36

Анонимен

преди 10 месеца

А жените без горнище какво да ги правим? Те не са ли нудисти или са само полуголи и може сред облечените с бански, и то ако изглеждат като манекенки, а не да е като баба от село. :-))) Ко правим, ся? ;-)

35

Анонимен

преди 10 месеца

То и при нас е така. Хубавите места се съсипват от хората. Аз, като пушач, постоянно си пазя празни кутии от цигари и като пуша на плажа - тръскам и си хвърлям фасовете в празните кутии. После си ги хвърлям в пликче и в ***. Знаете ли кой друг го прави? Никой! Никой не виждам да прави същото! Даже семействата с малки деца. Тръскат мама и тате около тях си, а бебета и малки деца ровят в пясъка с пепелта им и фасовете, и се радват. Покъртителна гледка.

34

От Испания

преди 10 месеца

Това лято е ужас, навсякъде е препълнено с хора, които само се шляят, не харчат и за едно кафе за да идат до веце-то, а спират някъде край пътя.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Вместо ъакива пасквили, които нокой не чете докрай,напишете за съсипаните красоти на България, верни на принципа ден година храни и след мен и потоп. Усвоени еднк направено, прекрасно и после разруха... СРАМ! Но пряко олоцетворение на "държавата" в момента.

32

Реторично :

преди 10 месеца

Някой изчете ли докрай това ученическо съчинение? Ама честно! :) :) :)

31

Упсььь...

преди 10 месеца

Това абзац от "Истанбулската конвенция" ли беше...?

30

мдааа...

преди 10 месеца

По публикацията работи:"Шорош".....

29

Анонимен

преди 10 месеца

Биеш черни печати и готово

28

нормално плажуващ

преди 10 месеца

до анонимен -23....Плажната ивица е държавна собственост а не собственост на НУДИСТИ !!!Всички хора ходим на плаж и никой не може да ми нарежда как да ходя там!!!!Като искаш да си гол ще си носиш последствията!!! Нали си чувал притчата:"На кривХ,й и козината му пречи"....Та като си толкова природо съобразен ходи си гол където си щеш но не навлизай в разбиранията и личното пространствона другите!!! Не може малцинството да налага своите разбирания на мнозинството!!! Така е било и така ще бъде !!!

27

нормално плажуващ

преди 10 месеца

до Анонимен-20...и изведнъж съвсем ясно се виждам да седя гол и обрасъл с козина пред входа на пълна с дим пещера от каменната ера, пред огън, стъкмен от някой мой далечен прародител. Такъв един обикновен атавизъм.....За какъв Буда и за какви 5 лева става дума????

26

Анонимен

преди 10 месеца

До морски. Те заложиха на количеството със секс-туризъм и алкохолен туризъм никой не е мислел за морета, но то е до време и количеството взе да спада и на тия взеха да им се привиждат атаки в болните мозъци.

25

морски

преди 10 месеца

Наистина в Туризма се остава с акъл, но малко са случаите когато нашенеца има нoy хау в главата си. Тук искат да ти вземат паричките преди всичко. И да, в Туризма ни се залага на количество, от което качеството пада веднага, за жалост.

24

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 1ю8. Па според твоята логИка човек не се е родил да живее в апартамент, да кара автомобил и т.н. така че айде заминавай...

23

Анонимен

преди 10 месеца

На нудистките плажове бе ходят гейове а обикновени хора без бански. И това че ходят на нудистки плаж, не значи, че така ходят на работа. Ти си тотално kuku, който си измисля сценарии и разби конспирации за да живее в свят в който всеки живее за да страдаш ти. Съжалявам те. Жалък си.

22

Анонимен

преди 10 месеца

*нудизъм

21

нормално плажуващ

преди 10 месеца

до анонимен 18...Мдааа...разбрахме ,че си се родил ГОЛ и ,че ходиш ГОЛ на работа....в гей клуба!!!Нооо...това не значи ,че можеш да ми налагаш твоите разбирания и твоитеПОЛЮЦИИ !!!!

20

Анонимен

преди 10 месеца

Будизъм и содомия са две различни неща, но толкова си разбираш. Терминал 2 директно за гетото в Дортмунд е твой. Там ще намериш събратя.

19

нормално плажуващ

преди 10 месеца

до анонимен -16...Немаш грижа...оди си гол ,а ние ще си ходим с бански на плажа.Като не ти изнася хващай Терминал-2 и си търси различни животни и групи на интереси-СОДОМИЯТА у нас не е разрешена!!!!Аз не се считам за животно-SORY!!!

18

Анонимен

преди 10 месеца

Ти - дето тълкуваш божието слово и смисъл - нещо за Адам и *** чел ли си? Библията изобщо чел ли си я от *** до *** в който и да е вариант?Хайде разбрахме, че ти си се родил облечен за разлика от нас и те е срам от голотата ти, но не и от устата ти... До тук!

17

Анонимен

преди 10 месеца

Алчни аборигени, да правиш бизнес се иска акъл, когато го нямаш колкото и да се напъваш ще спечелиш само колкото да излъжеш 1-2 заблудени!