30

Анонимен

преди 9 месеца

И как ще реагира българското посолство при защитата на интересите на български граждани. Все пак са невинни до доказване на противното.

29

Анонимен

преди 9 месеца

В България русофилите полочават огромни пари от кремъл и държат като удавници.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Мислеха си че е като в България, щом шпионираш за Русия никой не те безпокои даже ти помагат службите ама се оказа че британските служби не са като българските.

27

Стефан

преди 9 месеца

Да изгният там!

26

Анонимен

преди 9 месеца

Е щом са в затвора, МВнР може повече да не се безпокои за тях.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Българският посланик е от стар комунистически род и затова британците не са му казали нищо.

24

Анонимен

преди 9 месеца

Задържаните преминаха от руска на британска кралска издръжка!

23

Анонимен

преди 9 месеца

Решиха да повторят "подвига" на гого Тарабата и да шпионират за истинската си родина Русия ама не им се получи.

22

Туй е от февруари

преди 9 месеца

що ангилизите сега пускат информация??Пък българския посланик нищо те знаел до сега..

21

Анонимен

преди 9 месеца

До 33 . Ясно, .0островната монариа . Преди година най умният им милиардер се отитваше с айроплан да стигне в космоса . За тия става дума ?

20

Анонимен

преди 9 месеца

какво са шпионирали не разбрах ?

19

Ганьо Евроатлантишки

преди 9 месеца

Само искам да припомня на бълнуващите за кремълския злодей и ядрените му оръжия, че единствените извергхи позволили си да нападат цивилно население с атомни бомби и то два пъти не са Путин и освободителите на България. Хирошима и Нагасаки, 226 000 мъртви военни , цивилни , жени , деца , те и затова дори си имст извинение , много фанатизирани били японците.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Някаква пропаднала държавица има наглоста да обвинява българи в шпионаж

17

Мисия Лондон

преди 9 месеца

Половината кралски гъски вече са откраднати и сервирани печени на голямата маса на Путин! Мисията е изпълнена!

16

Ганьо Евроатлантишки

преди 9 месеца

Ние и на папата посегнахме и на децата в Либия , нашите партньоре тогава не сметнаха за нужно да се намесят , чак когато на тях им притребе нещо смазаха онова бедуинско чучило и го разнасяха като *** в града умрел ,в хладилник, толко са отвратителни , добре че беше на Саркози жена му и спаси тези хора. А мераклиите да питат чича Адолф и малкото жуженце Наполеончо как имсе е сторила Русия , кига беха полетели да я превземат по евроатлантишки маниер.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Британският посланик трябва веднага да бъде изхвърлен от България

14

Анонимен

преди 9 месеца

Чисто и просто, акция за очерняне на България от най-, най-, най- долно ниво. Както винаги, няма никакви признаци, камо ли улики, за каквато и да е шпионска дейност, единствено за мошенничество, евентуално каналджийство. И българските институции, вместо да се застъпят за репутацията на България, се впускат в допълнително себеолайййняване. Британците са долни по природа, което се вижда във всички сфери на така нар. надстройка.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Всеки обвинен, задържан и т.н. има право на законно проведен и справедлив процес. Задължение на българската държава е да следи за това. В големите игри не е прецедент човек да се окаже между колелата, или пък за нещо което е сгафил, да му стоварят по-висока сметка. Аз залагам ,че тия са въртели някакви схеми и далавери, ама шпиони не ми се вярва.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Този едва ли не се жалва, че зарари нездрав интерес го карат да пита къде са български граждани. И сега видите ли, той свършил работа и разбрал, че са в затвора? Посланикът и посолството на една държава не е ли натоварено със защитата на интересите на гражданите си? Явно не, или поне не нашите. Този Марин Райков колко държави обиколи и какво направи за България в тях? Освен, че си поживя добре и венцеслави страните-домакини за баща сметка

11

@17

преди 9 месеца

Ти звучиш малко като болшевик, да не те е изаксл некой дърт *** и садаси станал от големите евроатлантици , дето бутат държавата ни в конфликти , които не са на народа и и които не са и по силите , а бай Гханв Евроатлантишки ?