9

Анонимен

преди 9 месеца

Бих се радвал и на двете!

8

Анонимен

преди 9 месеца

Приятни сънища!

7

Помня случай

преди 9 месеца

от университета. Уж-приятелка чак притрепери от злост, когато видя хубавото ново гадже на едно от момичетата. Прави, струва, но успя да хързулне наивното момиче така, че то не дойде на два поредни купона и на един излет, всеки път по обективни, но нагласени причини. Злобарката намери начин всеки път да кани хубавеца. Не успя да го свали, но доведе една истинска paзтypeтuнa и така подреди нещата, че тази да спи в една стая с момчето на излета. И стана каквото стана. Пазете се от фалшиви приятели!

6

Анонимен

преди 9 месеца

Най-лошо е, когато дори няма оправдание, основаващо се на нагона, а има егоизъм или завист. Някой негов приятел или някоя нейна приятелка започват да интригантстват, за да разубедят единия от влюбената двойка и накрая успява да ги скара.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Още по-лошо е когато тя зареже момчето след като то я е представил на приятелите си и тя си хареса сред тях някой по-перспективен или по-богат. Тогава може да се стигне и до сакатлъци.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Много по-лошо е, когато той от мъжка лакомия започне да ухажва близките приятелки на любимата си. Действа по инстинкт, който не си прави труда да озапти. И ако "приятелка" поддаде, ето ти го проблема.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Спиш с приятеля си и ставате и любовници.

2

Драматизират излишно

преди 9 месеца

Нищо не пречи да бъдеш и приятел(ка) на любимия човек. Жалко е само тогава, когато след утихването на страстта се окаже, че продължителен любовен роман не може да има, нито пък брак. И след приключването на любовните отношения не успеят да запазят приятелството си, в такива случаи е жалко. Ако успеят да си останат приятели или ако се оженят, не виждам кой какво би загубил.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Глупости.