8

Анонимен

преди 8 месеца

При условие че , селото е обитавано от двама местни жители е не основателно животните да се преместват на друг терен извън пределите на населеното место. Вероятно хората живеещи там са пораснали с аромата на тази с.м.р.а.д и подобни въпроси за обсъждане в публичното пространство никога не са стояли на дневен ред пред тях. Виж пред новите заселници свикнали с аромата на бензин и нафта в големите прашни градове този аромат е чужд и не приемлив. Бог създаде селото, човека града !

7

баба мара

преди 8 месеца

никои не е против отглеждането на животни но да си ги гледат горе в балканана чист въздух вода и трева никои не е длъжен да живее в подобна с-м-р-а-д

6

Анонимен

преди 8 месеца

до 5 - Кмето на Кресна е червен бре пич, какви евроатлантици те гонят.

5

Само в Бг-34г.

преди 8 месеца

Мотото на Бг-атлантиците :Всичко трябва да се ликвидира , животни , земеделие , паметници , празници ,... и накрая и народа .

4

Анонимен

преди 8 месеца

Успех на Атила, Сидер и Мария! Много корави хора, които вместо да се дават за пример как спасяват на пук на всичко редки български породи, те гледат да ги мачкат по различни начини. Такива хора като съвременните ноевци са национално богатство и трябва да се подкрепят, а не да се мачкат. Още веднъж, успех и дано всичко да е за добро!

3

До 2

преди 8 месеца

Благодаря за информацията. Не знаех за този случай и за проблемите на тези хора.

2

Анонимен

преди 8 месеца

До 1 - Двама души, които са развъдили (около 500-600глави) и запазили няколко изчезващи породи български животни в село с 10-12 души постоянно население. Кмета на Кресна искаше да ги изгони скоростно от селото за под един месец, което можеше да стане само с изколването на стадата. Хората в нета скокнаха и кмета малко е клекнал.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Кои са тези?