42

Alex

преди 8 месеца

Идвам с ГЛОК и ще реша въпроса Прокуратура и Полиция ли? Ми те са нелегитимни от друга плане та, бе лельо!

41

Анонимен

преди 8 месеца

В цялата страна е така - полицаи , прокурори , следователи , съдии , държавни служители в най-различни органи и учреждения категорично отказват да си вършат работата. И се прикриват едни други и си пазят работните места , за да продължават да източват заплати.

40

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 36 - Нищо не си разбрал. Написах, че всяко село е в обсега на някое РПУ и служителите на това РПУ получават заплати, за да гарантират сигурност на хората от съответните населени места. Ако те не могат да се справят, да назначат на техни места други, които могат.

39

Анонимен

преди 8 месеца

Все пак живеем в Абсурдистан

38

Анонимен

преди 8 месеца

Типичния случай. Полицаите ги хващат, прокурорите и съдилищата поради една или друга причина не си вършат работата и ченгетата трябва да ги пуснат.

37

Анонимен

преди 8 месеца

И това е основното. На мен не ми трябват чиновници да пишат протоколи. Нито пък дебелосеркоци да клечат на разклона че не си включил лятото фаровете за 20лв глоба. Затова си плащам на частна охрана. Но следва резонния въпрос - за какъв *** ми е това МВР и въобще тази държава?

36

Анонимен

преди 8 месеца

Точно така е както ушевия го е написал. По долу пък обясняват как всяка махала е в обсега на РПУ което гарантирало сигурността. Смях в залата. В реалността ако видиш въглена че ти изнася кофите със сирене и звъннеш на 112 патрул няма да дойде. След няколко часа ако звъннеш пак може и да се появи от обсега на РПУ за да констатират кражбата и препоръчат да си сложиш по- добър катинар. Ако обаче Ушев както някога имаше във всяко село полицай се появи след 10 Мин нещата се променят.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Записите от камерите и снимките не се приемат за доказателство от българския съд! Така е по закон!Което е абсолютна глупост!!!И това трябва да се промени! Като толкова искат нашите политици да сме, като Америка, защо не приемат американските закони?! Такива смешни либерални закони, няма никъде, тук всеки си прави, каквото си иска и във всяко село и квартал има по един бандит и по един луд, които тормозят всички и никой не може да направи нищо!

34

Еврогейец

преди 8 месеца

Бхк ,приветства това решение,Хеито да провери дали има разрешение тоя да произвежда сирене.

33

Да позная

преди 8 месеца

Тоя е от Браун брадърс братството нали

32

Ъхъ !

преди 8 месеца

Ами, да се оплачат на арменския поп - не разбраха ли тези производители, че държавата я няма вече ??? Имаме гелосани пуяци начело на правителство, безхаберен, некадърен, самозванец-президент, гнусни, нагли, корумпирани полУтици и т.ъ.п народ !

31

Анонимен

преди 8 месеца

вечерно време да залагат капани и клопки

30

Ушев

преди 8 месеца

Eлементарно е, запис от лична камера не е доказателство, и същевременно никой не може да докаже че токова сирене в такова количество въобще е съществувало, така че пенсионерите да си мълчат и да се молят да не отнесат някоя яка глоба за производство на сирене без необходимите документи...

29

Анонимен

преди 8 месеца

Те не крадат, те берат. Това е бъдещето на това блато и според доклад на ЦРУ в БГ през 2050г ще има 1 млн маймунии, селата ще са изоставени и останалото 4 млн население ще е в 6 основни града. Бг умира бавно и безславно

28

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 23 Всяко населено място е в обсега на някое РПУ. Там получават заплати за да гарантират ред и сигурност дори и в най-откъснатите махали. Техен проблем е как ще го постигнат. Ако не могат, да си намерят друга работа.

27

Анонимен

преди 8 месеца

До ясно - -Правиш разумно предложение. И ККК е възникнал навремето по същите причини, когато се наложило белите фермери, разчитащи на труда си, да бъдат защитени от набезите на освободените роби. Получавайки свободата си, мнозина от тях не търсели работа, а предпочитали да живеят от грабеж. Това е истината за възникването на ККК.

26

Иво

преди 8 месеца

Това е всекидневието в страната, активните въглени ни превзеха.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Не може да се занимава полицията с толкова дребни неща и в къщи като влезнаха просто получих писмо, че разследването се прекратява, най-важно сега е кой е убил Алексей Петров и да взимат на обикновените хора автомобилите. Пълен смях е тази държава.

24

ясно

преди 8 месеца

11 кофи по 8 кг=88кг по 20лв =1760лева бтака *** живея на гърпба на работливите българи Докога! трябва ли да направим куккулксклан за да се задейства полицията

23

Анонимен

преди 8 месеца

Тоз Пика, много ловък бре! Как им се изплъзва на 'службите'