92

Анонимен

преди 9 месеца

руско корито се носи и БУМ, Черно море го погълна със шум

91

Анонимен

преди 9 месеца

Републиките от РФ се отдъпват от Русия. Русия няма да има войници за украинския фронт. Дания и Холандия пращат F 16 в Украйна.

90

10процентаОТруснаци

преди 9 месеца

имали спестявания ! А КОГАТО РУСИЯ ЗАПОЧНЕ ДА ИЗПЛАЩА РЕПАРАЦИИ НА УКРАЙНА ? НЕ ИМ ЗАВИЖДАМ НА РУСНАЦИТЕ, ДОЖИВОТ ЩЕ ПЛАЩАТ ЗА ГЛУПОСТИТЕ НА ПУТИН !

89

КИНЖАЛ

преди 9 месеца

Не рублата, а долрът ще се срине. На 23 аавгуст банка БРИКС отваря врати. Зад нея стои повечето от половинта човечество. Уранът в Нигер преминеве в Руски ръце. Русия е единственият обогтету на уран в света.

88

колко да е срив?

преди 9 месеца

"Въпреки санкциите: Русия е по-богата, Западът обеднява"

87

Анонимен

преди 9 месеца

курса няма никакво значение в самата Русия...той има значение ако се купуват вносни неща и ако имаш ипотека във валута...Русия нито купува газ петрол ули други ресурси че да влияе курса на живота в Русия...курса на еврото и долара влияе в държава като Бг където всичко е вносно

86

всъщност

преди 9 месеца

от 2 дена курса пада...пак сте закъснели със статията

85

Кравар Евроатлантик

преди 9 месеца

Нема страшно, Путин ще издаде указ да се срине еврото и долара. Както издаде указа да се премахне безработица.

84

Сгромолясване

преди 9 месеца

Русия се пързаля яко надолу към финансовата бездна. Такъв се разпадна и СеСеСеРе преди години. Денги Нету.

83

Анонимен

преди 9 месеца

Ристьо тАппото седнало да се обяснява, хахахаха. Знаем как се те изпуснали от върха на Бузлуджа по стълбите на глава като малък, така че си задръж двете мозъчни клетки. Пени се Запада и младите, нищо, че пишеш от западно РС и че вторите ти плащат пенсията.

82

Христо Христов

преди 9 месеца

До 76 "Тия разтежи на икономиката ги знаем много добре. В рубли БВП на Русия расте с 4.9%, а в долари спада с 49%." - като оставим настрана, че си функционално неграмотен, покупателната спосоцност във воюващата Русия е по-висока от членката на ЕС - България. Във всички класации.

81

Христо Христов

преди 9 месеца

До 71 "По вемето на Елцин $1 беше 5 РУБ" - ц. 33 рубли.

80

Анонимен

преди 9 месеца

Сривът на рублата беше до миналата седмица. Шефката на националната банка прилагала указания от международния валутен фонд, което е една от причините за срива. Свиха и сърмите в руската Дума, взеха някакви мерки от Централната им банка и курсът на рублата взе да расте бавно. Голяма кавга стана преди това. Един депутат каза, че за цялото време на втората световна война рублата е девалвирала общо с 40%, а сега под ръководството на Набиулина със 100% - да обясни защо и ако не може, да я сменят.

79

Анонимен

преди 9 месеца

Само безполезния уркопитек може да си мисли, че с просия за танкове може да победи гигантска ядрена държава..

78

Анонимен

преди 9 месеца

икономистите да се разберът най-накрая преди няколко месеца говореха,че силната рубла е зле за русия сега говорят,че слабата рубла пак е зле за русия

77

Анонимен

преди 9 месеца

И в пандемията, мислещите ги наричаха антиваксери...... Нооо сега нещо млъкнаха тия ваксери..... Що инфаркти, що сепсиси.... Бая се натръшкаха....

76

Анонимен

преди 9 месеца

Купувайте си гривни бе ***! Мислещите хора не обичаме Путин и не сме копейки, но вие сте безполезни форумни ***!

75

друг мармотин

преди 9 месеца

И един мармот завиваше кутии с патрони в поцинкована ламарина . И слагаше в прости сандъци изстрели корнет.

74

Анонимен

преди 9 месеца

Първо в Русия масово руснаците няма да усетят кой знае какви липси, защото Путин винаги ги е държал бедни и второ открай време извън големите градове, всеки се оправя както може. Ще го усетят богаташите и всичко което ползва западни машини и технологии за нещо.

73

Анонимен

преди 9 месеца

Тия разтежи на икономиката ги знаем много добре. В рубли БВП на Русия расте с 4.9%, а в долари спада с 49%.