73

Анонимен

преди 8 месеца

Винаги сме в мутренските времена . А произхода на парите и власта са важни. Няма как да станеш с пари ако си само на клиенти . Колкото и добър да си. Държавата такива не ги приема и не им помага . Държавата - институциите обичат мафията която е в сивия сектор. Като Лукойл , доскоро , енергийните олигарси / Топлофикация , краде на спокойствие/ с офшорките ,застрахователи , здравна каса и много други подобни

72

Анонимен

преди 8 месеца

Темата за ДЪржавна сигурност, не е свързана само с Терзиев, Мирчев и подобни, червеите взеха да излизат на светло и всички, които знаят много, трябва да бъдат отстранени. Пералнята работи 24/7.

71

БАНко

преди 8 месеца

И М А !!!! МАФИЯТА Е НА ВЛАСТ И УПРАВЛЯВА !!!

70

Анонимен

преди 8 месеца

Всеки човек с пари, бизнес и имоти в БГ се нарича мафиот. Може и да не си, но българина не обича успелите хора и от завист си обяснява, че трябва да са мафиоти щом са състоятелни. Не казвам, че не е бил, не зная, но така ми се струва като наблюдател

69

Анонимен

преди 8 месеца

Може да са причаквали украинската двойка, а не българската двойка.

68

Гошо...Тъпото

преди 8 месеца

А. Петров,е на всяка...манджа мерудия,та сега и на...сглобката.. Все едно,той е босът в...сянка,който дърпа...конците. Много го...трая Боко,аз на неговото място,щях да съм по...бърз.

67

Кауня от Аскию

преди 8 месеца

Само кьоравия не вижда връзката със сглобката. Именно трактора я направи тая сглобка. Той бе волското ако слепило сламата и съчките. Т.е. Петко Петков и Тиквата и двамата герои от 90те. Обаче трактора е нагъл и в замяна е поискал повече от това което му се полага. Е получи си го!

66

Анонимен

преди 8 месеца

Къф е тоя Алексей Петров? Никога не съм го чувал и не познавам никой който да го е чувал така, че защо ни занимавате?

65

Анонимен

преди 8 месеца

Тази е виждала Алексей Петров само по телевизора, но седнала да ръси мозук и да защитава сглобката.

64

Алекс

преди 8 месеца

И каква Промяна ни донесе ГЕРБаво-Шарлатанската сглобка? Върна ни в 90-те.

63

Анонимен

преди 8 месеца

Единствената връзка с кабинета е всички да свършат, като Петров.

62

Пришълецът

преди 8 месеца

Забравяш:)))

61

Анонимен

преди 8 месеца

Красавице и други твои изказвания гледам, изобщо не си в час. Откакто Бойко управлява, държава няма, държавните институции и малкото останала държавност, бяха убити и превзети, но поне не трябваше да закачат другите хора и обикновените хора, а да ги оставят да си живеят живота, но те и това не направиха, виж квадратурата на гробищата или статистиката за умрели и избягали от България, откакто той взе властта като кмет на София и лидер на България с ЦЦ.

60

Бай Дрън

преди 8 месеца

И за какъв моментен дивидент говорите, след като това е 4-то убийство, свързано с ПП! Колко убийства трябва да станат, за да почнем да говорим истини, а не записки от посолството?

59

Бай Дрън

преди 8 месеца

Ей, ей, чакайте малко. В интернет още се върти записа на Борисов и Петков, как малко преди изборите се заричат, че никога няма да излъжат избирателите си и да са заедно! Защо ни пробутвате тия лъжи от псвдлполитолог (явно)? Евроатлантически ценности...ИТН също са с такива! БСП и те не са се отказали от ЕС, НАТО и еврозоната! Защо лъжите хората, че само тия са евроатлантици? Дори Възраждане е за променен ЕС и не е за излизане от ЕС! СТИГА ЛЪГАХТЕ ХОРАТА, МОЛЯ ВИ!

58

Анонимен

преди 8 месеца

Целата ви държава е такава, сглобена от сглобки

57

Анонимен

преди 8 месеца

Да отговоря на заглавието. Категорично има, да.

56

Къде са охранителите

преди 8 месеца

Двама украинци съобщават за стрелбата, а Алексей Петров е имал трима охранители, които са вървяли след него. Те какво са направили след стрелбата. Беж да ги няма или просто и те са замесени? И защо не им видим поне лицата по телевизията. Не е ясно къде са изобщо.

55

Анонимен

преди 8 месеца

През 2015 украинец прави опит да очисти А. Петров. Години минаха от тогава и сега опаaaa, отново украинци на метри до убития. Пак дали телефон да се обади пострадалата з помощ. Айде, бе! Ей така случайно попаднали украинците точно в епицентъра на покушението.

54

Анонимен

преди 8 месеца

В последните месеци видимо се опитваше да бъде посредник на интереси между Боко, Кико и организираната престъпност. Някой в подземния свят не е доволен от договореното и не искат доценти от старата школа да им определят бизнеса.