63

Балистичния

преди 8 месеца

За разбирателите - 5.45 с изместен център .

62

Анонимен

преди 8 месеца

Починал, ама друг път. Това е най удобни слух:1. Никой няма да се занимава да го търси(пък то и кой ли може).2.Удобно е за всички съдии и прокурори, които бяха на хранилка при него.3. Уговорката вече е направена:ние те описваме от търсенето, ти никога не вадиш,записите със срещите на"великите правораздаватели" в"Джуджетата".

61

Анонимен

преди 8 месеца

После се чудите защо не ни пускат в шенген

60

да не би

преди 8 месеца

да му е помогнал някой

59

Паню Баирски

преди 8 месеца

Жалките престъпници си отиват по реда!

58

Анонимен

преди 8 месеца

Убиецът от Банкя леко е помогнал за инфаркта на Пепи еврото.

57

Да да

преди 8 месеца

По-скоро пускат поредния фишек, та да може със сменена самоличност да си щъка. Може да реди съдебната система, а не може да си уреди едни фалшиви документи...да-да. Просто идеята е никой да не го търси. Международното му издирване е вече прекратено. Не знаете? Не е тайна, прото не се разгласява. Налудничавите опити за ПР или отклоняване на вниманието от страна на сглобката се отразяват напоително, но истинските новини-не. Така че проверете и не се връзвайте на глупости и на дезинформация на сглб

56

до 14

преди 8 месеца

Детето на Пепи Еврото било върнато от Дубай тайно в България преди месец лично на майката.

55

Анонимен

преди 8 месеца

Къро зрелищно ликвидиран с цялото си семейство, Ангел Христов така и ние не разбрахме как умрял, Ангел Личканов в ареста, Алексей Петров зрелищно застрелян с жена му, сега Еврото... Тази година не е добра за мафиотите.

54

Анонимен

преди 8 месеца

Много взеха да мрът, а косвено са свързани с мутрата от Банкя. Става нещо на територията.

53

Анонимен

преди 8 месеца

Голямо чистене на престъпници.

52

Анонимен

преди 8 месеца

"Дотук имаме разстрел и инфаркт. Какво да се чака? Падане от балкон, стълби... Изпуснат завой. Задавяне с чай. Нещо ново." - в България, трудещите се в тази дисциплина нямат такова богато въображение, а и способности. Ако проследим тридесет годишният ни преход, може да отбележим най-често използваните от ликвидатори методи - пистолет, пушка и автомат, тук таме някоя бомба. Опитите с гранатомет - винаги безоспешни. Инфаркта като метод е широко застъпен, но явно доста по-скъп и неудобен от оловото

51

Забелязан

преди 8 месеца

да се оттегля към 4-тото измерение,200-те му мил евро не са били с него

50

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя само е инсценирал убийството си.

49

сашо долара

преди 8 месеца

ами случва се

48

456

преди 8 месеца

НЕ ВЯРВАМЕ.

47

Настояще

преди 8 месеца

Интересно кои ще са следващите - останалите представители на една трибуквена групировка, където членуваше един наш бивш премиер, или представители на една друга варненска група, а може би един в Дубай с черепен прякор. Естествено те са като диви животни и се пазят, обградени от стени и десетки гавази, но техния животински нагон да грабят и да се перчат ги изкарва навън, където ги чака съдбата.

46

Анонимен

преди 8 месеца

Когато навремето висаджиите отиват при баба Ванга да питат кой уби Васил Илиев, тя казва: "Господи, опази ме от приятелите, аз сам ще се опазя от враговете!".

45

Психолог

преди 8 месеца

Той би бил най- прекраспият Свидетел за тия Над него. Но не доживя. Също като Къро и Алексей Петров.

44

Капитан Андреев

преди 8 месеца

Починали са го ;) Не е свързано с останалите нспоследък ;) И с КТБ не е свързано ;) и с граничния пункт не е свързано ;) и със смукането на фондове не е свързано ;)