57

пурко

преди 7 месеца

тоя борец със кибер престъпността в МВР ли там ГДбопи не можа да хване и мишка в капан държавата беше и е кибер разграден двар /НАП, МОН Търговски регистър/ а сега рекламира кибер защита хахахахах оффф прилоша ми от смях но за да не пиша конкретни неща прочетете за най ама най специалните програми за следене а явката беше там когато България ги купи и после се чудите откъде трактора има личната кореспонденция на Цанов емиииии сещайте се трактора с коя държава е с връзки и от коя държава идват тези програми -не са щатите ае лека нощ и четете бе хора ама между редовете

56

Какво следва

преди 1 година

При такова знаково и поръчково убийство работата на разследващите най-вероятно ще бъде да проточат разследването и да прикрият следите. Същото стана и след други подобни поръчкови убийства - на Андрей Луканов и на Илия Павлов например. За убийството на Андрей Луканов (депутат и бивш министър-председател) даже имаше арестуван украинец с доказателства срещу него, а след това всичко се замота с "процесуални нарушения" и той беше освободен да си върви в Украйна.

55

Къде са охранителите

преди 1 година

А свидетели има. Двама украинци съобщават за стрелбата, а Алексей Петров е имал трима охранители, които са вървяли след него. Те какво са направили след стрелбата. Беж да ги няма или просто и те са замесени? Или може би вече са набелязани за ликвидиране (тихомълком). И защо не им видим поне лицата по телевизията. В нормални държави щяха да ги покажат. А не е ясно къде са изобщо.

54

Анонимен

преди 1 година

Това е междумафиотска борба и междумафиотски убийства. Ако няма невинни пострадали, обществото е толерантно и разбира тази борба.

53

Паню Баирски

преди 1 година

От всички недоубити комунисти, които плещят разни глупости, не видях някой да каже истината, че Алексей Петров е жалък престъпник и трябваше да умре като стотиците други *** преди него! Мръсен агент от ДС - това е достатъчно! Точка!

52

той специалиста

преди 1 година

се вижда на мястото на стрелеца . да бяга без да го гонят . да се крие без да го намерят , да стреля и оцели мишените , да го надценяват и искрено вярват как стреля от 2002 до 2023, вярват дето го е следил 2 години . Това достъпно оръжие дали е проследимо . защо трактора не е отстранен 2002 както е планирано. 2002 с най-много убииства е пропуснала само играча Петров . Повечето са загивали от взрив, стрелба, след сигурни нападения .

51

иванова

преди 1 година

Голяма ЛОГОРЕЯ! Изказа се куцо и сакато-изказа се,но нищо не каза.Само тези,които знаят истината-те мълчат !

50

Е

преди 1 година

КАК ПЪК СЛУЧАЙНО СА СЕ ОКАЗАЛИ НА БЛИЗКО ДВАМА УКРАИНЦИ/ТИЯ МНОГО ОБИЧАТ ПЛАНИНАТА/ -ДА НЕ ВРЯРВАШ И МНОКО ,,КАК,,

49

Hulk Hogan

преди 1 година

Ловец на глигани е сбъркал и без да иска дръпнал спусъка.

48

Анонимен

преди 1 година

СЛАВЧО, ДАЙ ЕКСПЕРТНА ОЦЕНКА, КОЙ ОТ ВЕСЕЛИТЕ ПРАСЕНЦА Е СЛЕДВАЩИЯТ??...

47

redordead

преди 1 година

Прочетох, че можело "атентатът" срещу Гешев да имал общо с това и ми стана ясно този какъв експерт е!

46

още един антитерорис

преди 1 година

антитерорисТ ! Ако не е знаел за тримата бодигардове е стрелял по жената не заради заповед ,а за да има повече време да избяга без да се вдигне шум ! ВЪв гората 30 м са много дървета --може и да не ги е видял ,сега се казва 30 метра може да са били и на 40 метра ! Добре че във Бг няма истински терористи щото когато има става като във Сарафово ! Ако оня Петко със гюлето е терорист от класа значи сме на ниво .

45

Анонимен

преди 1 година

Пабло Ескобар яко им взе сраха на всички...

44

Анонимен

преди 1 година

Журналитите викат хора, които , и да знаят конкретика, нищо няма да кажат, защото биха били следващата жертва. Точно затова нищо не говорят и куп други, иначе словоохотливи, политически лица.

43

Анонимен

преди 1 година

Още един "специалист" от службите ... от тези дето се отчитат на пРезидента на Москва!

42

Ти да видиш..

преди 1 година

Предположения , догатки , ясновидство ,фантасмагории ,знайни и не знайни специалисти си чешат езиците.Това ще е поредното не разкрито убийство.Килъра стрелял от 3-4 метра зад гърба им като се целил в окото на Петров , ама от зад през тила и то с бринике. Жената не е простреляна смъртоносно от толкова близо.Килърите са били двама. Единия може , другия дилетант. Айде де !

41

Анонимен

преди 1 година

Много фантазирате. Поръчан е от жената, която му ражда дъщеря преди 25г. след като научава, че Алексей има нов наследник син от Мирослава. Алексей не е разведен с първата си жена. Няма брак с Ива, от която има дъщеря. Но докато е в затвора, Ива увеличава бизнеса му. Преди да роди дъщеря на Алексей, Ива е държанка на Фатик. Предаден е от най-близък човек. Не е поръчан от друг. За наследството е цялата дандания.

40

Дзъ

преди 1 година

Мдааа не е трябвало да има свидетели и това е нечувано до момента изключение. щото нали традиционно професионалните убийци гледат да си осигурят публика и тогава убиват да улеснят следствието оффффф

39

до 43

преди 1 година

Имаш ли много пари,имаш и харем. Турчина си е турчин,иска мъжка рожба и много жени.

38

Анонимен

преди 1 година

Алексей Петров, агент под прикритие към НСС? Тия направо си правят гаргара!