147

Ах

преди 10 месеца

Тоя си е луд за връзване.Налива милиарди в Насрайна,а се *** със собствения си народ.Насраинците знаят само да реват дайте ни,...да сте чули хохлите да са платили нещо?Какво стана с нашите пострадали от наводнението?Как и помогнаха нашите евроатлантици???с Един гол х.й!!Те вземат за пример тоя *** Байдън *** собственият си народ ,за сметка на долните ,гнусни хохли.Вън долната насраинска *** от България!!!Парите да отидат за пострадалите ,за инвалидите,за всички страдащи българи

146

Анонимен

преди 10 месеца

Уса са Хазарска Колония нормално е това което се случва

145

Анонимен

преди 10 месеца

144, или просто руснаците ще си вземат каквото си е тяхно. Ще си приберат териториите с изстрадалото, тормозено и избивано население от укронацитата.

144

Анонимен

преди 10 месеца

151, 700 долара са нищо в САЩ. Как точно ще си стъпиш на краката с тях?! Това е като 300 лв тук за пострадалите от наводненията.

143

Анонимен

преди 10 месеца

С парите за Украйна се закупува американско оръжие и пак се връщат в държавата.. Всичко е с одобрение на сената. 700 $ не са толкова малко и са само за да си стъпят на краката първите седмици, после ще има още... Кога в БГ или Россия са давали 700 $ на пострадало домакинство??

142

Анонимен

преди 10 месеца

До Малеий!НЯКАКЪВ АД ЗАЩОТО ДАВА МИЛИАРДИ ЗА УКРАЙНА.....А ДАЛИ СЕНАТЪТ Е ГЛАСУВАЛ ЗА ХАВАЙ, НАЛИ БАЙДЪН НЕ ГИ ВАДИ ОТ ДЖОБА СИ...А И ПРОЧЕТЕ ЛИ НАПИСАНОТО ИЛИ КОМЕНТИРАШ САМО ЗАГЛАВИЕТО.

141

Малеий!

преди 10 месеца

Щом и към собственото си население се отнася така -> смятай що за човек са поставили за президент дълбоката държава. Ня'къв ад!

140

2

преди 10 месеца

Експертите все още поставят под въпрос превземането не само на Мелитопол, но и на Токмак. В същото време американските власти препоръчват на Киев да съсредоточи всичките си сили в един район и да направи пробив там. Но Украйна е "избрала различна стратегия" от по-малки атаки в различни райони. Някои републиканци казват, че няма смисъл да се дават на Украйна исканите от Байдън 20,6 милиарда долара.

139

1

преди 10 месеца

Американското разузнаване: Украйна няма да успее да постигне целите на контранастъплението Washington Post. Украинската контраофанзива, която струва на Запада десетки милиарди долари в западни оръжия и военна техника, няма да успее да постигне ключовата цел да достигне Мелитопол. "Мрачната оценка се основава на отбранителна мощ на Русия", пише вестникът, добавяйки, че отбраната на Русия е "надхвърлила всички очаквания". Наскоро Киев изпрати допълнителни резерви на фронта, оборудвани с танкове Challenger и бойни машини на пехотата Stryker, но това не помогна за пробив на руската отбрана.

138

Анонимен

преди 10 месеца

Bild: "31 бронетранспортьора загубени в битката за едно село." Отбелязва се, че 23 от 31 превозни средства са доставени от страни от НАТО, а останките остават на бойното поле поради невъзможността да бъдат евакуирани. Според изданието подобни големи загуби скоро ще принудят украинското командване да премине в отбрана. Изводът е логичен, но не съвсем правилен, тъй като в момента основата на настъпателните действия на въоръжените сили на Украйна не са танкови, а "месни" атаки и този ресурс ще стигне на киевският наркокартел за дълго време.

137

Анонимен

преди 10 месеца

В района на Работино украински войници от 82-ра бригада са пленени. На 18.08.23 в този район бяха отбити две атаки на Въоръжените сили на Украйна. Въоръжените сили на РФ ликвидираха 195 зомбинацита.

136

Анонимен

преди 10 месеца

Ако загуби изборите може би тази лудост ще спре по един или друг начин.

135

Байдън

преди 10 месеца

Украйна е важна ! Това е приоритета на миротворците от САЩ ! Щом са срещу Русия .....и американския народ да става пушечно месо !

134

Ангел

преди 10 месеца

Фашистката "демократична" партия в САЩ която е главния виновник да войната срещу славяните ще бъде заличена от Американските гласоподаватели. Байдън е последния Американски президент излъчен от тази партия !

133

Анонимен

преди 10 месеца

Хавайските либерасти си го избраха, халал да им е. Хаваи е един от най-лумпенските сини щати в Америка.

132

Анонимен

преди 10 месеца

Това на 100% изкарва на показ гнусссния либераст. Либерализма е психопатия!

131

Анонимен

преди 10 месеца

Броят жертви по слухови данни е почти 500 открити до момента и може да достигне около 3000. Официалните числа са други, силно захаросани...

130

Бизнесмен

преди 10 месеца

Дедо Байдън, синчето му и лобистите на демократите вършат сериозен бизнес с Украйна. Те много добре знаят, че кранчето скоро ще секне и сега му е времето. Дедето му се смее цял свят ама много добре знае какво прави и докато му се присмиват пълни личната хазна на фамилията с милиарди. Какви пари ще изкара от Хавай? Същото както Тръмп със стената с Мексико....

129

Тони Стругара

преди 10 месеца

Ами като сте си сложили Байдън Памперса да ви управлява ще си му сърбате попарата.

128

Анонимен

преди 10 месеца

Склеротикът кукла на конци,едва ли е наясно,едва ли може да осмисли какво се е случило с хавайският остров Мауи и какви пари се дават на Украйна!