147

Ах

преди 1 година

Тоя си е луд за връзване.Налива милиарди в Насрайна,а се *** със собствения си народ.Насраинците знаят само да реват дайте ни,...да сте чули хохлите да са платили нещо?Какво стана с нашите пострадали от наводнението?Как и помогнаха нашите евроатлантици???с Един гол х.й!!Те вземат за пример тоя *** Байдън *** собственият си народ ,за сметка на долните ,гнусни хохли.Вън долната насраинска *** от България!!!Парите да отидат за пострадалите ,за инвалидите,за всички страдащи българи

146

Анонимен

преди 1 година

Уса са Хазарска Колония нормално е това което се случва

145

Анонимен

преди 1 година

144, или просто руснаците ще си вземат каквото си е тяхно. Ще си приберат териториите с изстрадалото, тормозено и избивано население от укронацитата.

144

Анонимен

преди 1 година

151, 700 долара са нищо в САЩ. Как точно ще си стъпиш на краката с тях?! Това е като 300 лв тук за пострадалите от наводненията.

143

Анонимен

преди 1 година

С парите за Украйна се закупува американско оръжие и пак се връщат в държавата.. Всичко е с одобрение на сената. 700 $ не са толкова малко и са само за да си стъпят на краката първите седмици, после ще има още... Кога в БГ или Россия са давали 700 $ на пострадало домакинство??

142

Анонимен

преди 1 година

До Малеий!НЯКАКЪВ АД ЗАЩОТО ДАВА МИЛИАРДИ ЗА УКРАЙНА.....А ДАЛИ СЕНАТЪТ Е ГЛАСУВАЛ ЗА ХАВАЙ, НАЛИ БАЙДЪН НЕ ГИ ВАДИ ОТ ДЖОБА СИ...А И ПРОЧЕТЕ ЛИ НАПИСАНОТО ИЛИ КОМЕНТИРАШ САМО ЗАГЛАВИЕТО.

141

Малеий!

преди 1 година

Щом и към собственото си население се отнася така -> смятай що за човек са поставили за президент дълбоката държава. Ня'къв ад!

140

2

преди 1 година

Експертите все още поставят под въпрос превземането не само на Мелитопол, но и на Токмак. В същото време американските власти препоръчват на Киев да съсредоточи всичките си сили в един район и да направи пробив там. Но Украйна е "избрала различна стратегия" от по-малки атаки в различни райони. Някои републиканци казват, че няма смисъл да се дават на Украйна исканите от Байдън 20,6 милиарда долара.

139

1

преди 1 година

Американското разузнаване: Украйна няма да успее да постигне целите на контранастъплението Washington Post. Украинската контраофанзива, която струва на Запада десетки милиарди долари в западни оръжия и военна техника, няма да успее да постигне ключовата цел да достигне Мелитопол. "Мрачната оценка се основава на отбранителна мощ на Русия", пише вестникът, добавяйки, че отбраната на Русия е "надхвърлила всички очаквания". Наскоро Киев изпрати допълнителни резерви на фронта, оборудвани с танкове Challenger и бойни машини на пехотата Stryker, но това не помогна за пробив на руската отбрана.

138

Анонимен

преди 1 година

Bild: "31 бронетранспортьора загубени в битката за едно село." Отбелязва се, че 23 от 31 превозни средства са доставени от страни от НАТО, а останките остават на бойното поле поради невъзможността да бъдат евакуирани. Според изданието подобни големи загуби скоро ще принудят украинското командване да премине в отбрана. Изводът е логичен, но не съвсем правилен, тъй като в момента основата на настъпателните действия на въоръжените сили на Украйна не са танкови, а "месни" атаки и този ресурс ще стигне на киевският наркокартел за дълго време.

137

Анонимен

преди 1 година

В района на Работино украински войници от 82-ра бригада са пленени. На 18.08.23 в този район бяха отбити две атаки на Въоръжените сили на Украйна. Въоръжените сили на РФ ликвидираха 195 зомбинацита.

136

Анонимен

преди 1 година

Ако загуби изборите може би тази лудост ще спре по един или друг начин.

135

Байдън

преди 1 година

Украйна е важна ! Това е приоритета на миротворците от САЩ ! Щом са срещу Русия .....и американския народ да става пушечно месо !

134

Ангел

преди 1 година

Фашистката "демократична" партия в САЩ която е главния виновник да войната срещу славяните ще бъде заличена от Американските гласоподаватели. Байдън е последния Американски президент излъчен от тази партия !

133

Анонимен

преди 1 година

Хавайските либерасти си го избраха, халал да им е. Хаваи е един от най-лумпенските сини щати в Америка.

132

Анонимен

преди 1 година

Това на 100% изкарва на показ гнусссния либераст. Либерализма е психопатия!

131

Анонимен

преди 1 година

Броят жертви по слухови данни е почти 500 открити до момента и може да достигне около 3000. Официалните числа са други, силно захаросани...

130

Бизнесмен

преди 1 година

Дедо Байдън, синчето му и лобистите на демократите вършат сериозен бизнес с Украйна. Те много добре знаят, че кранчето скоро ще секне и сега му е времето. Дедето му се смее цял свят ама много добре знае какво прави и докато му се присмиват пълни личната хазна на фамилията с милиарди. Какви пари ще изкара от Хавай? Същото както Тръмп със стената с Мексико....

129

Тони Стругара

преди 1 година

Ами като сте си сложили Байдън Памперса да ви управлява ще си му сърбате попарата.

128

Анонимен

преди 1 година

Склеротикът кукла на конци,едва ли е наясно,едва ли може да осмисли какво се е случило с хавайският остров Мауи и какви пари се дават на Украйна!