89

Ангелина

преди 8 месеца

Да бъде внимателен с "руската заплаха"!!!Те двамата с Христо Иванов са "стратезите" на "сглобката" ,благодарение на което се състави "редовно правителство" на напълно безпринципна основа с най- важните фактори конституционалисти ,които впоследствие се пренасочиха към правната и външната комисия ,за да я "моделират по своя "мярка" .Няма "цена" ,която да си заслужава да влезеш в съглашателство с дявола и тези ,които смяташ за престъпници.Всяко служебно правителство е по-добре ,от ББ/ДП.

88

Анонимен

преди 8 месеца

Затова ли милия *** получи охрана от НСО, както и Христо и Кирчо? Да ги пазят от народната любов което уж е руска заплаха. *** и продажници.

87

Анонимен

преди 8 месеца

Евроатлантическия криминален контингент ще стане главна бойна група на Подмяната. Ще гони русофилите. За глава ще се плаща, абе както от 1923 до 1944 година ще бъде.

86

Анонимен

преди 8 месеца

Ако не изритаме тези фашисти, те ще ни направят техни роби за десетилетия. Фашистка конституция и дясна диктатура, която ще оправдават с Путин. Както техните прадядовци от 1923 година до 1944 година.

85

КРЕМЪЛ

преди 8 месеца

Е САМО ОТ КРИМИНАЛЕН КОНТИНГЕНТ....... ОТ 1917 Г. И ДО ДНЕС - КРАДЦИ И УБИЙЦИ...

84

Анонимен

преди 8 месеца

По традиция криминалния контингент от 90 те е свързан с Русия.А не с Канада.

83

Анонимен

преди 8 месеца

Само криминалния контингент който е свързан с Русия. А ми тия дето са свързани с герб и пп те не са проблем нали папагал смешен. А А.Петров хич не е свързан с пп и с кирчовото семейство.

82

Анонимен

преди 8 месеца

По думите на Дерменджиев, а той е добър полицай, е ясно , че убийството е поръчано от много, много високо ниво в държавата ни.Тези сили, които ръководят държавата ни през всичките тези години на преход.Тези сили , които разполагат с всички институции в държавата ни.Които и самите служби нямат досег до тях.Убиеца е пряко засегнати от случващото се геополитическо и между временно положение на страната ни в конфликта в Украйна.А това е опасно високи поръчителство.

81

Ококорена Жаба

преди 8 месеца

Имам хроничен за.пек и търся руснак да раздвижи червата

80

Анонимен

преди 8 месеца

Шефовете на службите работят за РРадев и кремъл.Сменетеги светкавично.

79

Анонимен

преди 8 месеца

Наско или се справяйте или щеве свършат.Власта е в вас.

78

Ген. Гном

преди 8 месеца

ДС агента говори за агентура?!? Бухахахахахаха

77

Анонимен

преди 8 месеца

Руската агентура и пропаганда всячески ще тласкат страната ни в хаос.И тук проличава техният език на противопоставянето.Много тР*олове ще описват ситуацията като ,,прекалена" поклоннически политика на властите в България към Запада.Трябва да се проследят сайтовете и адресите им.Наложително е

76

Анонимен

преди 8 месеца

Руската агентура и пропаганда всячески ще тласкат страната ни в хаос.И тук проличава техният език на противопоставянето.Много *** ще описват ситуацията като ,,прекалена" поклоннически политика на властите в България към Запада.Трябва да се проследят сайтовете и адресите им.Наложително е.

75

Анонимен

преди 8 месеца

Атанасов го е съзрял това отдавна.Просто го набляга сега.Службите са едно от звената ни , и основен стожер на демокрацията ни.Каква демокрация ще строим без ясен гарант и ангажимент по опазване от чужда заплаха.Кой ни пази. От саботажи.Каквито може да са и такива.Това е притеснението на Атанасов.Няма стабилност без силни служби.

74

ГНОМ

преди 8 месеца

На този му се предвиждат и извънземни. Чудят се как да ни набутат във войната

73

Анонимен

преди 8 месеца

А когато им пуснаха записа, в който се разбра какви слагачи са, как директно поставят управлението на държавата в ръцете на Посолството и си поставят главна задача на управлението да направят Тиквата недосегаем, защо тогава не поиска свикване на Съвета по сигурност към МС. Все пак, оказа се, че той и продължаваме измамата готвят национално предателство и застрашават държавата България?

72

Анонимен

преди 8 месеца

Атанасов съзря руска заплаха след убийството на Петров. Поиска свикване на Съвета по сигурността към МС. Ха ха ха - тоя па натегаач и американски послушко отново дава простор на изкуфелия си мозък. На снимката - от Посолството му диктуват точно какво да говори - ашладисват му мисли, защото е твърде кух за да има свои такива.

71

Анонимен

преди 8 месеца

...между отделни престъпни групировки Отколкото със задачата по опазване националната сигурност.И като ни е известно , че по голямия дял на престъпните групировки са наследство.То е ясно и притеснението на ген. Атанасов.

70

Анонимен

преди 8 месеца

Нека изразя мненение.Ето едно потвърждение за не функциониращи служби за сигурност.В държава кандидат за Европа това е не допустимо.И Кирил вярно отправя послание.Реформа в службите.Чистка и подбор.Смяна на ,,спящи" клетки .Като под ,,спящи клетки " се има пред вид , кадри от наследството на 90 години Винаги под риск от корупция и политически сделки.Слабо интегриращи се с тезите на ЕС.Освен това отдавна се говори за обстановката в службите.Повече ангажирани с нечия страна по борбата между отдел