16

Анонимен

преди 8 месеца

На един и същи ден са му атентатите - някой не забравя! Така е в тези среди, дажа като се има предвид начина му на живот - може да го пишат трудова злополука и да кандидатстват роднините за обезщетение в НОИ!

15

накой като е богат -

преди 8 месеца

силово застраховане, разпределение на територии и бизнеси . Мутра , а истории с бухалки и рекет - такса спокойствие, заем с огромни лихви , Глоби . Това са лоши хора . Като кажеш да му конфискуват къщите от рекет и те пращат при него, ако ти стиска . Хаха. Рекета е наказуем,а като е известно , че борци или спартак бивши барети трошат ръце и убива , на много хора им причернява . Давност за конфискация няма .

14

Стойчо,червен шамане

преди 8 месеца

Политическото убийство било мотивирано "от политически възгледи, които се отстояват"? А в основата на тези възгледи не са ли залегнали икономически интереси? Икономическите интереси нямат ли финансов израз? Хайде без старите високопарни изрази за възвишената идейна основа на политическите възгледи, с които промиваха мозъка на подрастващите през социалистическо време!

13

Васко

преди 8 месеца

Убиеца най вероятно е от същите които създададоха Алексей Петров. В тая професия когато се замозабравиш най вероятно това е изхода. Кой знае колко майки е разплакал в името на държавата ,възложителите си или собственото его. Въпреки всичко е човек е мир на праха му!

12

Готиното е

преди 8 месеца

В случая че мноооооого хора не спинкат добре, треперят, оглеждат се, наемат се охрани...... И най вече има страх и несигурност. Ами нека ви е!!! Аз нито се оглеждам, нито дължа пари, нито прецаквам хората, с две думи не правя пакости и не се занимавам с глупости(вече)

11

Хай хелоу

преди 8 месеца

Има, да, има

10

Анонимен

преди 8 месеца

Боко да се нареди на опашката. Дано гардовете да са му читави

9

Светозар

преди 8 месеца

Съгласен съм с доцент Стойчев. Това не е политическо убийство. Мафиотско разчистване на сметки. Вероятно стари сметки.

8

убиеца е

преди 8 месеца

с негова си памет . Професионала не влага чувства, така учи каратето . Може да го е мразел и преследвал, което е глупост . И най-големия спец става мърляч при повторения . Сложността е в това голко хора го търсят , а не какво пишат с тонове в пресата . 200 човека 300 мнения - нормално . Сега всеки иска да хване убиеца, или да се подмаже на трактора публично . Да се допита МВР до външен експерт за доклад . от СЕО .

7

Анонимен

преди 8 месеца

Може и да не е бил професионалист, ченгетата са си калпави. На кой хванаха убиеца от големите мутри?

6

Анонимен

преди 8 месеца

След като доц. Стойчев бе нападнат от рундьо-черепните "протестаджии"по време на мутренския пРЕЗИЛдентски пуч преди три години, доцентинът стана много кротък спрямо пРЕЗИЛдентина. Едва ли си струва да му се дава трибуна изобщо, след като всички знаем КОЙ ни натресе всевъзможни кризи само за три години, и вследствие - чудовищна ИНФРЛАЦИЯ и международен ПОЗОР.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Стойчев замазва, за да не тръгнат хората да искат оставка на цялото продажно правителство. Всеки ден трупове откакто Рашков съсипа службите.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Колко дни ще се дъвче това убийство тук с размишления от *** и пульо?

3

Анонимен

преди 8 месеца

Последния опит да го ликвидират е завършил с арест на извършителя. При поръчковите ликвидации на хора е известно, че се дава една част от парите предварително и след като се изпълни поръчката се плаща другата сума. Или ако една такава поръчка (за лице от ранга на Петров) може да струва 30000 евро, при фал не се връщат парите, а извършителя остава длъжник на поръчителя. Тоест има вероятност сега да е изпълнена поръчката и да не се връща ресто.Но това не означава, че може и друг да го е сготвил.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Абе убийството не е политическо, но нЕкои политици са се изпокрили като мишки, що така.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Има и параноици като Маджо и Боко Тиквата.