9

Анонимен

преди 8 месеца

Честито на тези дето резервираха една година напред и така и не разбраха, че след средата на август морето се разваля.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Времето е хубаво ,но морето ни е отвратително.

7

ха-ха

преди 8 месеца

В калното море бъкащо от ешерия коли не влизам.Нека жалкия менте-професор влезе във фекалното море първи.

6

Kiro

преди 8 месеца

И какво като е замърсено морето ни? Това не ни пречи да ходим да си почиваме, да изберем българското, да развиваме икономиката и туризъма си. Всяка година се увеличават туристите, така че по-чисто няма да стане. Използвайте момента преди да е станало по-мръсно, да си починете приятно и да заредите с нови сили.

5

Цветан Камелий :

преди 8 месеца

Сигурно имате в предвид Кафяво море?!?!? ПортнЮхата с ръка на сърцето каза,че кафявия цвят и специфичния аромат на WC се дължи на лечебните кафяви водорасли! Няма как гербера3т да лъже,нали?!?

4

рр

преди 8 месеца

Една тлъста приятелка ядеше като разпрана, съответно пиеше още толкова. В един момент получи разтройство и даже един път я напъна на брега и се *** в морето. От края на почивката не разговарям с тази ***. Много ми се сгади от нея.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Кензъл културата е най-силна по морето юли и август.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Винаги в края. И без това в началото на Август трябва да осигурим работа за Септември.

1

Ужас

преди 8 месеца

Черно море ще се успокои, времето в началото на септември ще е топло и приятно, но гледайте какво ще става на границите с Гърция, километрични опашки и стотици хиляди коли. Родните "бизнесмени" хотелиери и ресторантьори в комбинация с местната власт успешно гонят и ще гонят туристите. После ще реват за 9% ДДС, на фона на супер лоша като качество услуга, но за сметка на това скъпа. Не всички са така, но като че ли повечето.