67

Анонимен

преди 1 година

И тъста на Къро такива глупости говори преди няколко месеца. В България правосъдието се контролира от тези с влияние, но за щастие те понякога сами си разчистват сметките помежду си. Светът е по-добър без Трактора и без Къро и без другите като тях.

66

Гумичка за триене

преди 1 година

Брата и той професионални умения има!!!!!!! Можело да се случи на всеки ?????????? Три пъти го гърмят???? с охрана в гората ????????! Добра логика има брат му ! И да държавата е виновна че го убиха да държавата !!!! Той от закуски и там с ябълката приказката! Има още като него !!!!!!! Няма жал за такива ........................

65

Мая

преди 1 година

Наемен предполагам защо е действал и свършил работа си професионално.

64

Мая

преди 1 година

Защо може да се случи и на нас бре ?обикновенните.от Наемен убиец ?

63

Анонимен

преди 1 година

Аве с трима бодигарда, а килърът си тръгнал пеша. Е, не можаха ли да го догонят? Явно не са искали.

62

Анонимен

преди 1 година

Нямал притеснения обаче се разкарва с 3-4 горили? Смешни са!

61

Споко бате

преди 1 година

Сега ти си наред

60

Зозо

преди 1 година

И тоз милиардер ще го опее ходжата и ще го метнат гол в дупката.

59

до 34

преди 1 година

До Анонимен:Кой е АП-марионетка.Други хора управляват.Те са зад завесата-инкогнито.Не са публични личности.

58

Анонимен

преди 1 година

Аз се чудя кой остави жената на Илия Павлов да си харчи милионите му и да е Веселата вдовица толкова много години ...

57

Анонимен

преди 1 година

Нямал притеснения затова с трима човека да го пазят.

56

До 59

преди 1 година

Не е съвсем така. Кирчо, който тръгна с рогата напред, че ще чисти мафията се оказва, че поколения назад е бил обвързан с нея. Баща му затова не коментира как и по каква линия се познава с Алексей Петров. Айде, стига!

55

значии...

преди 1 година

абсурдно е да се употребяват роднини в тези мръсни събития.Те изобщо как се съгласяват?Какво очакват?Брата да не се надява да го коронясат за бос?

54

До 56

преди 1 година

Да 100% Алексей Петров не е бил целта, паднал е случайна жертва в любовен триъгълник в живота на спътницата му на тази разходка. Хахахаха

53

До 56

преди 1 година

Убиец не убива никой освен целта! Върши, което му се плаща. Предупреден е какво да прави и ако има свидетел/и. Ранил я е за да не тръгне да го гони! Тогава щеше да е заплаха и можеше да гръмне и нея! Същото важи и за охраната! Щом е видяла с какви дрехи е, лице със сигурност не е видяла, значи е бил близо и не е стреляно от никакви 100 метра...Ловните дрехи са обичайни дрехи в гората, когато си тръгнал на лов, за сливане с обстановката!

52

Анонимен

преди 1 година

Убиецът може да не е искал да убие жената, а само за назидание е стрелял в ръката, за да се мъчи. Да търсят връзка с мъж в живота на пострадалата!

51

Брат му

преди 1 година

Брат ми беше най-чистия българин! Просто вода не напита и честен като девица! Не знам защо го убиха! Бъдеща програма за кабаретни спявки!

50

Анонимен

преди 1 година

Службите спят понеже ги приспаха мафиотите с костюми. Накрая да не се окаже убийство заради любовен триъгълник умело прикрито уж като убийство по поръчка? Какво търси в храсталака жена със семеен мъж? Мирослава М. едва ли е чиста като роса щом обикаля с Петров без мобилен телефон и дълбоко в гората. От кого се крият в гората? Убиецът може да не е искал да убие жената, а само за назидание е стрелял в ръката, за да се мъжки. За мен категорично прилича на убийство от ревност.Любовта убива.

49

Анонимен

преди 1 година

Спеца по сигурността го зстреляха като най обикновена селска мутра . Защо ли ?

48

Анонимен

преди 1 година

Брат ти беше един от най-страшните мафиоти на Балканите.