахте ,,бизнесмени".И резултатът е очевиден.През година показни убийства и разчистване на сметки.Къде остана стихията на народа по площади и митинги Които вие изоставихте и се издигнахте до там да сте недосегаеми в лимузини.И под охрана.От кого се пазите.От конкуренцията ли...Е опазихте ли се?....

15

Анонимен

преди 9 месеца

Ами много е прав.Ни мисля сбърка в едно изречение..Държавата е длъжник първо на своите граждани.А после на тия ,,здрави момчета".Първо да ги въдвори ,,тези здрави момчета " от 90 те .Защото своите граждани отдавна очакват това да се случи.И от там ще отпаднат разчистването на сметки и показни ганзтерски стрелби....Отговора е много ***.Но кой се вслушва в народа.Политиците бистрят политически небивалици.После се чудят защо в държавата нищо не върви.Ми дайте властта на народа.Вия я иззехте.Консум

14

Анонимен

преди 9 месеца

Дано се е застраховал срещу внезапна смърт.

13

Моля ви

преди 9 месеца

Искам да коментирате следното изказване на този сладур :Държавата е длъжник в много отношения, но тези здрави и силни момчета трябва да бъдат обгрижвани след напускането на тези структури. Те владеят силата и оръжието. Като напуснат, за съжаление, не им се предлага нищо.Забележете, той казва че държавата е длъжна да обгрижваи мутрите!!!!!!!!! Бате за бесилото си!!!!

12

Слънчарски

преди 9 месеца

Е то не се иска да си екстрасенс, за да "подозираш", че 2 пъти като са те стреляли, може да има и 3-ти. Баси специалиста тоя бивш зам.-министър.

11

до 11

преди 9 месеца

явно убийците имат политически чадър !

10

Анонимен

преди 9 месеца

Естествено. Освобождават платения убиец, сплашват шефове на служби, сменят шефове на районни. Всичко това е в една посока. Благоприятна за извършеното!

9

Анонимен

преди 9 месеца

Дебелото мишле от банкя къде се крие? Доста се обърка с трактора, ще яде хурката тоя път май

8

Анонимен

преди 9 месеца

Сещам се за едно предсказание преди години. Че ще дойде такъв момент за Толупа от Банкя, че няма да има вече къде да се скрие и сам ще се моли да влезе в затвора, за да спаси жалкия си животец. До сега го прикриваха с имунитета. Шефа на парламента го държа докато излязоха отпуск депутатите. Пък в едни записи Про стото Кире говори, че ще направят комисия за имунитетите и така ще протакат 6 месеца. Така и става, уж тая комисия до месец трябваше да излезе със становище, но нищо. Така че, предсказанието може и да се сбъдне, когато няма вече къде да се крие еднокнижника.

7

бг смешки

преди 9 месеца

то друго опсвен мутри, ченгета друго няма у БГ вече !

6

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя пък коммуниз, Средното милиционерско училище в Пазарджик е развъдник на мафиоти или в най-добрия случай "момчета" от службите, които цял живот работят за ДС/БКП и против българския народ. Ноооо, според чебуррака, последните даже им били длъжници, хахахаха това само мега тАпо коммуне може да съчини. Краино време е да се затвори милиционерското училише-нямаме нужа и от 1 милиционер др0гарю!

5

BG СМЕШКИ 2

преди 9 месеца

няма за кво ЦРУ да го стреля ! убийството си е наше типично мафиотско от времето на прехода . Алексей имаше точно профила на типична българска мутра който тръгнаха още от 90-те от полицията и баретите и минаха към " частният бизнес " след 1990та ...такъв беше и БАЙ МИЛЕ и доста други по -дребни играчи ...

4

Гатев

преди 9 месеца

Омеров е такъв ***.л и интриг..т, че може дори и да е знаел за покушението с-у него, но да си е траел.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Писаха, че не случайно сега е криминалното убийство. Има вече и набор от мнения на интелигентни хора. Скоро ще има и резултати по пътя към извършителите. Затова има новини, не се потулва. Замазване може и да няма. Но може и да се замаже , поради поръчител с години точене. Има щети . Само знаещи 2002 , 2015, правят историята на преследване на тоя човек . Отмъстителите не са хора търпящи, чакащи, а по скоро правят удар , ефект от бос гонещ, чакащ, търпящ, за целта му е нелогичен .

2

Анонимен

преди 9 месеца

Да се провери в американските бази кой ловец е излизал оня ден на екскурзия из София. Нали сме "партньори" с господарите?

1

Анонимен

преди 9 месеца

Xммм geмek, ЦPУ ro rpъмнa, тaka ли?