34

Анонимен

преди 9 месеца

Сега свободни ли сте? Сега сте по-роби отвсякога. И като унищожим всички паметници, които свидетелстват за историята ни, ще бъдем не само роби, но и безпаметни роби.

33

Анонимен

преди 9 месеца

Де*Билската партия ДБ може ли да се похвали, че нещо е построила в тази държава. За мошениците под командването на банкянската тиква, за 12 години всичко е казано. Нещастна държава, предназначена е да изчезне.

32

Избирател

преди 9 месеца

Този А.К. в скоро време ще трябва да "гризне" дървото,за да може в бъдеще да държи "езика си" зад зъбите !

31

Анонимен

преди 9 месеца

Мутрите искат да унищожат всичкоЖалко за останалите в - бг

30

ППЛГДБТИ+

преди 9 месеца

Само нашите палатки бяха законни :) :) :)Само демократите и евроатлантиците могат да блокират пътища,да разнасят ковчези и да хвърлят развалена риба по сгради :) :) :) Така е демократично! :) :) :)

29

Анонимен

преди 9 месеца

Щурмоваците на Розавия Фюрер и фашистката Сглобка почнаха да бият и палят.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Копторите във Факултета също са незаконни, ама Фандъка нищо не казва за тях. Какво да направиш, все пак са и гласоподаватели.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Един общински кмет на София го каза много точно и ясно в ефира на Нова Телевизия.Той каза, че паметникът на Червената Армия в София е като един болен зъб - докато не се извади, няма да спре да боли!!!

26

Анонимен

преди 9 месеца

Като не искат паметник на съветската армия, ще построим на негово място паметник на американската амрия и паметник на британската армия, които също са се борели с фашистаката власт в София. Чрез бомбардировки и подпомагане на партизанското съпротивително движение. Съгласни сме да се построят 2 паметника на антифашистката съпротива.

25

Анонимен

преди 9 месеца

България обича да копира от Запада. Първа копира Мусолини през 1923 и Хитлер през 1934 година. Западна Европа смята, че от 1923 до 1944 година в България има диктаторски, фашистки режим. Съюзник на Хитлер и Мусолини, фашистки закони за репресии и антиеврейски закони, убийства на антифашисти. Всичко е налице за фашистки режим.

24

Анонимен

преди 9 месеца

А паметника на американските летци кога ще съборите или преместите в двора на Козяк посолството? Който си го цени да си ходи там...нали логиката е същата ?!!! Значи паметник на убийци на български граждани има и няма проблем за общинарите... ноооо проблема е ***

23

Анонимен

преди 9 месеца

Пардон, фашизмът сега се надига, в лицето на партии като ***, спонсорирани от Кремъл.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Антифашистка съпротива срещу фашисткия диктаторски режим на Слобката.

21

Анонимен

преди 9 месеца

В България фашизъм не е имало. Но откъде да го знаят това промитите и невежи мозъци, които апелират да пазим историята си? Коя история, тази, фалшифицирана от съветските поробители ли?

20

Анонимен

преди 9 месеца

Фашистите извършиха престъпление срещу човечеството, пращайки щурмоваците си срещу хора антифашисти. Всички съставки на фашистки режим вече съществуват или се предлагат от фашистката Сглобка, Подмяна и фашистките десни. Прибавиха шурмови отряди за уличен натиск срещу свободата и протестите.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Подозирам, че точно тея с палатките рушат м о ч а с цел да изкарват дивиденти, разбирай рубли от цялата работа.

18

Анонимен

преди 9 месеца

А палатките на Орлов мост законни ли бяха?

17

Ъхъ !

преди 9 месеца

Че какви закони има в България ? Няма ! Всеки си прави каквото иска , дори мин.-председател може да стане като прегази Конституцията ! За какви закони си приказваме ? Та съдиите са най-корумпираните хора в държавата и няма кой да ги запре !

16

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 9 месеца

Всичко е законно! Народа взема властта в свои ръце щом като най-важната институция в държавата, Народното Събрание, си позволи да погази Върховният Закон в Република България - Конституцията отхвърляйки неправомерно провеждането на Референдума за запазване на Българският лев, при положение че има над 400 000 доказано валидни подписа!

15

Анонимен

преди 9 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин Мордашов,Елекперов,Авен, Дерипаска,Абрамович,Махмудов, Милер, Розенщайн, Чорни са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!