319

руски лакеиВЪН !

преди 10 месеца

МИЛИАРДИ ХАРЧИ МОСКВА ЗА ПОЛИТИЧЕСКИубийства, НА СТАМБОЛОВ И СТОТИЦИ ХИЛЯДИ, ОПИТЪТ ЗА ПРЕВРАТ ПРЕЗ 1923 г., АТЕНТАТ В ЦЪРКВАТА СВ.НЕДЕЛЯ, ОБУЧЕНИЕ И ВНЕДРЯВАНЕ В БЪЛГАРИЯ НА ТЕРОРИСТИ. РУСИЯ НАПАДНА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. ЦАР БОРИС III не прати НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН СРЕЩУ СССР. НО СССР избиСТОТИЦИхиляди БЪЛГАРИ СЛЕД 9 сепптември 1944 г. И ОГРАБИ СТОТИЦИ ТОНОВЕ ЗЛАТО, КУЛТУРНИ УНИКАТИ ОТ МАНАСТИРИ, ЦЪРКВИ, МУЗЕИ И БИБЛИОТЕКИ ! НИКАКВИ РУСКИ ПАМЕТНИЦИ !

318

и аз

преди 10 месеца

До ПодържамОтбораЛевски// подкрепям те напълно, ненормалници от същото котило години наред, обикновено във важни мачове вършеха провокации и носеха санкции на клуба и управляващите клуба им лазят, защото знаят, че същите тези "фенове" във всеки един момент са готови да им скроят жесток номер. Още по-гадно е, че "политици" се заиграват с тях, за да ги ползуват, когато им са необходими, затова няма и ефективни мерки срещу футболното хулиганство, а то лесно излиза от границите на футбола и...

317

Анонимен

преди 10 месеца

НЕ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ СПОДЕЛЯТ ФАШИСКИТЕ ИДЕИ, ТАКА ЧЕ ПО СПОКОИНО НАМАЛЕТЕ ДОЗАТА

316

Анонимен

преди 10 месеца

А тези фенове ходиха ли да строят стадиона или някоя фирма строи стадиона срещу заплащане? Ходиха ли да строят параклиса? Трънки

315

TTT

преди 10 месеца

Специално подготвени снимки. Добра пропаганда. И това измислено име на паметника... много лошо.

314

ПодържамОтбораЛевски

преди 10 месеца

колкото до така наречените ултраси, те са криминална *** която никога не е подържала футбола. В главите на тая сгааан е как да потрошот нещо. Тоя криминален контингент трябва да бъде здържан, преди хората да решат да се разправят с тех. Като подръжник на Левски искам да видя тия зад решетките за по 5 - 10 години

313

БКП-терористи

преди 10 месеца

След 1945 година комунистите предават таврийските българи в България избягали от геноцида над тях в СССР и ги натоварват във вагони към СССР .На тяхно място събират стотици хиляди роми от Балканите в България .Таврийските българи са настанени в лагери и много от тях умират от болести,студ и нечовешки условия на насилствен труд.

312

Анонимен

преди 10 месеца

Нека покажем сините си сърца!Да се съберем всички от цяла България и пренесем паметника на Мусала!!!!

311

Анонимен

преди 10 месеца

М0ЧА да се премахне

310

Миньор

преди 10 месеца

Те говедата от край време са най големите *** от родната публика. Спомням си до преди 20 години като хвърляха бомба нарочно де целеха в журналистите по пистата. Колко бой са яли от нас все малко им е било

309

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя вече си намери майстора.

308

Политици еничари

преди 10 месеца

Политиците хулят и обиждат. Левски е над половината София. Как един не се изказа, че ще направи нещо добро за отбора? Козирка няма, хайде левскарите сме корави хор, дъжд сняг, вятър свикнали сме, но стадиона тече. Долу има помещения планувани за други спортове освен за футбол, вътре се пълнят с вода. В магазина се чудят от къде да вземат найлони, когато вали за да опазят каквото могат. Пълна пародия. Община Пазарджик прави осветление. Столична Община пари за една косирка не отпуска.

307

Анонимен

преди 10 месеца

Татуирани де..били. Дано умрете в страшни мъки!!!

306

Анонимен

преди 10 месеца

Левскар да си, братко, е чест! Думите тук на някакъв мимолетен нямат значение.

305

До костя Копейкин

преди 10 месеца

Само Левски...Ще ти обясним

304

Левскар

преди 10 месеца

Костя бате...Намеквам че твоето поведение е вредно за твоето здраве. Разбра ли бе

303

Анонимен

преди 10 месеца

Изказването *** по адрес на левскарите идва от един човечец, за който е спорно дали се ръководи от изцяло български интереси. Само човек с малък мозък може да говори така крайно и генерализирано за всички фенове на Левски София. Убиди над милион човека.

302

Новини

преди 10 месеца

Даже ги предупредила Фандъкова че след 22 часа е забранено да протестират и да ядат боя може И феновете ги предупредиха тези майките от възраждане че фактически физически ще ги бияът там за здравето нещо . И пак там седят.тая сутрин един адвокатин от по телевизията каза чеще ги страхуват и те.

301

malgiorno a tutti

преди 10 месеца

Може и да не понасям въобще "играта" и асоциираните с нея параферналии, фенове, антифенове, феноли, полифеноли, алфа-метил-фенетиламини etc., но в случая тези ги подкрепям, каракосмадинчу определено ще си намери майстора с тях, че и српска музика може да пуснат докато го майсторят :).

300

Паню Баирски

преди 10 месеца

Костадинов е жалка отр-пка!