26

Показателно

преди 8 месеца

Статиите за убийството взеха да изчезват. Остана май освен тази, и статията за реакцията на БСП, в която опорната точка на т'роловете е не да се коментира самото убийство а да се оплюе БСП. Това поне показва кой би трябвало да е замесен - някой от "сглобката".

25

Къде са охранителите

преди 8 месеца

Двама украинци съобщават за стрелбата, а Алексей Петров е имал трима охранители, които са вървяли след него. Те какво са направили след стрелбата. Беж да ги няма или просто и те са замесени? Или може би вече са набелязани за ликвидиране (тихомълком). И защо не им видим поне лицата по телевизията. В нормални държави щяха да ги покажат. А не е ясно къде са изобщо.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Луканков го утрепа родната ДС, така стана и с Трактора. Радлер Чорапеску е напълно наясно, ама няма *** да го питат - ведно с кобилата си "лицето" си прави лицеви опори нейде под по-екзотични небеса, и сегиз-тогиз ни пуска по някое аватар-говорителче като бившия човек Деме....джиев да ни пуска димки и партенки от името на Негово болшевишко мракобесие.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Как ще го намерят, като отдавна вече е преминал границата. А те нямат още нито заподозряни, нито задържани. Няма и да има. Най-много да хванат пак някой клошар. Имитира се "разследване", тъй като следите водят директно към ПП. Така беше и с Къро, така беше и с НЕКСО, така ще бъде и със следващите убийства.

22

:)

преди 8 месеца

Изобщо търсят ли го :)

21

тека си е

преди 8 месеца

икономическо или политическо е убийството . Вече има и събрани улики, доказателства . Дали някой досега е крил доказателства и убивал с поставени лица не знам - няма съден . Няма статистика . всичко е един на друг казал , той направил, така се управлява бг . По гсм наредил, друг направил . Властта е крайна . Модела няма аналог в криминалистиката - в гората стреля и изчесва . Всичко се прави , но изчезва .

20

По същество

преди 8 месеца

Значи всеки може да гръмне всекиго. Нямат желание или им е казано да не го търсят.

19

Анонимен

преди 8 месеца

До SS - На стрелеца. Вече може и да са го трупясали.

18

Анонимен

преди 8 месеца

На мен ми трави впечатление изнесеното от медиите, че първите хора, с които се е сблъскала пострадалата жена, са били МЪЖ и жена украинци, които са ЧУЛИ изстрели.1. На каква възраст е този мъж и зашо не си е в Украйба, като има забрана за излизане на мъже 18-65 г.; 2 Защо са ЧУЛИ, нямало ли е заглушителл това оръжие? и , ако е нямало, защо?

17

SS

преди 8 месеца

А гардовете пратихте ли на село при овцете? И повече от 10 да не им давате да пасат .Те толкова май мигът !?

16

SS

преди 8 месеца

Чудно ми е кой ще бъде следващия труп ?

15

Анонимен

преди 8 месеца

Жената е простреляна защото е била в периметъра.прекалено близко..Най вероятно са се любили до някой храст а охраната е била на далеч да не ги смущава.

14

Зззз

преди 8 месеца

То кога ли ви е било лесно ,едно поръчково убийство няма разкрито , нали все наши хора оплетени , как да има.

13

Зори

преди 8 месеца

Въобще няма да Намерят никой.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Все някога ще излезеш на светло Бойко, едва ли вечно ще си в сянка. И нека тези които мислят да играят с него имат 10 наум

11

Крими репортери

преди 8 месеца

През телевизиите се изредиха всички опитни крими репортери - от тия дето имат изградени с годините информаторски мрежи , писали още от 90-те. Всичките намекват едно и също , използват подобни изрази - "20 годишна вражда" , "един и същ поръчител и за трите атентата" , "студено поднесено отмъщение". Самият Алексей Петров даваше по 200хил лева информация за предните атентати - и накрая обвини Боко. Уж си бяха оправили отношенията ,ама пак всичко сочи към Банкя.

10

Дякона

преди 8 месеца

Трудно!? Никой не го търси!

9

Анонимен

преди 8 месеца

Що за криминалисти сте тогава? Некадърни връзкарчета с подарени дипломи и постове, които крадат народна пара. Напускайте, ненужници. Криминалистиката е сложна наука! Не е за некадърници като вас.

8

Инч Хай

преди 8 месеца

Аз не съм криминалист,и го зная това още от вчера,че няма да се намери убиецът,защото ще каже кой е поръчителят.Следите се замитата,като се хвърлят няколко трупа водещи разледването в различни посоки.Питайте баш спеца Ботьо,и той ще ви каже същото,дори ще допълни за пореден път,че трябва да има промени в ,,закона".За кой точно закон,до сега не е казвал ботката.Важното е че ,,закона" трябва да бъде променен.Смешници,шутове,корумпета и прочие.Това е лицето на днешна България.

7

Анонимен

преди 8 месеца

И аз съм агент под прикритие! ОП! Осветих се! Вече не съм!