251

Анонимен

преди 10 месеца

Този бивш командващ в НАТО не е много информиран май. Явно не знае, че НАТО срещу Русия в Черно Море ще оцелее няколко часа, ако не и по - малко. Освен ако не използва нюк. Ако обаче изпозлва нюк цялото НАТО ще оцелее по малко от час.

250

Екокатастрофа

преди 10 месеца

Ей тогава вече ще се замърси наистина Черно море от англо-американски памперси.

249

Бля бля

преди 10 месеца

Как ще стане това? Явно с много мишени в Черно море, ама не вярвам да посмеят. Тагарев ще седне на член Пети от устава на НАТО и ще се върти, като перката на вертолет.

248

оракул на боб

преди 10 месеца

Че до сблъсък няма,че няма да се стигне,ами да дадат танкове Еймбрамс на украинците,че да видим дали горят като леопардите или са по-устойчиви.

247

Анонимен

преди 10 месеца

До При война с НАТО я ме светни ка ще влязат натовски корита в черно море , нали беше влазло някакво корито някакъв кук *** краварире се нааааакаха и много смърдя

246

Анонимен

преди 10 месеца

До .?. брях много краварофил и сорософил брях , най умните говедари ами да те мобилизират да пазиш интересите на говедарите

245

Анонимен

преди 10 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин Мордашов,Елекперов,Авен, Дерипаска,Абрамович,Махмудов, Милер, Розенщайн, Чорни са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

244

;

преди 10 месеца

Бай ти Гканя от бустаня за едно, две летастана върл натовец и антируснак :D и понеже ползвате думички като башибозук , спомняте ли си кой премахна петвековното робство на башибозука ? НАТО ? И не съм русофил , британците си търгуваха с османците и хич не ги интересуваха някакви сополиви байгханювци.

243

.?.

преди 10 месеца

брях много путинофил тука бря! А путинофила е предател и продажник на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ по заповед на господарите си от кремъл! Абря путинофилията един въпрос има да видим колко ви е интелекта! Спок знам, че ич го нямате! Ама има ли война в Украйна или няма? А? :)))

242

@259

преди 10 месеца

Ооо много си прав , Виетнам , Никарагуа , Ирак , Сирия , Афганистан , Либия , листът е много дълъг , а нацитатс , както и джудженцето Наполеон си намериха майстора именно с рашките.

241

До 249

преди 10 месеца

Оооо . Имай търпение, всичко с времето си. Нали знаеш съдбата на нацитата Няма зло, което да не е наказано, вервай ми

240

@Лош

преди 10 месеца

Ако *** можеше , досега да са смачкали путинския режим и да търгуват със земните им ресурси , ама не ногат , това не е Африка , не е Ирак , не е Сирия.

239

ЛоШ

преди 10 месеца

НАТО точно за три дена ще неутрализира всички руззки гимийки в Черно Море , а за още 3 месеца ще върне на Украйна окупираните от наццитата територии. Дано все пак да не се стига до ескалация, но с всеки измизал ден на тази война шансовете НАТО да се включи се увеличават!

238

Skaramush

преди 10 месеца

Бурлаците така го закъсват, че накрая в безсилието си ще затрият света с ядрено оръжие , ей от това ме е страх.

237

Ружди

преди 10 месеца

Tо защото икономическата блокада на Куба и санкциите на Иран не са пиратство от страна на САЩ. :))) Цинични,но ще си намерят майстора скоро.

236

Зозо

преди 10 месеца

До Ванг .... Смешка, и ако сме на страната на Путин кво? Турция, Гърция и Румъния ще ни смачкат за 15 мин. Клоун.

235

до

преди 10 месеца

А България не рискува ли да отиде на дъното при такава война?

234

Анонимен

преди 10 месеца

Каква война в Черно море, за 2-3 часа няма да остане една руска лодка на повърхноста на водата . Както крейцера масква не можа да гъкне и се понесе към дъното .

233

Зозо

преди 10 месеца

До Зозо,..... Хахаххаааа, какъв съюзник е Китай на Блатната държава бре? Стига халюцинира. Китай си гледа стриктно интереса, накрая ще си вземат Сибир без бой.

232

Бай Дрън

преди 10 месеца

Война в Черно Море...ние нарязахме подводниците си. Имах колега, служил на една от подводниците цели 3 години :) НАТО ще ни продаде ли и подводници, както ни продаде Ф16? Тъжна историйка. Аз съм служил на учебно летище и знам колко пилоти се подготвяха тогава, колко учебни самолети летяха. Не ни залъгвайте с 8 Ф16, които даже не се знае дали ще дойдат, тъй като САЩ не са сигурни, че ПП ще се задържи на власт.